Gezondheid en Ziekten van Kinderen

Werktijden

Contact Ons

data@dorahospital.nl

In onze afdeling van de gezondheid van kinderen en ziekten, intacte kinderen follow-up, screening, alle kindertijd vaccinatie, voedingswaarde counseling en follow-up, groei-ontwikkeling follow-up worden uitgevoerd. Diagnose en behandeling worden aangeboden in geval van ziekte.

De onderzoeksruimten op de polikliniek zijn speciaal ingerichte secties waar kinderen zich comfortabel en veilig kunnen voelen. Alle personeelsleden die werkzaam zijn op de afdeling zijn opgeleid in psychologie en gedragen zich dienovereenkomstig. Er zijn speciale kamers waar moeders die in ons ziekenhuis wachten hun baby’s kunnen verschonen en borstvoeding kunnen geven.

Dora Hospital gezondheid en ziekten van kinderen hecht belang aan preventieve behandeling door het volgen van vaccinatie, voedings- en dieetbegeleiding en de ontwikkeling van kinderen regelmatig. In geval van ziekte worden de noodzakelijke tests op de snelste en meest betrouwbare manier uitgevoerd. Op deze manier wordt het diagnose- en behandelingsproces versneld.

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.

Free call & text 24/7

Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul

Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.