Vaginale Verjonging
  • 729
  • 0
Inhoud show

Denkt u aan Vaginale Verjonging? Lees eerst deze dingen

Vaginale aanscherping is een procedure die de vaginale wanden kan aanscherpen. Het is ook bekend als Vaginale Verjonging, Vaginoplastiek en Labiaplastiek.

Het vaginale weefsel wordt na verloop van tijd uitgerekt door bevalling, gewichtstoename of veroudering. Dit kan pijn veroorzaken tijdens het vrijen en uw zelfvertrouwen aantasten.

De operatie helpt de vaginale wanden strakker te maken en verkleint de kleine schaamlippen. Het kan ook helpen om urine-incontinentie te verbeteren en verzakking van bekkenorganen zoals baarmoeder, blaas of rectum te voorkomen.

De ingreep kan worden uitgevoerd onder algehele anesthesie of plaatselijke verdoving. De incisie wordt in de vagina gemaakt om zichtbare littekens op het huidoppervlak te voorkomen.

Vaginale verstrakking is een cosmetische procedure die bij vrouwen wordt uitgevoerd om de vagina strakker te maken. De procedure kan om verschillende redenen worden uitgevoerd, onder meer om het seksuele genot en de seksuele prestaties te verbeteren, om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten, of als onderdeel van een verjongingsprogramma na een bevalling.

Vaginale aanscherping is een cosmetische ingreep om de vagina strakker te maken bij vrouwen die kinderen hebben gehad of postmenopauzaal zijn. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere procedures, zoals liposuctie of abdominoplastiek (buikwandcorrectie), om een jeugdiger uiterlijk en gevoel te creëren.

Bij de procedure wordt met behulp van lasertechnologie overtollig weefsel van de vaginawand verwijderd. Dit weefsel kan worden verplaatst met behulp van kleine hechtingen, hechtingen genaamd, die na verloop van tijd door de natuurlijke processen van het lichaam worden opgelost. In sommige gevallen kan hyaluronzuurgel worden gebruikt in plaats van hechtingen voor een snellere genezing en minder ongemak tijdens de genezingsperiode.

Vaginale verstrakking wordt meestal aanbevolen voor vrouwen die kinderen hebben gekregen of postmenopauzaal zijn, maar nog steeds nauwer aanvoelende intieme ontmoetingen met hun partners wensen.

Labiaplastiek is een chirurgische ingreep die de kleine schaamlippen verkleint. Het kan ook worden uitgevoerd om asymmetrie tussen de twee kleine schaamlippen te corrigeren of om de vorm en symmetrie van de grote schaamlippen te verbeteren.

Labiaplastiek is een veel voorkomende ingreep, met meer dan 110.000 operaties per jaar in Turkije. De ingreep kan onder plaatselijke of algehele verdoving in een ambulante setting worden uitgevoerd. De labiaplastiek duurt meestal ongeveer 1 uur en de hersteltijd is 3-4 weken.

Labiaplastiek is een chirurgische ingreep die de grootte van de kleine schaamlippen (binnenste lippen) vermindert of hun vorm en symmetrie verbetert. Het kan ook worden uitgevoerd om asymmetrie tussen de twee kleine schaamlippen te corrigeren of om de vorm en symmetrie van de grote schaamlippen te verbeteren. Een schaamlipverkleining wordt ook wel “vaginale verjonging” of “labioplastie” genoemd.

De schaamlippen zijn een deel van de vrouwelijke genitaliën. Het is het buitenste deel van de vulva, die bestaat uit de clitoris (de clitoriskap), de mons pubis en de labia majora. De kleine schaamlippen worden ook wel binnenste lippen genoemd.

Labiaplastiek is een chirurgische ingreep die de grootte of de vorm van de grote schaamlippen verkleint. Het kan ook worden gebruikt om overtollige huid van de kleine schaamlippen (binnenste lippen) te verminderen als u een ongelijk uiterlijk heeft.

De procedure kan ook worden uitgevoerd om pijn of ongemak veroorzaakt door wrijving en irritatie van grote, ongelijke schaamlippen te behandelen.

Labiaplastiek wordt onder algemene verdoving poliklinisch uitgevoerd in een kliniek of ziekenhuis. De ingreep duurt 30 minuten tot een uur. U heeft iemand nodig die u na de ingreep naar huis brengt, omdat u na de ingreep wat pijn en blauwe plekken kunt hebben.

Vaginoplastiek is een cosmetische ingreep om de vagina een nieuwe vorm te geven. Deze procedure is ook bekend als vaginale verjonging of labiaplastiek. Vaginoplastiek kan vrouwen helpen die kinderen hebben gehad, vrouwen die meerdere seksuele partners hebben gehad en vrouwen die pijn hebben tijdens het vrijen.

Vaginoplastiek wordt uitgevoerd bij vrouwen om hun zelfbeeld te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Vrouwen kunnen kiezen uit twee soorten vaginoplastiek: labiaplastiek en vaginale verjonging. Bij beide procedures worden de kleine schaamlippen (binnenste lippen) of buitenste lippen van de vagina opnieuw gevormd door overtollige huid te verwijderen, de spieren aan te spannen en de vorm van de binnenste of buitenste lippen te veranderen, zodat u er aantrekkelijker uitziet.

Vaginale verjonging is een esthetische operatie die kan worden uitgevoerd bij vrouwen die een bevalling hebben meegemaakt of leeftijdsgebonden veranderingen in hun lichaam die het uiterlijk of de functie van de vagina beïnvloeden. De ingreep kan ook worden aanbevolen voor mensen die hun seksuele relatie met hun partner willen verbeteren, omdat het plezier tijdens het vrijen wordt vergroot door de spieren in de vagina aan te spannen en het gevoel in het hele gebied te verbeteren door overtollige huid rond de vaginaopening te verwijderen.

Wat is vaginale aanscherping?

Vaginale aanscherping is het herstellen van de kracht en elasticiteit van de vaginale spieren. Hierbij wordt een apparaat gebruikt dat de druk in de vagina geleidelijk verhoogt. Hierdoor worden de spiertonus en -elasticiteit hersteld. Deze procedure kan worden gebruikt voor de behandeling van vaginale prolaps, een aandoening die wordt gekenmerkt door een verzakking van de bekkenorganen in of uit de vagina. Het kan ook worden gebruikt in gevallen waarin een bevalling schade heeft veroorzaakt aan de bekkenbodemspieren. Het lichaam van een vrouw ondergaat aanzienlijke veranderingen tijdens de zwangerschap als gevolg van hormonale veranderingen en gewichtstoename. De stress op uw lichaam tijdens de zwangerschap kan leiden tot verzwakking van uw bekkenbodemspieren, waardoor ze na verloop van tijd verslappen. Dit kan leiden tot verschillende problemen zoals urine-incontinentie of darmproblemen.

Is het natuurlijk om na verloop van tijd de vaginale tonus te verliezen?

Ja, het is normaal dat de vagina na verloop van tijd haar stevigheid verliest. Maar dat is voor de meeste vrouwen geen probleem en veroorzaakt meestal geen symptomen. De spieren die onze bekkenbodem vormen, ondersteunen ons bij het bewegen, maar ze hebben ook andere functies – zoals helpen bij het plassen en de stoelgang – en kunnen zwak worden als we geen oefeningen doen om ze te beschermen. Na verloop van tijd kunnen deze spieren minder goed hun werk doen en meer verslappen of ontspannen. Dit kan leiden tot problemen zoals incontinentie (het niet kunnen controleren van de darm of blaas), verzakking van de bekkenorganen (wanneer organen zoals de blaas of de baarmoeder in de vagina zakken) en vaginale pijn bij het vrijen.

Wat zijn de voordelen van vaginale verjonging?

Verbeterde seksuele prestaties. Een strakkere vagina kan uw seksueel genot verhogen doordat u gemakkelijker een orgasme kunt bereiken tijdens de seks. Meer zelfvertrouwen. Als je partner niet weet hoe hij je moet helpen om een orgasme te bereiken, kan dat gevolgen hebben voor je gevoel van eigenwaarde, omdat het onvermogen om een orgasme te bereiken beide partijen in de relatie raakt. Aangenamere orgasmes. Als je geen orgasme kunt bereiken omdat de vagina los zit, kan het moeilijk voor je zijn om zoveel mogelijk van seks te genieten, omdat het ongemakkelijk voelt als er geen teken van bevrijding is! Maar met een strakkere vagina wordt dit voor beide partijen gemakkelijker!

Welke vrouwen zijn de beste kandidaten voor vaginale verjonging?

Vaginale verjonging is een cosmetische procedure die kan worden uitgevoerd bij elke vrouw die het uiterlijk en het gevoel van haar vaginale spieren wil verbeteren. Om in aanmerking te komen moet u in goede gezondheid verkeren en geen aandoeningen hebben die het onveilig maken om een operatie te ondergaan. Het is belangrijk op te merken dat vaginale verjonging geen medische aandoening of disfunctie behandelt, maar het kan helpen uw zelfvertrouwen te herstellen na een bevalling of andere veranderingen in uw lichaam die uw vagina hebben aangetast.

Kan ik een vaginale verjonging ondergaan als ik borstvoeding geef?

Ja, ook als u borstvoeding geeft kunt u deze ingreep ondergaan! Als u echter weer klaar bent voor een zwangerschap, kunt u het beste zes maanden wachten na de operatie voordat u weer probeert zwanger te worden, om geen risico te lopen op een infectie in uw baarmoeder tijdens de zwangerschap.

Zijn er risico’s verbonden aan vaginale verjonging?

Ja, er zijn enkele risico’s verbonden aan vaginale verjonging. Zoals bij elke operatie is er altijd kans op bloedingen, infecties en problemen met de genezing. Als u eerder bent geopereerd of medische aandoeningen hebt zoals diabetes of hartaandoeningen, zal uw arts met deze factoren rekening houden voordat de ingreep wordt uitgevoerd.

Hoe ziet mijn herstelperiode eruit na een vaginale verjonging?

Vaginale verjonging is een cosmetische procedure die tot doel heeft de vaginale spieren aan te spannen, het uiterlijk van de grote en kleine schaamlippen te verbeteren en de grootte van de clitoris te verminderen. Het kan ook helpen om urine-incontinentie te behandelen en de seksuele functie te verbeteren. De procedure zelf is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om te onthouden dat de operatie bloedingen, blauwe plekken of infecties kan veroorzaken. Bovendien is het herstel van elke patiënt afhankelijk van het lichaamstype, de leeftijd en de algemene gezondheidstoestand. De hersteltijd na een operatie hangt af van het soort ingreep dat is uitgevoerd. Als u bijvoorbeeld een vaginale verstrakking procedure ondergaat met een intravaginaal apparaat of hechtingen, kunt u na de operatie enkele dagen last hebben van ongemak. De meeste patiënten gaan echter binnen 24 uur na de ingreep naar huis. Daarna moet u ten minste twee weken lang bepaalde activiteiten vermijden, zoals het tillen van zware voorwerpen of geslachtsgemeenschap. Voor een optimale genezing tijdens deze periode van rust en ontspanning is het belangrijk dat u de postoperatieve instructies van uw arts nauwkeurig opvolgt.

Hoe lang duren de resultaten van vaginale verjonging?

Er zijn verschillende opties voor vaginale verjonging. De resultaten van elke procedure verschillen, maar de meeste vrouwen ervaren na de operatie enige strakheid in het vaginakanaal. De duur van de vaginale verstrakking is afhankelijk van het type ingreep. De resultaten van een laser verstrakking of vaginale verjonging met een chirurgisch apparaat kunnen tot twee jaar duren, terwijl de resultaten van de Mona Lisa Touch procedure tot 18 maanden kunnen duren. Er is echter geen garantie dat deze apparaten werken zoals beloofd. Bij sommige vrouwen treden na de behandeling complicaties op, en het kan zijn dat zij aanvullende behandelingen of een operatie nodig hebben om hun oorspronkelijke niveau van comfort terug te krijgen.

Hoe weet ik of het nodig is?

Er zijn een paar symptomen die aangeven dat het tijd is om een vaginale verstrakking te doen. Vaginale afscheiding: Een vies ruikende afscheiding kan erop wijzen dat er een infectie in de vagina is. Dit kan het gevolg zijn van een onbalans in de pH-waarde van uw vagina of van de afscheiding van andere infecties zoals gistinfecties of bacteriële vaginose. Vaginale verstrakking kan deze infecties helpen voorkomen en onder controle houden. Jeuk: Een jeukend gevoel in je vagina kan een teken zijn van een infectie of van irritatie veroorzaakt door strakke kleding of ondergoed (vooral als het lang gedragen wordt). Het constante wrijven van de stof kan irritatie veroorzaken, wat leidt tot een jeukend en branderig gevoel in je vagina, dat kan worden verlicht door zachte vaginale aanspannings oefeningen. Een droog gevoel: Veel vrouwen ervaren droogheid tijdens de geslachtsgemeenschap omdat hun vagina te los is geworden en niet genoeg smering kan vasthouden tijdens de geslachtsgemeenschap, wat leidt tot

Hoe wordt een schaamlipcorrectie uitgevoerd?

Labiaplastie is een cosmetische ingreep waarbij de kleine schaamlippen, oftewel de binnenste lippen, een nieuwe vorm krijgen. Bij de operatie wordt overtollig weefsel weggesneden en worden de schaamlippen gelift voor een jeugdiger uiterlijk. De ingreep kan worden uitgevoerd bij vrouwen van elke leeftijd, maar komt het meest voor bij vrouwen van midden twintig tot begin dertig. Labiaplastie wordt meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving met sedatie of algemene verdoving. De duur van de ingreep hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw schaamlippen en het deel van de ingreep dat u laat doen. Tijdens de ingreep maakt de arts incisies in de binnenste lippen van uw vagina, verwijdert overtollig weefsel en sluit deze met hechtingen of chirurgische lijm. Uw arts kan ook overtollige huid rond de buitenranden van uw vagina (het perineum) verwijderen.

Is vaginale aanscherping veilig? Is het legaal?

Het antwoord op deze vraag is ja, maar met een paar voorbehouden. Ten eerste, zelfs als u kinderen hebt gehad en uw vagina is uitgerekt, kunt u de procedure veilig laten uitvoeren. De veiligheid van vaginale aanscherping wordt bepaald door de vaardigheid van uw arts en de naleving van protocollen die de veiligheid van de patiënt waarborgen. De tweede vraag is ingewikkelder omdat er verschillende soorten procedures zijn waarmee hetzelfde doel wordt bereikt: verstrakking en verjonging van de vagina. Sommige artsen gebruiken bijvoorbeeld lasers voor vaginale verstrakking en anderen gebruiken niet-chirurgische behandelingen zoals crèmes of pillen. Het is belangrijk om te weten welk type procedure je wilt voordat je op zoek gaat naar een arts, want niet alle procedures zijn legaal in elke staat en in elk land ter wereld.

Hoe bereid ik me fysiek, mentaal en emotioneel voor op mijn operatie?

Vaginale verjonging is een niet-chirurgische ingreep om de vaginale spieren aan te spannen. Vaginale verjonging wordt ook wel labiaplastie, schaamlipverkleining of labia minora reductie genoemd. De ingreep kan worden uitgevoerd door een gynaecoloog of plastisch chirurg. De ingreep duurt ongeveer 30 minuten en wordt ambulant uitgevoerd onder algemene verdoving. De patiënt kan wat ongemak ondervinden na de ingreep, maar zou zich binnen enkele dagen beter moeten voelen. De ingreep wordt meestal ambulant uitgevoerd onder algemene verdoving. Patiënten wordt geadviseerd om geslachtsgemeenschap gedurende twee weken na de ingreep te vermijden, hoewel veel vrouwen melden dat ze binnen een week na de ingreep weer seks kunnen hebben. Patiënten moeten na de operatie specifieke postoperatieve instructies volgen (bv. 24 uur lang niet in bad gaan en minstens vier weken lang geen zware lichamelijke activiteit).

Heb ik pijn tijdens het herstelproces?

Vaginale aanscherping is een chirurgische ingreep waarvoor plaatselijke verdoving nodig is en die enig ongemak kan veroorzaken tijdens de postoperatieve periode. De meeste vrouwen ervaren echter minimale pijn na een vaginale aanscherping. De arts zal de nodige pijnstillers voorschrijven om het postoperatieve ongemak te verminderen.

Hoe lang moet ik vrij nemen van mijn werk?

De belangrijkste vraag die vrouwen stellen is hoe lang ze vrij moeten nemen na de ingreep. Het antwoord hangt af van het soort ingreep, maar hier zijn enkele algemene richtlijnen: Als u een laser vaginale verjonging of hymenoplastie heeft, is het waarschijnlijk dat u binnen vijf dagen na de operatie weer aan het werk kunt. Als er echter complicaties optreden, zoals overmatig bloedverlies of een infectie, kan het langer dan vijf dagen duren voordat u weer aan het werk kunt. Bij een chirurgische ingreep, zoals een vaginoplastie of labiaplastie, kan het tot twee weken duren voordat u weer aan het werk kunt.

Ben ik te jong of te oud voor vaginale verjonging?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de specifieke procedure die u wilt laten uitvoeren. Sommige procedures zijn invasiever dan andere, zodat ze niet worden aanbevolen als u te jong of te oud bent. Hymenoplastiek is bijvoorbeeld een operatie waarbij het maagdenvlies – een dun vlies dat de opening van de vagina gedeeltelijk bedekt bij vrouwen die geen gemeenschap hebben gehad – wordt hersteld. Deze ingreep kan worden uitgevoerd bij vrouwen vanaf 12 jaar, maar wordt meestal alleen aanbevolen voor vrouwen die hun maagdelijkheid willen herstellen na consensuele seks. De risico’s van hymenoplastiek zijn bloedingen, infecties en de vorming van littekenweefsel op de plaats van de incisie. Het werkt ook niet altijd – sommige vrouwen bloeden nog steeds tijdens het vrijen, zelfs na deze operatie. Vaginale verjonging door lasertherapie kan veilig worden uitgevoerd bij jongere vrouwen, maar wordt afgeraden voor vrouwen onder de 18 jaar.

Wat als ik in de toekomst last krijg van vaginale droogheid of problemen met orgasmes?

U kunt nog steeds glijmiddelen gebruiken, maar het kan zijn dat u dat vaker moet doen dan voor uw operatie om irritatie of pijn te voorkomen. Als u pijn ervaart tijdens de seks, probeer dan vaker glijmiddelen te gebruiken en overweeg over te stappen op formules op waterbasis die comfortabeler aanvoelen op de gevoelige huid.

Wat zijn de voordelen van vaginale aanscherping?

Er zijn veel voordelen van vaginale aanscherping. Het belangrijkste voordeel is dat je je als vrouw zelfverzekerder en aantrekkelijker voelt. Wanneer uw vagina los zit, kan het gênant zijn om seks te hebben met uw partner. Het maakt je ook ongemakkelijk en minder zelfverzekerd. Een andere reden waarom vrouwen een vaginale verstrakking procedure ondergaan is omdat het helpt bij het verbeteren van hun seksuele gezondheid en prestaties. Dit betekent dat de vagina strak genoeg zal zijn voor hen om maximaal plezier te krijgen tijdens de seks. Het strakker maken van de vaginale spieren helpt ook bij het geven van betere orgasmes voor beide partners tijdens de geslachtsgemeenschap. Het andere voordeel van vaginale aanscherping is dat het kan helpen bij het voorkomen van ongewenste zwangerschappen bij vrouwen die al eerder bevallen zijn. Daarnaast helpt het ook om de seksuele bevrediging van beide partners tijdens de geslachtsgemeenschap te verhogen doordat ze zich comfortabeler en meer ontspannen voelen tijdens de seks.

Zijn er bijwerkingen van de Vaginale Aanscherping procedure?

Dit is een nieuwe en niet-invasieve behandeling voor vaginale verjonging. Het wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg/gynaecoloog die gespecialiseerd is in cosmetische vaginale chirurgie. De procedure vindt plaats onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer 30 minuten. Er zijn geen bijwerkingen of complicaties verbonden aan deze procedure.

Zal ik meer dan eens in mijn leven een vaginale aanscherping nodig hebben?

De vagina is een zeer elastisch gebied en zal na de procedure terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat. Als u echter meerdere bevallingen heeft gehad, of als u kinderen heeft gekregen, kan het zijn dat u deze procedure opnieuw moet ondergaan. Door de stress van een bevalling kunnen de spieren van de vagina namelijk uitrekken en hun stevigheid verliezen.

Wat zijn de risico’s van een strakkere vagina?

Het strakker maken van je vagina is niet zonder risico’s. Het meest voorkomende risico is pijn, die kan optreden als je een medische aandoening hebt of als je niet voorzichtig bent terwijl je probeert je vagina strakker te maken. Andere risico’s zijn bloedingen en infecties, vooral als je een zelfgemaakte aanscherping oplossing of -apparaat gebruikt.

Hoe weet ik of mijn vagina te los zit?

Een losse vagina kan worden vastgesteld door een bezoek aan uw gynaecoloog. Tijdens een onderzoek zal zij kijken naar uw bekkenbodemspieren, die verantwoordelijk zijn voor het strak houden van de vagina tijdens seks en bevalling. Als deze spieren zwak of beschadigd zijn, is de kans groot dat u problemen krijgt met incontinentie (urineverlies) of verzakking (uit de vagina vallen). Uw arts kan ook een Kegel-test uitvoeren om te zien hoe sterk uw bekkenbodemspieren zijn en of ze versterkt of hersteld moeten worden.

Kan deze behandeling worden gebruikt in combinatie met andere procedures?

Het antwoord is ja, maar niet allemaal tegelijk. De vaginale verstrakking procedure kan worden gedaan in combinatie met andere procedures zoals labiaplastiek, een operatie waarbij de grootte van de schaamlippen (de huidplooien aan weerszijden van de vaginale opening) wordt verkleind. De procedure kan ook worden uitgevoerd in combinatie met labioplastiek en andere lichaamscontouren, zoals een borstvergroting of liposuctie.

Hoe ziet mijn vagina eruit na de ingreep?

Het doel van chirurgische verstrakking is niet om het uiterlijk van uw vagina te veranderen. De vagina verandert in de loop der tijd natuurlijk door het ouder worden en de bevalling, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat u alleen door de operatie een significant verschil in uiterlijk zult merken. Sommige patiënten melden echter dat ze na de operatie een strakker gevoel hebben rond hun kleine schaamlippen – daarom wordt deze ingreep ook wel labiaplastie genoemd – maar deze verandering is slechts tijdelijk en wordt zelden permanent na slechts één behandeling.

Zal ik het gevoel verliezen na mijn vaginale aanscherping?

Vaginale aanscherping is een procedure die de vaginale spieren aanspant. Het wordt gedaan om de seksuele gezondheid van vrouwen te verbeteren en het plezier tijdens de seks te vergroten. Het kan ook helpen bij urine-incontinentie en een verzakking van het bekken. De procedure vermindert niet uw vermogen tot orgasme, gevoel of plezier tijdens de seks. Vrouwen die een baby hebben gehad of vaginaal zijn bevallen, kunnen risico lopen op blaaslekkage of prolaps als gevolg van verzwakte spieren en weefsels in hun bekkenbodem. Dit kan leiden tot stressincontinentie (urineverlies bij hoesten, niezen, lachen, rennen of sporten) of een verzakking van de bekkenorganen (omgevallen baarmoeder, blaas of rectum). Vaginale aanscherping helpt deze spieren en weefsels te versterken door sterke contracties in de vagina te creëren die de organen omhoog houden.

Heeft iedereen die bevallen is een vaginale aanscherping nodig?

Nee, niet iedereen heeft het nodig, maar veel vrouwen willen het wel omdat ze het gevoel hebben dat hun vagina te los is na het krijgen van kinderen. Als je lichaam gezond genoeg is om nog een kind te krijgen, dan zou het zichzelf op natuurlijke wijze moeten kunnen genezen na de bevalling. Maar als je meerdere bevallingen hebt gehad of als er een probleem was tijdens de bevalling (zoals scheuren), dan kan het zijn dat je lichaam zich niet vanzelf herstelt en dat er een chirurgische ingreep nodig is om de vagina weer strak te krijgen.

Kun je een Vaginale Aanscherping krijgen zonder te bevallen?

Ja! Wij bieden niet-chirurgische vaginale aanscherping procedures die geen operatie of verdoving vereisen. Dus als u uw vagina wilt aanscherpen zonder enig risico in uw leven te nemen, dan moet u zeker kiezen voor deze procedure. Het is veilig, niet-invasief, gemakkelijk en nog betaalbaar ook!

Doet vaginale aanscherping pijn?

Vaginale aanscherping is meestal pijnloos. U kunt tijdens de ingreep wat ongemak voelen, maar dat zou niet ernstig genoeg moeten zijn om u zorgen te maken of u af te leiden van uw andere gedachten. De meeste patiënten kunnen binnen een paar uur na de ingreep weer naar huis en binnen een paar dagen hun normale dagelijkse activiteiten hervatten.

Hoe lang na de vaginale verstrakking kan ik seks hebben?

Dit is een vraag waar veel mensen aan denken als ze beslissen of ze deze ingreep willen ondergaan of niet. Het antwoord is dat u ten minste zes weken moet wachten voordat u seks kunt hebben na het ondergaan van deze procedure. Dit komt omdat je lichaam tijd nodig heeft om te herstellen en te genezen van eventuele wonden of verwondingen veroorzaakt door de operatie.

Zijn er oefeningen die de vagina strakker kunnen maken?

Het korte antwoord is ja. Kegel Oefeningen kunnen helpen om strakkere, sterkere en flexibelere vaginaspieren te krijgen. Ze bestaan uit het herhaaldelijk samenknijpen en ontspannen van je bekkenbodemspieren, zoals je zou doen als je probeert te stoppen met plassen.

Wie moet vaginale verstrakking overwegen?

Vaginale verslapping kan om verschillende redenen voorkomen – een bevalling is de meest voorkomende – maar het is niet altijd nodig om een operatie te ondergaan om dit te verhelpen. Sommige artsen raden zelfs Kegel-oefeningen aan in plaats van een operatie voor wie strakkere spieren in de vagina wil. Mensen die meerdere kinderen hebben gehad, hebben misschien meer nodig dan alleen Kegels om hun vagina strakker te maken; in dat geval kan een operatie nodig zijn. Als je alleen om cosmetische redenen een vaginale verbetering overweegt (of als je je zorgen maakt over andere gezondheidsproblemen), overleg dan eerst met je arts.

Wordt de buitenkant van mijn vagina ook strakker?

Nee. De buitenkant van je lichaam staat los van je vagina. Het strakker maken van je vagina heeft geen enkele invloed op je vulva of schaamlippen. Veel vrouwen vinden zelfs dat hun schaamlippen voller en gevoeliger worden nadat ze een vaginale verstrakking hebben ondergaan. De reden hiervoor is dat wanneer je de elasticiteit van je weefsels verliest, ze minder plooibaar en gevoeliger worden, dus is het logisch dat een verstrakking ze gevoeliger maakt dan voorheen.

Zal seks daarna pijnlijk zijn?

Seks kan pijnlijk zijn na een vaginale aanscherping. Dat komt omdat de arts je moet opensnijden om binnen te komen en zijn of haar werk te doen. Zodra de ingreep is uitgevoerd, ondergaat uw lichaam een herstelperiode waarin het zichzelf geneest en de wond sluit. Het probleem is dat dit proces een paar weken kan duren, wat betekent dat er wat ongemak zal zijn tijdens seks totdat het weer genezen is.

Is een vaginale aanscherping permanent?

Een vaginale verstrakkingsoperatie is niet blijvend, omdat het na verloop van tijd weer geleidelijk losser wordt. Dit betekent echter niet dat u moet wachten tot na de zwangerschap of bevalling voordat u dit type operatie ondergaat. Veel vrouwen kiezen ervoor om een vaginale verstrakkingsoperatie te ondergaan tijdens hun twintiger of dertiger jaren, zodat ze kunnen genieten van hun seksuele ervaringen zonder zich zorgen te hoeven maken of ze hun partners wel kunnen bevredigen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *