Cosmetische Tandheelkunde


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Tanden behoren tot de belangrijkste plaatsen in het lichaam van mensen. Onder deze redenen zijn er zowel gezondheid als cosmetisch. De tanden hebben een zeer belangrijke functie in ons lichaam, we breken de voedingsstoffen door de tanden en verteren ze daardoor gemakkelijker. Trouwens, het belang van de tand in cosmetisch groot.

  Een van de belangrijkste factoren zijn rechte tanden en witheid van de tanden. Het is het gemeenschappelijke verlangen van veel mensen, om rechte witte tanden te hebben, of ze nu mannen of vrouwen zijn. Op dit punt zijn tandheelkundige prominent voor degenen die niet tevreden zijn met het uiterlijk van hun tanden.

  Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keramiek en tandheelkundige esthetiek, is het veel gemakkelijker geworden om de tanden er mooier uit te laten zien dan vroeger, en nu kunnen zeer goede resultaten worden behaald. Veel mensen vragen zich af hoe methoden worden gebruikt voor esthetiek, hoe lang de operaties zijn, of ze een risico vormen.


  • Waarom tandheelkundige esthetiek?
  • Welke methoden worden gebruikt voor cosmetische tandheelkundige?
  • Wat zijn de stappen van esthetische tandheelkunde?
  • Hoe is de tandstructuur bij mannen en vrouwen?
  • Welke methoden worden bij tandheelkundige esthetiek gebruikt?
  Waarom tandheelkundige esthetiek?

  Mensen willen op verschillende redenen cosmetische handelingen op hun tanden. De eerste reden is dat de kleur van de tand te geel waar door en ontevredenheid ontstaat over het uiterlijk. In het geval van geelverkleuring van de tanden, is het bleken van tanden van toepassing. Om de tanden rechter te krijgen is een andere cosmetische tandheelkundige bewerking vereist.

  Als er problemen zijn in de voorste tanden gaat kan het opgelost worden me porseleinen facings. Hierdoor krijgen de voortanden van de persoon een beter zicht.

  In de afgelopen dagen hebben kiezen veel mensen voor porseleinen facings. De mensen die het hebben laten doen zijn na de behandeling heel tevreden en lachen nu zelfverzekerder.

  Welke methoden worden gebruikt voor cosmetische tandheelkundige?

  Verschillende methoden hebben de voorkeur als het meest effectieve resultaat in cosmetische tandheelkinde. Hoewel deze methoden de voorkeur hebben, worden de mogelijkheden in de toepassingsomgeving en de toestand van de patiënt in beschouwing genomen. Deze methoden;

  Porseleinen facings
  Keramische facings
  Porseleinen vulmethode
  Met deze methodes wordt tandheelkundige esthetiek uitgevoerd.

  Wat zijn de stappen van esthetische tandheelkunde?

  Er worden bepaalde stappen gevolgd tijdens tandheelkundige esthetiek. De eerste van deze fasen is het bepalen van de factoren die van invloed zijn op de tandheelkundige esthetiek, en om het meest nauwkeurige tandheelkundige esthetische plan te maken op basis van deze factoren. Factoren die de tandheelkundige esthetiek beïnvloeden:

  Geslacht
  Leeftijd
  Gezichtvorm
  symmetrische lach
  tandvlees
  lippen
  kleuren en volgorde van de tanden

  Eerst wordt de geometrische structuur van het gezicht bepaald. De gezichtskenmerken van het individu bepalen welke tandvorm moet worden gekozen. Breed, smal, rond, lang en klein. De tanden worden gemaakt op basis van de gezichtsvorm.

  Hoe is de tandstructuur bij mannen en vrouwen?

  Tandheelkundige structuren verschillen bij de mannen en vrouwen. Bij vrouwen hebben de tanden zachtere lijnen en heeft de lachende lijn een gebogen structuur naar de bovenkant. De twee tanden in het midden hebben een iets langere structuur dan de tanden ernaast. Er zijn kleine openingen tussen de hoektanden. In mannelijke tanden worden aangrenzende tanden in een rechte lijn met elkaar verbonden. Het heeft een duidelijke structuur. De lachlijn heeft een vlakkere structuur.

  Welke methoden worden bij tandheelkundige esthetiek gebruikt?

  Tandheelkundig implantaat is de meest gebruikte methode voor tandheelkundige esthetiek. Deze methode maakt gebruik van kunstmatige tandwortels gemaakt van titanium. Dit materiaal, dat een biostructuur heeft die compatibel is met het menselijk lichaam, het wordt een deel van het lichaam door zich aan het kaakbot te binden.

  In het geval van een enkel gebitsaandoening, kan dit materiaal gemakkelijk op de kiezen worden gemonteerd en kan het worden aangebracht met vaste oplossingen in het geval van meervoudige problemen. Dit materiaal, dat onder lokale anesthesie wordt aangebracht, stelt de patiënt in staat om zijn / haar dagelijkse leven voort te zetten op dezelfde dag na de operatie. Een van de meest gebruikte methoden in de tandheelkundige esthetiek is het gebruik van keramische bruggen van volledige, porselein en porseleinen vulling.

  In dit proces wordt het door de digitale camera genomen tandbeeld gemodelleerd en worden digitale tandvormen gevormd. Na deze processen in 3D bereidt de computer de juiste tandblokken en ontwerpt de persoonlijke tanden.
  Tandheelkundige kunstgebitten verkregen door deze methode hoeven niet getest te worden.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79