Oog Aandoeningen


Bezoek ons

WerktijdenContact Ons  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl  Oftalmologie Polikliniek is de steunpilaar van preventieve geneeskunde. Regelmatig oogonderzoek eenmaal per jaar is uitermate belangrijk om oogziekten te voorkomen en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. De afdeling oogheelkunde maximaliseert de snelheid en het gemak van behandeling door technologische ontwikkelingen te volgen.

  De ogen zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste orgels. Wanneer zij hun functies niet uitvoeren, worden hun verbindingen met de wereld ernstig verstoord. Zelfs een persoon wiens ogen hun functie verloren hebben, kan in een situatie terechtkomen waarin ze de hulp van anderen nodig hebben, zelfs als ze hun dagelijkse, zeer eenvoudige werk doen. Daarom wordt de branche van de geneeskunde die zich bezighoudt met oogziekten beschouwd als zeer belangrijk en wordt ondersteund door een groot aantal subafdelingen.

  Naast het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de technologie van oogziekten, worden geautomatiseerde en automatische apparaten gebruikt bij routineonderzoeken. In de routine oogonderzoeken, computergestuurde oognummer en oogdruk meting, gezichtsscherpte (dichtbij en ver) onderzoek met automatische apparaten en bril werden onderzocht, evenals het onderzoek van de oogleden, oogspieren en macula.

  Dora Hospital afdeling oogheelkunde is een eenheid die zoveel mogelijk effectief gebruik maakt van technologische voorzieningen. Geavanceerde methoden zoals computertomografie van het oog worden ook gebruikt tijdens de diagnosefase. In de behandelingsfase kan oogangiografie of laserbehandeling worden toegepast. Deze methoden kunnen worden toegepast in retinale ziekten als gevolg van diabetes of hypertensie. Daarnaast worden verschillende chirurgische en medische behandelingsmethoden gebruikt.  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79