• 769
  • 0

Borstvergrotende chirurgie, ook wel borstvergrotende chirurgie genoemd, is een chirurgische ingreep waarbij de borsten groter worden. Het kan worden uitgevoerd bij vrouwen die kleine borsten hebben of bij wie de borsten na een zwangerschap aan volume en vorm hebben verloren. Borstvergrotende chirurgie verbetert niet alleen uw algemene gezondheid, maar ook uw tepels, borstlijn, decolleté en zelfvertrouwen.

Een borstvergrotende operatie is een ingreep die u kan helpen een lichaam te krijgen waar u trots op bent door de grootte en vorm van uw borsten te vergroten. Door een implantaat onder het borstweefsel te plaatsen, kunnen wij u mooie, natuurlijk ogende resultaten geven.

Borstvergrotende chirurgie wordt beschouwd als een van de veiligste cosmetische ingrepen die er zijn. De meest voorkomende risico’s zijn infectie, bloeding en andere complicaties die meestal gemakkelijk te verhelpen zijn met een behandeling.

Om ervoor te zorgen dat uw borstvergrotingsoperatie zo vlot mogelijk verloopt, zijn hier enkele tips om in gedachten te houden voor en na uw ingreep:

1. Borstimplantaat Maten zijn precies dat – maten, geen cupmaten

Wat de grootte van borstimplantaten betreft, zijn er geen standaard cupmaten voor implantaten. Er is geen industriestandaard voor hoe een D-cup of een E-cup eruit ziet in een borstimplantaat. Dit kan verwarrend zijn wanneer u probeert te bepalen welke maat van implantaat u de resultaten zal geven die u wenst.

In feite is er geen manier om precies te zeggen hoe groot een bepaald borstimplantaat eruit zal zien, alleen op basis van de maataanduiding. Om te begrijpen waarom dit zo belangrijk is, is het belangrijk te begrijpen hoe borstimplantaten werken.

2. Borstvergrotende chirurgie lift niet alleen uw borsten

Borstvergrotende chirurgie is een van de meest populaire cosmetische ingrepen in Turkije, maar het gaat niet alleen om het liften van uw borsten. Borstimplantaten kunnen worden gebruikt om uw borsten voller, ronder en parmantiger te maken, maar ze kunnen ook worden gebruikt om verschillen in grootte te corrigeren of zelfs om een verzakking na gewichtsverlies of zwangerschap te corrigeren. Borstvergrotingen vinden regelmatig plaats in dokterspraktijken in het hele land, en het is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen die vandaag worden uitgevoerd.

3. Ken uw gewenste resultaten

Voordat u een cosmetische ingreep ondergaat, is het belangrijk dat u precies weet hoe u wilt dat het eindresultaat eruitziet. U moet ook weten of er beperkingen zijn aan de ingrepen die op uw leeftijd of medische toestand kunnen worden uitgevoerd. Sommige vrouwen die borstkanker hebben gehad, kunnen bijvoorbeeld geen borstvergrotende operatie ondergaan omdat ze bestralingstherapie of een mastectomie hebben ondergaan. In dat geval kunnen andere opties, zoals vettransplantatie, voor hen een optie zijn in plaats van implantaten alleen.

4. Volg de instructies nauwgezet op

Een borstvergrotende operatie is een veel voorkomende ingreep die ervoor kan zorgen dat u zich zekerder voelt over uw uiterlijk. Bij de ingreep worden borstimplantaten gebruikt om de borsten te vergroten of verloren volume te vervangen. Het is belangrijk dat u de instructies van uw chirurg na de borstvergrotingsoperatie opvolgt voor het beste resultaat.

5. Meer informatie over de verschillende opties voor implantaten.

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten borstimplantaten beschikbaar, waaronder siliconengel, met zoutoplossing gevulde siliconengel en met zoutoplossing gevulde siliconengel-gecoate structuurimplantaten. Siliconengelimplantaten zijn meestal ronder, maar scheuren vaker dan met zoutwateroplossing gevulde implantaten; structuurimplantaten kunnen het rimpelen of rimpelen van de huid na verloop van tijd helpen verminderen.

6. Meer informatie over het ervaringsniveau en de referenties van uw chirurg.

Vraag hoeveel operaties hij of zij heeft uitgevoerd, wat voor nazorg er na de operatie wordt geboden en wat voor soort complicaties zich in het verleden bij soortgelijke patiënten hebben voorgedaan.

7. Bespreek met uw arts of u een goede kandidaat bent voor een borstvergroting.

Als hij of zij het u aanbeveelt, neemt u de risico’s en voordelen van de ingreep nog eens met hem of haar door. Zorg ervoor dat u begrijpt wat er komt kijken bij dit type operatie en welke resultaten u kunt verwachten. Tijdens deze stap zal uw arts uw gezondheid en medische geschiedenis evalueren om te bepalen of u gezond genoeg bent om de operatie te ondergaan. De arts zal ook bepalen of u eerdere operaties hebt ondergaan of medische aandoeningen hebt gehad die de ingreep zouden kunnen verstoren.

8. Wees eerlijk over uw medische geschiedenis.

Voordat u een afspraak maakt met een plastisch chirurg, moet u hem of haar op de hoogte brengen van eventuele medische aandoeningen of allergieën die u in het verleden hebt gehad of momenteel hebt. Uw arts heeft deze informatie nodig, zodat hij u indien nodig de juiste verdoving en andere medicijnen kan aanbevelen.

9. Weet wat er bij de operatie komt kijken.

De beste manier om te weten wat er bij een borstvergrotende operatie komt kijken, is door met uw plastisch chirurg te praten. Uw arts kan u een beschrijving geven van de procedure, met inbegrip van wat er tijdens de operatie gebeurt en wat u daarna kunt verwachten.

De eerste stap in een borstvergrotende operatie is het maken van een incisie rond het tepelhof, oftewel het tepelgebied. De incisie wordt verticaal door de plooi onder de borst gemaakt en vervolgens horizontaal over de onderkant van de borst. Hierdoor wordt een holte gecreëerd die de chirurg via een inbrengbuisje kan vullen met zoutoplossing of siliconengel. Er kunnen één of meer implantaten worden gebruikt, afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de gewenste grootte.

Bij een borstvergrotende operatie wordt indien nodig ook vet uit andere delen van uw lichaam, zoals uw buik of dijen, verwijderd. Dit helpt u een natuurlijker uiterlijk te krijgen terwijl u een evenwichtig lichaam behoudt. Het creëert ook een betere symmetrie tussen beide borsten, wat uw algemene resultaten aanzienlijk kan verbeteren.

10. Laat vóór de operatie een mammografie maken als u ouder bent dan 35 jaar.

Dit is een test waarbij wordt gescand op tekenen van kanker in het borstweefsel. Als u dicht borstweefsel heeft, kan het voor mammogrammen moeilijker zijn tumoren in de borst op te sporen. Het is dus belangrijk dat u een screening laat doen voordat u cosmetische ingrepen aan uw borsten laat uitvoeren.

11. Blijf gezond voor de operatie en volg de postoperatieve instructies.

Eet voedzaam en beweeg regelmatig voor de operatie, zelfs als u niet probeert af te vallen (actief zijn helpt uw immuunsysteem sterk te houden).

Rook helemaal niet tijdens het herstel – het kan bloedstolsels in bepaalde delen van uw lichaam doen toenemen en het moeilijker maken voor uw lichaam om zichzelf te genezen na de operatie. Als u nu rookt, maar niet met roken wilt stoppen zodra u van een borstvergrotende operatie bent genezen, praat dan met uw arts over strategieën om later te stoppen.

Volg alle instructies van uw chirurg over hoeveel activiteit OK is na een borstvergrotende operatie, wanneer u uw normale activiteiten moet hervatten.

12. De juiste maat kiezen

Het kiezen van de juiste grootte van borstimplantaten is een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen wanneer u een borstvergroting plant. De meeste vrouwen hebben een idee van wat ze zouden willen bereiken, en met dat in gedachten is het belangrijk om een implantaat te kiezen dat uw doelen bereikt en tegelijkertijd in verhouding staat tot uw lichaam.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *