18 Tips om u voor te bereiden op een Braziliaanse Butt Lift
  • 778
  • 0

Brazilian butt lift is een plastische chirurgische ingreep die wordt gedaan om de grootte, vorm en contour van uw billen te verbeteren. Deze operatie kan ook worden uitgevoerd op de dijen. Bij deze procedure wordt vet uit een lichaamsdeel verwijderd en vervolgens opnieuw geïnjecteerd in de bilstreek. De hoeveelheid verwijderd vet hangt af van hoeveel vet er beschikbaar is in andere delen van het lichaam.

Brazilian butt lift is een cosmetische ingreep die de billen optilt en strakker maakt voor een strakkere, mooiere en vollere look. Als gevolg van deze procedure wordt vet uit andere delen van het lichaam overgebracht naar de billen, wat helpt bij het bereiken van een rondere vorm.

Hier zijn enkele tips om u voor te bereiden op uw Brazilian Butt Lift:

Gewicht verliezen

Als u overgewicht of obesitas heeft, kan afvallen voor de operatie helpen om uw resultaten te verbeteren. Afvallen na de operatie verbetert ook de resultaten, maar het is gemakkelijker om dit vóór de operatie te doen, omdat het extra weefsel van de vettransplantatie helpt bij het camoufleren van resterende losse huid of uitstulpingen onder de huid.

Goed eten – Gezond eten

Het eerste wat u moet doen is gezond eten zodat u zich kunt ontdoen van overtollig vet in uw lichaam. Als u een Brazilian butt lift operatie wilt ondergaan, is dit een van de belangrijkste dingen die u moet doen, want als er te veel vet in uw lichaam zit, zal het moeilijk zijn voor de chirurg om het te verwijderen zonder littekens op uw lichaam achter te laten of andere schade aan uw gezondheid te veroorzaken. Zorg er dus voor dat u goed eet, zodat er nergens in uw lichaam overtollig vet achterblijft en al het overtollige vet veilig kan worden verwijderd zonder enige vorm van schade aan uw algemene gezondheid of uiterlijk te veroorzaken.

Gehydrateerd blijven

Tijdens deze ingreep verliest u nogal wat bloed en moet u dit vervangen door vocht. Zorg ervoor dat u voor, tijdens en na de ingreep veel water drinkt. Het kan zelfs een goed idee zijn om heldere vloeistoffen te kiezen in plaats van melk of sap, zodat u niet verstopt raakt of andere spijsverteringsproblemen krijgt.

Stop minstens één maand voor de ingreep met roken.

Roken kan het resultaat van uw operatie beïnvloeden en complicaties veroorzaken tijdens het herstel. U kunt het beste lang voor uw operatie stoppen met roken, zodat u geen nicotine meer in uw systeem hebt als het tijd is voor uw ingreep.

Vind een goede plastisch chirurg

Het eerste wat u moet doen voordat u deze ingreep ondergaat, is een goede plastisch chirurg vinden die ervaring heeft met het uitvoeren van Brazilian butt lifts. De chirurg moet al uw vragen over de procedure kunnen beantwoorden, zodat u zich op uw gemak voelt.

Verminder je alcoholgebruik.

Alcohol kan het vermogen van de lever om vet te metaboliseren aantasten en kan de wondgenezing verstoren. Het beste is om minstens drie weken voor de operatie helemaal niet te drinken, maar als u dat toch doet, beperk u dan tot één glas wijn of bier per dag.

Doe het rustig aan in de sportschool voor uw operatie

U hebt drie weken voor de ingreep de tijd om zo actief te zijn als u wilt, maar niet langer dan 30 minuten per dag. Daarna moet u het minstens twee weken voor de ingreep rustig aan doen. Beweging helpt bij de circulatie en de bloedstroom, wat de vettransplantaten gezond houdt tijdens het genezingsproces. Als u uw spiertonus wilt behouden, kunt u na de operatie het beste lichte oefeningen doen, zoals wandelen of yoga, totdat alle hechtingen van uw incisieplaatsen zijn verwijderd (ongeveer drie weken). Daarna kunt u uw normale activiteiten hervatten wanneer dat voor u comfortabel is.

Neem geen bloedverdunners

Het gebruik van bloedverdunners kan het risico op blauwe plekken en zwellingen tijdens de operatie en na het herstel vergroten. U moet minstens twee weken voor uw operatie stoppen met het innemen van bloedverdunners. Hieronder vallen aspirine, ibuprofen (Advil) en naproxennatrium (Aleve).

Wees u bewust van de risico’s

Brazilian butt lifts duren meestal twee tot vier uur en vereisen algemene verdoving. De chirurg maakt een incisie rond uw taille, verwijdert vet uit andere delen van uw lichaam en injecteert dit in uw billen. U krijgt ook antibiotica om het risico op infectie te verminderen, pijnstillers om het ongemak na de operatie te verlichten en antibiotica om infecties na de operatie te voorkomen. U kunt na de operatie last krijgen van zwelling, blauwe plekken, gevoelloosheid of gevoelloosheid in uw benen, hoofdpijn of duizeligheid. Andere veel voorkomende complicaties zijn bloedingen, bloedstolsels in de benen of longen (longembolie), wondinfectie of seroom (vochtophoping onder de huid).

De juiste vragen stellen

De juiste vragen stellen is belangrijk voordat u onder het mes gaat. Aarzel niet om uw chirurg te vragen naar zijn ervaring, kwalificaties en resultaten. Het is ook belangrijk om te vragen naar zijn postoperatieve instructies, zodat u die na de operatie goed kunt opvolgen.

Zorg voor de juiste ondersteuning na uw operatie.

Voor optimale resultaten is het belangrijk dat u de operatie ingaat met sterke steun van vrienden en familieleden die u kunnen helpen met klusjes rondom het huis terwijl u herstelt. Zorg ervoor dat zij weten hoe belangrijk dit is! Uw arts moet u ook informatie geven over wat u na de operatie kunt verwachten en welke medicijnen zullen worden voorgeschreven. Dit is ook een goed moment om weer te gaan sporten als u dat de laatste tijd (voor de operatie) niet hebt gedaan.

Blijf positief.

De beste manier om met een operatie om te gaan is positief te blijven over het resultaat. Als u twijfels of zorgen hebt over een Brazilian butt lift, laat deze dan niet in de weg staan van het uitvoeren van de ingreep. Uw arts kan al uw zorgen voor en na de operatie wegnemen.

Draag loszittende kleding op de dag van de ingreep.

Zo kunt u zich vrijer bewegen en voorkomt u dat er een infectie ontstaat door te veel bewegen. Misschien wilt u in deze periode ook steunkousen of leggings dragen, omdat deze de zwelling na de operatie kunnen verminderen en de vorming van bloedstolsels in uw benen kunnen helpen voorkomen.

Stop met het innemen van niet-essentiële medicijnen

Brazilian butt lifts hebben tijd nodig om te genezen en vereisen veel rust na de operatie. Het is dus belangrijk om twee weken voor de ingreep te stoppen met het innemen van niet-essentiële medicijnen – vooral bloedverdunners zoals aspirine of Plavix – en met uw arts te bespreken welke medicijnen tijdens het herstel toegestaan zijn.

Zorg ervoor dat u mentaal voorbereid bent

De Brazilian butt lift is een zeer ingrijpende operatie die een lange herstelperiode vereist. Na de ingreep kunt u thuis hulp nodig hebben en bij sommige mensen treden complicaties op zoals een infectie of bloeding. Zorg ervoor dat u begrijpt wat er nodig is om te herstellen van deze operatie, zodat u niet ontmoedigd raakt door het proces.

Overhaast de beslissing niet.

Misschien heb je beroemdheden gezien die deze operatie hebben ondergaan en denk je dat het voor jou ook de moeite waard is. Overhaast deze beslissing echter niet zonder eerst uw opties te overwegen. U moet geduld hebben met uw herstel en kijken hoe de postoperatieve zorg bij anderen uitpakt voordat u beslist of u onder het mes gaat.

Volg de instructies van uw arts

Uw chirurg zal u waarschijnlijk aanraden om twee weken voor de operatie te stoppen met het innemen van aspirine en bloedverdunners, zodat er minder kans is op bloedingen tijdens de operatie. Het is ook mogelijk dat u tot vier weken na de ingreep met bepaalde medicijnen moet stoppen. Zorg ervoor dat u alle instructies van uw chirurg vóór de ingreep opvolgt, zodat er geen risico is op complicaties tijdens of na de ingreep.

Plan twee weken vrij van uw werk.

Na uw eerste operatie en vervolgens na uw tweede operatie heeft u vrijaf nodig voor genezing en herstel. Als u in een kantoor- of winkelomgeving werkt, betekent dit niet dat u na twee weken niet meer aan het werk kunt – maar het betekent wel dat u geen boodschappen moet doen of projecten moet uitvoeren waarvoor veel lichamelijke activiteit nodig is.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *