Denkt u aan een bilvergroting? Lees eerst deze dingen
  • 622
  • 0

De billen zijn een belangrijk deel van het lichaam, en ze worden vaak geassocieerd met schoonheid en sexiness. Daarom willen veel mensen hun billen vergroten.

Bilvergroting Procedures bestaan al jaren. Billen zijn iets heel persoonlijks, en veel mensen zijn onzeker over hun billen. Billen zijn ook een van de eerste plaatsen waar mensen naartoe gaan als ze hun uiterlijk willen verbeteren. Geen wonder dat een bilvergroting een van de populairste cosmetische ingrepen ter wereld is!

Bilvergroting, bilverhoging en Braziliaanse bilverhoging worden allemaal tot dezelfde familie van ingrepen gerekend. Het gaat allemaal om het hervormen en omlijnen van uw achterkant om de look te krijgen die u wilt.

Een bilvergroting is een chirurgische ingreep om de grootte en vorm van uw achterwerk te verbeteren. In uw billen worden bilimplantaten ingebracht om ze groter of voller te maken. De implantaten kunnen gemaakt zijn van gladde siliconen of van zout water, wat vergelijkbaar is met wat gebruikt wordt voor borstimplantaten. Uw chirurg bepaalt welk type het beste bij u past.

Bilimplantaten zijn siliconen protheses die operatief in uw billen worden ingebracht om deze te vergroten of een andere vorm te geven. Ze worden meestal poliklinisch uitgevoerd met plaatselijke verdoving en lichte sedatie. U zult waarschijnlijk enige tijd vrij moeten nemen van uw werk, maar meestal kunt u binnen enkele weken uw normale activiteiten hervatten.

Een bilvergroting is een cosmetische ingreep die de omvang van uw billen vergroot. Het kan worden gedaan door middel van implantaten, vetoverdracht of zelfs een combinatie van beide. Het meest gebruikte implantaat voor deze ingreep is siliconengel, dat onder de huid van uw billen wordt geïmplanteerd via een incisie aan weerszijden van uw bilspleet. De chirurg zal de gel vervolgens naar behoefte masseren en vormen tot de gewenste vorm en grootte is bereikt.

Er zijn echter gevallen waarin siliconengels niet voldoende zijn om het gewenste resultaat te bereiken, omdat ze na verloop van tijd beschadigd kunnen raken door trauma of infectie of als ze uit hun positie lekken in het lichaam als gevolg van natuurlijke beweging of lichamelijke activiteit, zoals sporten of bukken om iets zwaars op te pakken, zoals boodschappen of kinderen.

Wat doen artsen voordat ze een bilvergroting uitvoeren?

Voordat u een bilvergrotende operatie kunt ondergaan, moet u een consultatie ondergaan bij een arts die deze procedures uitvoert. Uw chirurg zal waarschijnlijk foto’s van uw lichaam vanuit alle hoeken willen zien om de procedure te kunnen plannen. U zult ook moeten praten over uw verwachtingen voor de resultaten van uw operatie, evenals over eventuele medische aandoeningen die u heeft, zoals diabetes of hoge bloeddruk. Tijdens uw consultatie kan de arts een onderzoek op uw billen uitvoeren om te controleren op eventuele onregelmatigheden of problemen die complicaties kunnen veroorzaken tijdens de operatie. Bij dit onderzoek worden uw handen op uw billen gelegd en wordt er op verschillende plaatsen stevig gedrukt, terwijl er wordt gezocht naar knobbels of andere afwijkingen in de kwaliteit of vorm van het weefsel.

Billenimplantaten zijn slechts één type implantaat.

Een bilvergroting is een veel voorkomende cosmetische ingreep die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Mensen die voor deze ingreep kiezen, willen hun uiterlijk verbeteren, zich beter voelen en hun zelfvertrouwen vergroten. Een bilvergroting kan een goede optie zijn voor mensen die zijn afgevallen en hun lichaamsbeeld willen verbeteren. Het kan ook mensen met kleine of platte billen helpen een aantrekkelijkere vorm en grootte te krijgen. Er zijn echter risico’s verbonden aan deze procedure, dus het is belangrijk om uw opties zorgvuldig te overwegen en met uw arts te overleggen voordat u beslist of een bilvergroting geschikt voor u is.

Bilimplantaten worden onder de huid geplaatst, zodat u ze niet voelt.

Ze zijn gemaakt van siliconengel of zoutwater en worden ingebracht via een incisie in de onderrug. De arts verwijdert overtollig vet uit andere delen van uw lichaam (meestal rond de heupen) en injecteert het in uw billen om meer volume en vorm te creëren.

Bil Implantaten kunnen er natuurlijk uitzien met een nieuwe techniek die injecteerbare vulstof wordt genoemd.

De nieuwste optie voor bilvergroting is een injecteerbare vuller genaamd Sculptra. Het is een niet-dierlijk gestabiliseerd hyaluronzuur dat de natuurlijke productie van collageen in uw lichaam stimuleert. Dit resulteert in een stevigere en meer jeugdige huid die tot twee jaar meegaat. Sculptra wordt geïnjecteerd in het gebied waar u extra volume wilt, zoals uw dijen of kuiten, maar het kan ook worden gebruikt op uw billen om ze ronder en voller te laten lijken zonder operatie. De behandeling vindt plaats in drie sessies met een tussenpoos van twee weken, dus u heeft in totaal drie afspraken nodig als u meteen resultaat wilt zien.

Het zal enige tijd duren voordat het weefsel rond uw bilimplantaten is genezen.

De eerste paar weken na de operatie moet u vermijden om op iets hards te zitten, want dat kan uw wonden irriteren. Als u bijvoorbeeld uitgaat met vrienden of familieleden die kinderen hebben, kunnen zij misschien niet op hun knieën zitten terwijl ze met hen spelen, omdat hun knieën te veel pijn doen van te lang zitten. U moet in deze periode ook zwaar tillen of belasten vermijden omdat dit complicaties met uw incisies of scheuren in de implantaatzakken kan veroorzaken.

Een bilvergroting kan ertoe leiden dat u tijdelijk moeite heeft met lopen of zitten.

Dit komt doordat de implantaten aan beide zijden van uw lichaam worden geplaatst en onder uw huid zitten. Er zijn echter manieren om deze ongemakken te verminderen. Het meest voorkomende probleem na een bilvergroting is een tijdelijk verlies van gevoel in de billen. Hierdoor kunt u moeilijk rechtop gaan zitten of staan, omdat u moet wennen aan uw nieuwe billen. Het gevoelsverlies verdwijnt meestal na ongeveer zes maanden herstel van de operatie, maar dit proces kan in sommige gevallen langer dan zes maanden duren. Het is ook mogelijk dat de implantaten tijdens het herstel verschuiven en oncomfortabel of pijnlijk worden. Als dit gebeurt, kan uw arts u voorstellen een ontstekingsremmer te nemen, zoals ibuprofen of naproxennatrium (Aleve). Deze medicijnen kunnen de pijn en zwelling verlichten en uw lichaam helpen goed te genezen.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen mogen geen bilimplantaten.

Als u een actieve infectie of een chronische ziekte hebt, zoals diabetes of kanker, is het belangrijk dat uw arts hiervan op de hoogte is voordat u de operatie ondergaat. Andere factoren die van invloed kunnen zijn op een succesvol chirurgisch resultaat zijn roken, overgewicht en leeftijd.

Praat met uw arts over de risico’s

Een bilvergroting wordt uitgevoerd via verschillende chirurgische benaderingen, afhankelijk van de hoeveelheid vet en spieren die moeten worden verwijderd of verplaatst. Elke aanpak heeft zijn eigen risico’s en voordelen. Bespreek met uw arts welke benadering voor u het meest geschikt is en wat de mogelijke complicaties zijn.

Wees realistisch over hoe de resultaten eruit kunnen zien.

Verwacht niet dezelfde resultaten als iemand anders die een bilvergroting heeft ondergaan – elk lichaamstype is anders en zal anders reageren tijdens het herstel van de operatie. Uw chirurg kan u een beter idee geven van welke resultaten realistisch zijn voor u op basis van uw lichaamstype en gewenste resultaat.

Bespreek de procedure met uw chirurg

Bespreek met je chirurg hoeveel tijd je nodig hebt voor je herstel en hoe lang je zware activiteiten moet vermijden. Zo kun je vooruit plannen en bepalen of je vrij kunt nemen van werk of school. U moet uw chirurg vragen of hij ervaring heeft met deze procedure, of hij een specifieke opleiding heeft gevolgd en hoe vaak hij deze procedure heeft uitgevoerd. U moet ook vragen welke soorten materialen zij gebruiken en hoeveel patiënten zij met elk type implantaat hebben behandeld.

Begrijp welke veranderingen u precies verwacht

Een bilvergroting is het chirurgische proces om de grootte en vorm van je billen te vergroten door er vet, siliconen of andere materialen in te injecteren. Deze procedure kan worden uitgevoerd met eigen vet (autoloog) of van een donor (allograft). Het is belangrijk te begrijpen dat, ongeacht de gebruikte materialen, de resultaten zullen variëren op basis van een aantal factoren, waaronder genetica, leeftijd en levensstijl.

Beoordeel uw huidige gezondheid en conditie

Zoals bij elke operatie zijn er risico’s verbonden aan een bilvergroting. Het is belangrijk dat u in goede gezondheid verkeert om de procedure te laten slagen. Voordat u een afspraak maakt met een cosmetisch chirurg of plastisch chirurg, moet u ervoor zorgen dat uw huisarts of cardioloog u – indien nodig – toestemming geeft voor de operatie.

Verwacht meer dan één afspraak voor en na de operatie

Wanneer u een afspraak maakt met uw chirurg, moet u vragen hoe lang de afspraak duurt. Sommige chirurgen hebben kortere afspraken, terwijl anderen tot twee uur nodig hebben voor hun eerste consult. De duur van uw consultatie zal u helpen beslissen of de arts al dan niet geschikt is voor u.

Kijk goed naar de ervaring en resultaten van uw arts

Zorg ervoor dat uw arts veel ervaring heeft met het uitvoeren van dit soort ingrepen. De resultaten verschillen van persoon tot persoon, dus zoek iemand die in het verleden meerdere succesvolle operaties heeft uitgevoerd.

Je moet weten waar het vet vandaan komt

Vet kan in je billen worden geïnjecteerd uit een ander deel van je lichaam (autoloog) of van een donor (allogeen). De eerste optie, autologe vetoverdracht, betekent dat de implantaten worden gemaakt van uw eigen vetcellen, die uit een deel van uw lichaam worden gehaald en vervolgens in een ander deel worden geïnjecteerd. Het is belangrijk op te merken dat deze methode niet zo succesvol is als andere methoden, omdat ze geen extra volume of vorm geeft – ze verplaatst alleen wat u al heeft. De tweede optie, allogene vetoverdracht, houdt in dat donorvet wordt gebruikt voor het vergroten van uw bilpartij. Dit type implantaat heeft een natuurlijkere vorm en volume dan autologe implantaten; het kan echter meer littekenweefsel bevatten en meer tijd nodig hebben om te genezen vanwege het grotere risico op infectie dat gepaard gaat met het oogsten van donorweefsel.

Zorg ervoor dat u een goede kandidaat bent voor een bilvergroting.

De beste kandidaten voor een bilvergroting zijn mensen die zijn afgevallen of niet regelmatig sporten, waardoor hun billen plat kunnen lijken. Ook moet u na de operatie een gezonde levensstijl kunnen aanhouden met goede voeding en lichaamsbeweging.

Een bilvergroting is niet alleen een cosmetische ingreep.

Het kan worden gebruikt om patiënten met gluteal amnesia, of spierzwakte in de billen, te behandelen, wat kan voorkomen na een zwangerschap of bevalling. Vrouwen hebben ook meer kans dan mannen om deze aandoening te ontwikkelen naarmate ze ouder worden. De procedure kan ook mensen die zijn afgevallen helpen hun rondingen terug te krijgen door billen die door gewichtsverlies aan volume hebben ingeboet te liften. Maar het is belangrijk om te weten dat bilspuiten je niet de vorm geven die je wilt als je dieet niet goed is (of als je nog steeds eetbuien hebt).

Een bilvergroting is anders dan een Brazilian butt lift.

De Brazilian butt lift is een procedure waarbij vet via liposuctie uit andere delen van je lichaam wordt verwijderd en vervolgens in je billen wordt geïnjecteerd. Het resultaat is een vollere, rondere achterkant die er natuurlijk en verbeterd uitziet. Een bilvergroting is niet hetzelfde als een Brazilian butt lift. Bij deze procedure worden siliconenimplantaten in uw billen geplaatst – via een incisie in de rug of via een incisie in de dij – en deze helpen u meer volume en vorm te geven.

Een bilvergroting kan worden gecombineerd met liposuctie.

Als u een bilvergroting overweegt, heeft u misschien gehoord dat de ingreep het meest effectief is in combinatie met liposuctie. Deze combinatie kan het risico op rimpelvorming verminderen en het algehele uiterlijk van uw billen verbeteren.

Een bilvergroting kan de levenskwaliteit verbeteren.

Een bilvergroting kan de levenskwaliteit verbeteren door het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Als u bent afgevallen en een teveel aan verslapte huid of losse huid rond uw billen hebt, kunt u overwegen om wat vet uit andere delen van uw lichaam te laten weghalen en over te brengen naar uw billen. Vettransplantatie kan ook worden gebruikt om uw billen meer volume te geven zonder dat het er kunstmatig uitziet.

Het kan je zelfvertrouwen verbeteren.

Een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen besluiten een bilvergroting te ondergaan, is omdat ze hun zelfvertrouwen willen verbeteren. In de meeste gevallen voelen vrouwen met kleinere billen zich vaak minder zelfverzekerd en dit leidt ertoe dat ze het dragen van strakke kleding of zelfs bikini’s vermijden. Als je in staat wilt zijn om elke outfit te dragen die je wilt zonder je zelfbewust te voelen over je lichaamsvorm of -grootte, dan kan een bilvergroting je zeker helpen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *