Facings


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Het is mogelijk om een stralende glimlach te hebben net als een hollywood ster. De meest geprefereerde en intensieve technieken in klinieken worden op veel klinieken toegepast gericht op alle leeftijden.

  Facings, is een van de populairste technieken. Het is één van de meest intense en veeleisende technieken in klinieken. Het doel van de facings is om een gezonder gladder en esthetischer te zijn. De toepassing wordt uitgevoerd zonder de bestaande beschadigde tandstructuren te verstoren en te vernietigen. Het helpt het verschijnen van het uiterlijk tussen het tandvlees en de tanden op maximaal niveau.

  Een perfecte glimlach na een eenvoudige toepassing: het zorgt ervoor dat alle tanden die tijdens de lach van de persoon in de mond verschijnen, op een zeer regelmatige en professionele manier wordt uitgevoerd. De witte en lichtreflecterende porseleinfineertechniek wordt gebruikt met de nieuwste technologie.

  Facings zorgt voor het tandglazuur en de tanddelen te even te krijgen die er perfect uitzien. Het geavanceerde niveau van technologie heeft ook de mogelijkheid geboden om professionele tanden te hebben op veel gebieden door het effect ervan in de geneeskunde te laten zien. De aanvraagfase wordt samen met de arts en met de patiënt beslist, op welke manier dit toegepast wordt.

  Perfectie met de poerseleinen techniek:
  Het is mogelijk om zelfs op lange tijd een helder en gezond gebit te hebben, dankzij het feit dat de tandstructuur bedekt met porselein geeft het licht reflectie.
  De belangrijkste klachten en redenen van de mensen die moeten worden toegepast zijn;
  Gebroken tanden
  Scheve tanden
  Spleetjes tussen de tanden
  Het kan aangebracht worden op tanden met een vulling.

  Met facings kunt u zo snel mogelijk perfecte tanden krijgen met een zeer korte behandelingsperiode. Het hebben van de tanden die er zo perfect uitzien als de sterren, blijkt een realiteit te zijn. Tanden die zijn uitgelijnd met perfecte perfectie voorbij witheid: de procedure moet worden uitgevoerd door een professioneel team om een ​​gezonde werking te garanderen. Toegepaste Hepa-filters, antibacteriële operatiekamers moeten in de fases van toepassing zijn.

  De facings worden meestal uitgevoerd onder lokale anesthesie. Anders kan het worden toegepast door een arts onder algemene anesthesie als dit passend wordt geacht. Om in korte tijd perfecte tanden te hebben en op een manier die niet in het meest geschikte aantal problemen te vinden is, is het noodzakelijk om na het onderzoek de juiste techniek te kiezen. De één-op-één methode voor het elimineren van tandkleur wordt in de beste fase uitgevoerd. De langste gebruiksperiode varieert tussen 2 en 4 uur.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79