Algemene Chirurgie


Bezoek ons

WerktijdenContact Ons  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl  Naast de chirurgische behandeling van systemische en lokale problemen in het lichaam, omvat algemene chirurgie algemene principes (zoals wondgenezing, metabole en endocriene reactie op verwonding) en heeft deze veel chirurgische en heeft veel invloed in veel branches van hun ontwikkeling.

  De soorten chirurgie worden vaak aangeduid door het orgel of door de naam van het systeem waaraan het is bevestigd. Graves (schildklier), borst, slokdarm, maag, dunne darm, dikke darm, rectum, anus, hernia, lever, galblaas, galwegen, endoscopische en laparoscopische chirurgische procedures zijn op het gebied van algemene chirurgie. Wanneer gescheiden volgens systemen; kropoperaties, operaties aan de borst, slokdarm, maag, twaalfvingerige darm, dunne darm, dikke darm, rectum en anus regio operaties, lever- en hernia operaties vallen binnen het bereik van de Dora Hospital Generale Chirurgie afdeling. Algemene chirurgie heeft ook tot doel chirurgie in sommige gevallen alleen met preventieve geneeskunde te voorkomen.

  De afdeling algemene chirurgie werkt in coördinatie met vele disciplines. Kankergevallen vormen de meerderheid van de algemene operapatiënten. Deze patiënten werken in samenwerking met Gastroenterologie, Radiologie / Interventional Radiologie, Pathologie, Medical and Radiation Oncologie in de diagnose, chirurgie en daaropvolgende behandelings methoden.

  Dora Hospital Generale Surgerie afdeling of trauma is een van de meest voorkomende afdelingen. Meerdere orgaansysteemverwondingen komen ook vaak voor bij traumapatiënten. In dit opzicht worden orthopedie, neurochirurgie, urologie, hart- en vaatchirurgie met de afdelingen uitgevoerd. Over het algemeen onderneemt de afdeling algemene chirurgie de coördinatie van al deze branches van de geneeskunde, vooral bij ernstig meervoudig orgaanverwonding  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79