Interne Medicatie


Bezoek ons

WerktijdenContact Ons  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl  Het departement Interne Geneeskunde is begonnen te worden onderverdeeld in subafdelingen in het licht van de ontwikkeling van nieuwe technologie en wetenschap

  De algemene interne afdeling is de eerste groep volwassen patiënten. Koortsaandoeningen, luchtwegen, ziekten van het spijsverteringsstelsel, leverziekten, diabetes, hoge bloeddruk, hartziekten, trioide ziekten worden toegepast op het eerste interne diagnose- en behandelingsprogramma.

  Bij de diagnose van de ziekte werken radiologie, biochemiespecialisten en in gevallen waarin chirurgische ingrepen nodig zijn in coördinatie met algemene chirurgie en andere chirurgische afdelingen.

  Interne geneeskunde, die wordt genoemd als interne ziektes onder de mensen, is een uitgebreide wetenschap en het is een gids voor mensen met gezondheidsproblemen. De onderzoeken worden meestal gestart en gediagnosticeerd door deze kliniek, afhankelijk van de toestand van de ziekte, ofwel behandeld door de eenheid of de patiënt wordt verwezen naar een hogere branche.

  Interne ziekten (interne geneeskunde) onderzoek, diagnose en behandeling vindt plaats in onze interne dienst en indien het nodig is worden meer specifieke eenheden gerelateerd aan ziekten (KNO, Borstziekten, Neurologie, Fysiotherapie, Cardiologie, etc.) worden doorverwezen .

  Diensten
  * Check-up
  *Griep
  * Bronchitis
  * Longontsteking
  * Hypertensie
  * Coronaire hartziekten
  * Hartfalen
  * Ritmestoornissen
  * Kropgezwel (Struma)
  * Diabetes
  * Nierziekten
  * Gastritis
  * Zweren (Ulcus)
  * Neurale colitis (spastische colitis)
  * Conspitatie
  * Koorts Artritis Reuma en andere reumatische aandoeningen  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79