Pasgeboren Intensive Care


Bezoek ons

WerktijdenContact Ons  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl  Dora Hospital heeft een intensive care-afdeling voor pasgeboren baby`s die is uitgerust met een sterke technische infrastructuur. Het heeft infrastructuur en apparatuur voor allerlei routine- en noodinterventies van pasgeborenen. Verpleegkundigen en andere assistenten die ervaren zijn in coördinatie met de pasgeboren baby`s, verlenen ook hun dienst.

  De pasgeboren periode is de eerste 28 dagen van het leven. Deze periode is vooral belangrijk voor de aanpassing van de luchtwegen en de bloedsomloop. Gemiddeld 1,5 miljoen geboorten per jaar komen voor in ons land en 10% van deze geboorten iste vroeg geboren, dat wil zeggen premature baby’s.

  De intensive-care zorgt voor pasgeboren baby`s, de zorg en behandeling van premature baby`s geboren vóór de 34e zwangerschapsweek en baby`s geboren tot deze week.

  Met de hulp van zich snel ontwikkelende kunstmatige voortplantingstechnieken neemt de toename van de meerlingzwangerschappen, met name de toename van de vroeggeboorte en de behoefte aan intensive care voor pasgeboren baby`s , vandaag toe. 22-23. Het doel van deze studie is om de te vroeg geboren baby’s te kunnen laten leven met een zwangerschapsduur met een geboortegewicht van minder dan 500 gram.  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79