Denkt u aan kont implantatie? Lees eerst deze dingen
  • 758
  • 0

Veel vrouwen zijn ongelukkig met hun achterwerk en zijn op zoek naar een manier om het te verbeteren. Een van de meest voorkomende manieren om je kont te verbeteren is door middel van kontimplantaten. Hoewel deze procedure al enige tijd bestaat, zijn er nog steeds mythen over die je moet kennen voordat je een dergelijke ingreep overweegt.

Bil Implantaten zijn niet zomaar een snelle oplossing voor mensen die ontevreden zijn over de grootte of vorm van hun billen. Dit type operatie vereist een uitgebreide voorbereiding op het gebied van dieet en lichaamsbeweging, evenals psychologische begeleiding. Bovendien zijn er aan elke operatie risico’s verbonden, zoals infecties, bloedstolsels en andere complicaties.

Als u kontimplantaten overweegt, is het eerste wat u moet weten dat het een zeer gecompliceerde procedure is. Het tweede wat je moet weten is dat het niet voor iedereen is weggelegd.

Bil Implantaten worden meestal gedaan als alternatief voor een buikwandcorrectie of liposuctie als u niet geïnteresseerd bent in die chirurgische ingrepen of als ze niet geschikt zijn voor uw lichaamstype. Een bilvergroting kan ook nuttig zijn voor vrouwen die zijn afgevallen en de vorm van hun achterwerk moeten herstellen.

Billen bestaan uit zowel vet als spierweefsel, dus als het vet tijdens liposuctie uit de billen wordt verwijderd, kan er weinig spierweefsel overblijven. Als dit gebeurt, verliezen de billen hun vorm en verslappen ze na verloop van tijd.

Het goede nieuws is dat bilimplantaten kunnen worden gebruikt om iets van die verloren spiertonus te herstellen en toch volume te geven aan uw achterste. In die zin zijn ze vergelijkbaar met borstimplantaten – alleen gaan ze in uw achterste in plaats van in uw borst!

Een van de eerste dingen die je als potentiële bilimplantaat patiënt moet doen, is uitzoeken wat je precies wilt met deze ingreep. Wil je een grotere kont, of wil je gewoon dat je huidige kont er voluptueuzer uitziet? Hoe zit het met de vorm van je kont? Is er een specifieke vorm waar je al jaren van droomt, maar die je met squats en crunches alleen nooit zou kunnen bereiken? Het antwoord op deze vragen zal helpen bepalen welk type implantaat het beste bij uw lichaamstype en gewenste resultaten past.

Butt Implant surgery or Butt Enhancement Surgery is een procedure waarbij een siliconen zakje in de bil wordt geïmplanteerd om het volume te vergroten en het uiterlijk te verbeteren.

Bil Implantaten worden steeds populairder bij vrouwen die vollere billen willen, vooral bij vrouwen die zijn afgevallen. Ook vrouwen die kinderen hebben gekregen of vrouwen die zijn afgevallen kunnen kiezen voor een bilvergroting.

Er zijn vele redenen waarom vrouwen een bilvergroting wensen. Sommigen willen hun uiterlijk verbeteren en anderen willen hun zelfvertrouwen vergroten. Sommige vrouwen vinden dat hun lichaam niet in verhouding is en willen dat verbeteren door een grotere bilpartij. Het goede nieuws is dat je grotere billen kunt krijgen zonder onder het mes te gaan.

De billen, of gluteale regio, is een gebied van het menselijk lichaam dat drie spieren en vet opslagplaatsen omvat. De gluteus medius, de gluteus maximus en de tensor fasciae latae bevinden zich allemaal in dit gebied. Deze spieren werken samen om u te helpen rechtop te staan en te lopen. Daarnaast dragen ze ook bij tot beenbewegingen en heuprotatie.

Wanneer iemand een kleine of platte bil heeft, zijn er verschillende chirurgische opties beschikbaar om de omvang van de billen te vergroten en het uiterlijk te verbeteren. Bilimplantaten zijn één methode om dit doel te bereiken. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met liposuctie, waarbij overtollig vet uit een ander deel van het lichaam wordt verwijderd voordat het in de billen wordt geïmplanteerd.

Inhoud show

Wat is een bilimplantaat?

Het bilimplantaat is een implantaat dat onder de huid in de bilstreek wordt geplaatst. Er zijn verschillende soorten implantaten beschikbaar, sommige met een vaste kern en andere met een met vloeistof gevulde holte. De implantaten met een vaste kern gaan meestal langer mee dan die met holtes, omdat er geen kans is op lekkage of problemen met vochtopname na verloop van tijd.

Hoe kan ik me voorbereiden op een bilimplantaat?

U kunt vóór uw ingreep zo actief mogelijk blijven. Dit helpt u sneller te herstellen na de operatie en voorkomt dat uw lichaam te veel verstijft tijdens het genezingsproces. Het is belangrijk om te weten dat hoe actiever u bent vóór de operatie, hoe gemakkelijker het is voor uw lichaam als het tijd is voor de ingreep zelf.

Hoe moet ik me op de operatie voorbereiden?

Uw chirurg kan u adviseren om enkele dagen voor de operatie aspirine te nemen om het bloed te verdunnen en het bloeden tijdens de ingreep te verminderen. In sommige gevallen worden antibiotica voorgeschreven om infectie te voorkomen. Als bij u diabetes of hoge bloeddruk is vastgesteld, bespreek deze aandoeningen dan met uw arts, zodat hij of zij ervoor kan zorgen dat ze uw herstel van de operatie niet belemmeren of uw algemene gezondheid na het uitvoeren van dit soort ingrepen beïnvloeden.

Wat gebeurt er tijdens een bilimplantatie?

U wordt algemeen verdoofd. Uw chirurg spuit een verdovend middel in uw huid en spieren voordat hij een incisie in uw onderrug maakt. Vervolgens brengt hij of zij via de incisie een klein buisje, een zogenaamde introducer, in uw lichaam in. De introducer wordt gebruikt om uw nieuwe implantaat op zijn plaats te zetten zodra het onder uw huid is ingebracht. Uw chirurg maakt nog een incisie in uw bilnaad om toegang te krijgen tot de holte waar het nieuwe implantaat onder de spierlaag wordt geplaatst. Vervolgens plaatst hij of zij een tijdelijke drain in elke kant van uw billen om vochtophoping tijdens de hersteltijd te voorkomen. Zodra al deze procedures zijn voltooid, sluit uw chirurg beide incisies met hechtingen.

Wat zijn de risico’s van een bilimplantaat?

Een bloeding is een van de meest voorkomende complicaties na een bilvergroting. Het is meestal niet ernstig en kan eenvoudig worden behandeld door kleine incisies te maken in het bovenbeen of op de rug. Als het na enkele dagen optreedt, moet u onmiddellijk met uw arts spreken. Bloedingen kunnen ongemak of pijn veroorzaken bij het lopen of zitten. U kunt ook blauwe plekken krijgen op uw dijen of billen. Een infectie is een andere veel voorkomende complicatie die kan optreden na elke vorm van cosmetische chirurgie, inclusief bilvergroting. Het risico neemt toe als er sprake is van een infectie op een ander deel van uw lichaam, zoals een oorontsteking of longontsteking voordat u onder narcose gaat voor een cosmetische ingreep, waaronder een bilvergroting. Deze infecties kunnen koorts, koude rillingen en roodheid veroorzaken rond de incisie plaatsen waar er

Wat kan ik verwachten na een bilimplantatie?

Na de operatie plaatst uw chirurg een drain in het gebied rond de wond. Dit helpt de zwelling en bloeding te verminderen en laat overtollig vocht uit uw lichaam wegvloeien. De drain wordt verwijderd als er geen drainage meer uit komt (meestal na twee of drie dagen). U kunt na de operatie ook een compressie kledingstuk dragen. Dit houdt druk op de plaats van de incisie om zwelling en bloeding tegen te gaan; dit wordt verwijderd zodra u naar huis gaat. U kunt enkele weken na de operatie pijn of spanning voelen rond de plaats van de incisie. Het kan tot zes maanden duren voordat uw lichaam volledig is genezen na een implantatie, dus doe niet te snel weer normale activiteiten! Uw arts zal u vertellen hoe lang het duurt voordat u weer kunt gaan werken of sporten. Vermijd gedurende deze tijd het tillen van zware dingen of lang zitten.

Wie is een goede kandidaat?

Als u geïnteresseerd bent in bilimplantaten, bent u niet de enige. Veel vrouwen en mannen willen hun achterwerk vergroten, maar er zijn enkele belangrijke overwegingen voordat u besluit onder het mes te gaan. U moet gezond zijn. Voordat u een cosmetische ingreep ondergaat, is het belangrijk dat u zeker weet dat uw algehele gezondheid goed is en dat u geen onderliggende aandoeningen of ziekten heeft die een operatie in de weg staan. Als u chronische gezondheidsproblemen hebt, kan dit de genezing na de operatie belemmeren en het risico op complicaties achteraf vergroten. Bespreek dit met uw arts voordat u besluit een bilimplantaat te laten plaatsen. U moet realistisch zijn over uw verwachtingen. Hoewel sommige mensen aanzienlijke resultaten zien van een bilimplantaat, is het belangrijk niet te veel te verwachten van de operatie zelf – of van welk ander type cosmetische verbetering dan ook – omdat er geen garanties zijn als het gaat om cosmetische ingrepen. Met andere woorden, als u een grote bilpartij wilt en denkt dat een implantaat u die van de ene op de andere dag zal geven, denk dan nog maar eens na!

Hoe ziet de procedure eruit?

Het eerste deel van de procedure is vergelijkbaar met andere cosmetische ingrepen: U maakt kennis met een plastisch chirurg die uw doelstellingen en zorgen bespreekt en vervolgens uw lichaam onderzoekt om vast te stellen welke gebieden moeten worden bewerkt. Uw arts kan u een paar verschillende soorten implantaten aanraden op basis van uw lichaamstype en andere factoren. Vervolgens maakt de chirurg incisies in uw bilspieren – één in elke wang – en plaatst hij in elke incisie siliconen- of zoutwater implantaten. Dit kan gebeuren via een incisie net onder de bilplooi (de plooi waar uw bovenbeen en uw bil samenkomen), of via een kleine incisie rond de anus (dit hangt af van de grootte). Na de operatie kunt u nog last hebben van blauwe plekken rond het implantaat en spierpijn. Uw arts zal u zo nodig pijnstillers voorschrijven.

Wat zijn de risico’s?

De risico’s omvatten infectie, bloedingen en littekens rond de plaats waar de ingreep is uitgevoerd. Er kan ook zenuwbeschadiging optreden als de chirurg tijdens de operatie per ongeluk enkele zenuwen beschadigt. De risico’s verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van de gezondheidstoestand en de leeftijd op het moment van de operatie.

Zal mijn kont er natuurlijk uitzien?

De beste manier om het gewenste uiterlijk te krijgen is een chirurg te zoeken die ervaring heeft met bilimplantaten. Een gediplomeerd plastisch chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscontouren is uw beste keuze. Hij of zij kan de verschillende soorten implantaten bespreken die beschikbaar zijn, hoe lang ze meegaan en hoeveel ze kosten. Een goede chirurg kan u vertellen welke resultaten andere patiënten hebben gehad met verschillende soorten implantaten. Als de resultaten van een bepaalde arts niet indrukwekkend zijn, blijf dan bij hem of haar weg! U kunt ook recensies op internet raadplegen voordat u een afspraak met een chirurg maakt.

Welk type billen implantaat is geschikt voor mij?

Er zijn twee hoofdtypen bilimplantaten: siliconen en zoutoplossing. Siliconen implantaten gaan meestal langer mee dan zoutwater implantaten omdat ze niet leeglopen zoals zoutwater. Siliconen implantaten zijn echter duurder dan zoutwater implantaten en kunnen pijnlijker zijn tijdens de operatie omdat er geen vloeistof in zit zoals bij zoutwater implantaten. Bovendien bestaat er bij siliconenimplantaten een verhoogd risico op kapselvorming, waarbij zich littekenweefsel rond het implantaat vormt en het hard en bobbelig wordt.

Hoe wordt een borstimplantatie uitgevoerd?

De arts markeert het gebied en gebruikt een stift om de gewenste vorm aan te geven. Dit kan worden gedaan met behulp van een sjabloon of met een speciaal instrument genaamd een laser, die helpt een exacte driedimensionale afbeelding op uw huid te creëren. De volgende stap is het plannen van de plaats van elk implantaat. De billen hebben twee spieren – gluteus maximus en gluteus medius – die verantwoordelijk zijn voor de beweging en de vorm, dus u wilt er zeker van zijn dat ze allebei worden meegenomen in de operatie. Uw arts zal ook beslissen waar de implantaten moeten komen en hoeveel implantaten uw lichaamstype het beste ondersteunen. De ingreep duurt ongeveer twee uur en wordt uitgevoerd onder algemene verdoving. U voelt geen pijn tijdens of na de ingreep, maar u kunt na afloop wat pijn hebben die enkele dagen of langer aanhoudt, afhankelijk van uw herstelproces.

Billenimplantaten werken net als andere implantaten.

Billenimplantaten werken net als andere implantaten. De chirurg plaatst een siliconen implantaat onder de huid om de vorm en grootte van uw billen te verbeteren. Het siliconenimplantaat wordt in het weefsel onder uw huid ingebracht en vervolgens gevuld met zoutoplossing of siliconengel via een kleine incisie in uw rug. De implantaten kunnen in één of beide billen worden geplaatst en kunnen desgewenst worden verwijderd.

Het herstel is niet gemakkelijk, maar ook niet voor altijd.

U moet het ongeveer vier weken na het plaatsen van uw bilimplantaten rustig aan doen, zodat uw lichaam de tijd heeft om goed te genezen van de operatie – en zodat uw nieuwe aanwinsten de tijd hebben om goed te wennen voordat u er druk op uitoefent (wat tot een infectie kan leiden). Maar als u na vier weken weer normaal kunt rondlopen, voelen de meeste mensen zich prima zonder pijn of ongemak.

Buttimplantaten zijn permanent.

Als ze er eenmaal in zitten, gaan ze er niet meer uit – tenzij er een medische reden is of er iets anders misgaat tijdens de operatie. Dat betekent dat als je na de operatie van mening wilt veranderen over hoe groot je kont eruitziet, je een nieuwe moet laten plaatsen.

Is het mogelijk om een bilverhoging met implantaten te ondergaan?

Het is mogelijk om een bilverhoging met implantaten te krijgen, maar deze ingreep wordt niet vaak gedaan. De reden hiervoor is dat de huid van de bil meestal erg los is en niet kan worden opgespannen zoals andere delen van het lichaam. Om een implantaat in uw bil te kunnen plaatsen, moet u eerst een lift ondergaan. Dit betekent dat uw arts een incisie maakt van net boven uw billen naar beneden door een wang en over de andere wang. Hij of zij verwijdert dan overtollig vet, spant de onderliggende spieren aan en plaatst een implantaat in elke kant van uw billen. De ingreep kan enkele uren duren en wordt onder algemene verdoving uitgevoerd.

Kan ik alleen een lift krijgen en geen implantaat?

Het kan allebei, maar het is beter om ze apart te doen. Als u vet laat overbrengen naar uw billen, zal dat het gebied opvullen. Je kunt ook een huidlift krijgen als je de bilplooi (de lijn tussen je billen) wilt verkleinen. Dit kan echter niet voldoende zijn voor sommige mensen die door zwangerschap of veroudering al hun bilspieren hebben verloren.

Kan ik een Brazilian Butt Lift met implantaten krijgen?

Ja, deze procedure bestaat en heet BBL (Brazilian Butt Lift). Dit is een geavanceerde procedure waarbij vet uit andere delen van uw lichaam (bijv. uw buik) wordt weggezogen en vervolgens in uw billen wordt geïnjecteerd. Voor de beste resultaten van deze procedure moet de chirurg uiterst bedreven zijn in het uitvoeren van liposuctie, aangezien hij of zij vet uit een deel van uw lichaam (bijvoorbeeld heupen of buik) weghaalt en dit in een ander deel (bijvoorbeeld billen) injecteert.

Is er een andere manier om een rondere kont te krijgen zonder implantaten?

Nee, er is helaas geen andere manier dan het verkrijgen van implantaten, tenzij u al voldoende vetweefsel in uw heupen of dijen heeft dat via een liposuctie operatie naar uw billen kan worden overgebracht.

Waarom krijgen mensen bilimplantaten?

Mensen krijgen om vele redenen bilimplantaten. Sommige mensen willen hun billen vergroten omdat ze zich zelfbewust voelen over de grootte van hun billen, terwijl anderen hun billen groter willen maken voor cosmetische doeleinden. Er zijn ook mensen die zijn afgevallen en nu een plat achterwerk hebben dat ze graag weer wat ronder en voller zouden willen hebben. Die mensen kiezen misschien voor bilinjecties in plaats van implantaten omdat ze geen permanente ingreep willen.

Hoe lang duurt de procedure?

Een bilvergroting duurt gemiddeld twee tot drie uur. Het kan echter langer duren als uw arts extra incisies moet maken om een betere toegang tot uw lichaam te krijgen. Over het algemeen proberen chirurgen één incisie zo klein mogelijk te maken, zodat deze snel geneest en er natuurlijk uitziet.

Hoe ziet het herstelproces eruit?

Er is geen “one-size-fits-all” als het gaat om het herstel na een bilimplantaat operatie. Sommige mensen hebben minder pijn dan anderen, en sommige mensen hebben ook meer last van zwelling dan anderen. Het belangrijkste is dat u het rustig aan doet en u niet overhaast te veel inspannende of veeleisende dingen doet direct na de ingreep. Uw lichaam heeft tijd nodig om te genezen, dus geef het die tijd door goed voor uzelf te zorgen en uzelf elke dag voldoende rust te gunnen totdat u zich weer beter voelt!

Hoeveel pijn zal ik hebben na de ingreep?

U zult wat pijn hebben na uw operatie, maar dat is niet erg. In de weken na de ingreep kunt u enige zwelling, pijn en blauwe plekken verwachten. Dit is normaal en zal na verloop van tijd afnemen. U kunt ook last hebben van bloedingen en afscheiding uit de incisie, misselijkheid en braken. Als u een van deze symptomen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met ons kantoor.

Zal mijn nieuwe kont er natuurlijk uitzien?

Het doel van een billen implantatie is om u vollere billen te geven zonder dat ze er nep of onnatuurlijk uitzien. Uw chirurg gebruikt verschillende soorten implantaten, afhankelijk van zijn techniek en voorkeur – sommigen geven de voorkeur aan siliconengel, terwijl anderen de voorkeur geven aan zoutwater implantaten (die met zout water worden gevuld). Ook de grootte van het implantaat varieert naargelang de persoonlijke voorkeur.

Door bilimplantaten kunt u zich zelfverzekerder voelen.

Mensen die een bilimplantatie hebben ondergaan, zeggen dat ze zich na de operatie zelfverzekerder en beter in hun vel voelen. Dat komt omdat ze nu grotere billen hebben die er aantrekkelijker uitzien dan vóór de operatie.

Bil Implantaten kunnen uw houding verbeteren

U realiseert zich misschien niet hoezeer een groot paar billen uw houding beïnvloedt, maar dat doet het wel, vooral als u niet regelmatig sport of als er niet genoeg vet is in bepaalde delen van uw lichaam voor een goede balans en ondersteuning gedurende de dag. Als je grotere billen hebt, kan dat helpen je houding te verbeteren door ervoor te zorgen dat je rechtop staat zonder de hele dag voorover te hangen als je op de campus of op je werk rondloopt.

Zorg ervoor dat u na de operatie kunt rusten.

Na een bilvergroting is het belangrijk dat u in ieder geval de eerste dagen voldoende rust neemt. Uw arts zal u namelijk waarschijnlijk pijnstillers voorschrijven om het ongemak na de operatie te verlichten. Veel mensen merken dat ze na de operatie nog wat pijn en zwelling rond hun billen en heupen hebben. Hierdoor kan het enkele dagen na de operatie moeilijk zijn om te slapen of zelfs comfortabel te zitten. Als u na de operatie niet van plan bent om thuis uit te rusten, kunt u overwegen om in een hotel te verblijven totdat u zich comfortabeler kunt bewegen. Hotelkamers kunnen heel betaalbaar en handig zijn als u niemand hebt die tijdens uw herstelperiode voor u kan zorgen.

Voor de operatie moet u stoppen met bepaalde medicijnen.

Als u bloedverdunners gebruikt, zoals warfarine (Coumadin) en aspirine, of bloeddrukverlagende middelen zoals Captopril, enalapril (Vasotec), lisinopril (Prinivil, Zestril), losartan (Cozaar) of valsartan (Diovan), moet u daar ten minste drie weken voor de operatie mee stoppen en pas twee weken na de operatie weer mee beginnen. Uw arts kan u ook vragen om vóór de operatie te stoppen met andere medicijnen, waaronder medicijnen tegen depressie of angst.

U mag geen voorgeschiedenis hebben van allergie of gevoeligheid voor siliconen of andere materialen die bij de bilimplantaten procedure worden gebruikt.

Er zijn verschillende soorten implantaten beschikbaar voor bilvergroting procedures, maar ze bestaan allemaal uit met siliconengel gevulde capsules die operatief onder de huid in de bilstreek worden ingebracht, waar ze permanent zullen blijven. Sommige mensen zijn allergisch voor siliconen of andere materialen die bij dit soort cosmetische chirurgische ingrepen worden gebruikt, dus als u in het verleden een allergische reactie hebt gehad door blootstelling aan siliconen of andere soortgelijke stoffen, kunt u beter niet doorgaan met dit type cosmetische verbetering omdat de mogelijkheid bestaat dat dit tijdens of na uw operatie opnieuw gebeurt.

Ken het verschil tussen vettransplantatie en implantaten.

Het injecteren van vet in de billen is niet hetzelfde als het krijgen van een bilimplantaat. Vettransplantatie is een cosmetische procedure waarbij je eigen vet wordt gebruikt om gebieden op te vullen waar je volume hebt verloren, zoals na gewichtsverlies of veroudering. Implantaten daarentegen zijn kunstmatige vervangingen voor lichaamsdelen die volume of stevigheid missen door letsel of ziekte.

Overweeg je opties zorgvuldig voordat je voor bilimplantaten kiest.

Als u overweegt bilimplantaten te laten plaatsen, moet u een door de raad van bestuur gecertificeerd plastisch chirurg raadplegen die gespecialiseerd is in cosmetische chirurgie voor vrouwen en ervaring heeft met het uitvoeren van deze procedure. Uw chirurg kan u helpen bij het afwegen van verschillende factoren zoals kosten, hersteltijd en mogelijke complicaties bij elk type operatie voordat hij of zij u een passend behandelplan aanbeveelt.

Wees voorbereid op mogelijke complicaties na een bilvergroting operatie.

Zoals elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden aan het krijgen van bilimplantaten, zoals bloedingen, infecties en littekens, evenals mogelijke bijwerkingen zoals pijn en gevoelloosheid in de buurt van de injectieplaatsen die tot drie maanden na de operatie kunnen aanhouden. In zeldzame gevallen kan het implantaat van zijn oorspronkelijke plaats in de bilspier migreren.

Bil Implantaten zien er niet altijd natuurlijk uit.

Mensen klagen vaak dat hun nieuwe billen er onnatuurlijk of nep uitzien. Dit kan te wijten zijn aan een slechte chirurgische techniek of gewoon omdat de implantaten niet goed zijn geplaatst voor het lichaamstype van elke patiënt. Als u een bilvergroting overweegt en een natuurlijk resultaat wilt, zorg er dan voor dat uw arts veel ervaring heeft met dit soort ingrepen en verschillende materialen en maten implantaten gebruikt om er zeker van te zijn dat ze goed bij uw lichaam passen.

Zijn er alternatieven voor bilimplantaten?

Er zijn tegenwoordig een aantal chirurgische en niet-chirurgische opties beschikbaar. Een bilvergroting (of verbetering) is een van de populairste cosmetische ingrepen aller tijden, maar zoals bij alle operaties zijn er risico’s aan verbonden. De meest voorkomende procedure is de Brazilian butt lift, waarbij vet uit andere delen van het lichaam wordt weggezogen en in de billen geïnjecteerd. Dit kan worden gecombineerd met andere procedures zoals een borstvergroting of facelift om een evenwichtiger uiterlijk te krijgen. Andere minder invasieve opties zijn onder meer huidvullers, die uw billen meer volume kunnen geven. Deze aanpak werkt het beste als u subtiele veranderingen wilt die niet eeuwig duren.

Misschien heb je nog een kleine liposuctie nodig.

De meeste chirurgen zijn het erover eens dat de billen het best worden verbeterd door vetinjecties. Het goede nieuws is dat je geen liposuctie hoeft te ondergaan voordat je een billen implantaat krijgt. Als je echter niet genoeg vet in je eigen lichaam hebt, moet je misschien een liposuctie ondergaan om het uit een ander deel van je lichaam te halen en naar je bil te brengen.

Bil Implantaten zijn geen permanente oplossing voor gewichtsverlies of obesitas problemen.

Een van de redenen waarom mensen bilimplantaten laten plaatsen is omdat ze niet meer tevreden zijn met het uiterlijk van hun billen nadat ze zijn afgevallen of ouder zijn geworden. Deze implantaten zijn echter ontworpen om slechts ongeveer 10 jaar mee te gaan, wat betekent dat ze niet eeuwig meegaan en dat er in de toekomst misschien een extra operatie nodig is als ze eerder mislukken dan verwacht (of als u meer volume wilt). Bovendien merken veel patiënten dat hun lichaam na verloop van tijd verandert en dat er mogelijk extra operaties nodig zijn om de gewenste resultaten te behouden (wat tot extra kosten kan leiden).

Het kost tijd om aan de implantaten te wennen.

Uw lichaam moet wennen aan het feit dat er iets vreemds in zit; wees dus niet verbaasd als u zich ongemakkelijk voelt of zelfs pijn hebt na de operatie. U kunt ook merken dat verschillende delen van uw lichaam op verschillende momenten pijn doen – dit is niet ongewoon voor mensen die hun billen hebben laten vergroten met implantaten.

Uw arts zal u instructies geven over de verzorging van uw lichaam na de operatie.

Uw arts zal u uitleggen hoe u uw incisies moet verzorgen en hoe vaak u zalven of crèmes moet aanbrengen voor pijnbestrijding en hygiëne. Hij of zij kan u ook aanraden de eerste weken na de operatie niet te lang te zitten, omdat dit druk kan veroorzaken op het gebied waar de hechtingen zijn geplaatst. U kunt hulp nodig hebben bij huishoudelijke taken zoals schoonmaken en koken totdat u volledig hersteld bent van de operatie. Vraag indien mogelijk een vriend of familielid om u te helpen totdat u zich beter voelt.

Mensen zullen waarschijnlijk verbaasd zijn.

Als ik mensen vertel dat ik bilimplantaten heb, vragen ze vaak: “Waarom?” Het antwoord is simpel: omdat ik ze wilde! Maar als je overweegt om kontimplantaten te nemen, moet je weten dat andere mensen misschien ook niet begrijpen waarom je ze wilt. Als je ongemakkelijke gesprekken wilt vermijden, vertel het dan pas nadat je operatie is afgelopen en genezen! Als je van plan bent om bilimplantaten te nemen, wees er dan op voorbereid dat andere mensen verbaasd en mogelijk zelfs veroordelend zullen zijn. De meest voorkomende reactie is “Het ziet er geweldig uit!”, maar sommige mensen kunnen reageren met iets als “Waarom zou je kontimplantaten nemen?” of zelfs “Wat is er met je kont gebeurd?”.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *