Gum Smile (Tandvleescorrectie)


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Problemen met de mond zijn niet beperkt tot gebitsproblemen. Er kunnen ook problemen optreden in de gingiva. Het meest voorkomende probleem bij de tandvlees dat gingivalrecessie wordt genoemd.

  Het terugtrekken van de tandvlees is een van de problemen waardoor het vlees door de tanden omhoog worden getrokken. Dit probleem dat tandbederg of tederheid veroorzaakt kan toe nemen tenzij het wordt behandeld. Dit probleem koms meestal voor wanneer de tanden niet regelmatig gepoetst worden.

  Mensen met een gingivalrecessie zullen tijdens het tandenpoetsen bloedingen krijgen. Dit moet binnen snelste tijd behandeld worden met een gun behandeling. Het is zelfs mogelijk om hierdoor tandverlies te krijgen wanneer tandvleesrecessies het gevorderde niveau bereiken. Door dee redenen is het noodzakelijk om het snel te laten behandelen, en de tandarts te raadplegen.


  • Waarom trekt tandvlees zich terug?
  • Wat zijn de symptomen van Gingival-incidentie?
  • Hoe wordt gingiva behandeld?
  Waarom trekt tandvlees zich terug?

  Het probleem van het terugtrekken van de tandvlees is geen probleem dat kan voorkomen bij gezonde tanden en goed verozrgende monden. Om dit te krijgen moeten er een aantal verkeerde acties worden ondernomen. Deze fouten zijn de oorzaken van de ziekte. Één van deze redenen is de dagelijkse verzorging van het gebit zoals flossen .

  Het poetsen van de tanden moet minimaal 2 keer per dag dit is aanbevolen door de experts. Om deze reden mag het volledige onderhoudsschema, inclusief borstelen, niet worden verwaarloosd en moet vooral het gebruik van tandzijde worden overwogen.

  Een andere reden die leidt tot het probleem van terugtrekken van het tandvlees is roken. Het is bekend dat roken van sigaretten geelverkleuring en steenvorming van de tanden veroorzaakt. Deze schadelijke gewoonte leidt echter niet alleen tot deze problemen, maar ook tot het probleem van het terugtrekken van het tandvlees. Onttrekking van de tandvlees is bij rokers vaker voorgekomen.

  Hoewel dit alles leidt tot retractie, is het ook mogelijk dat sommige mensen genetisch gingiva aantrekken. Als er zo’n probleem is in het gezin, is er een mogelijkheid van gingivale recessie, ongeacht hoe goed de persoon naar de tanden kijkt. Regelmatige tandheelkundige controles moeten niet worden vermeden om deze mogelijkheid te verminderen.

  Wat zijn de symptomen van Gingival-incidentie?

  Gingivale recessie is er een die zich gemakkelijk manifesteert. De eerste van deze symptomen is dat de tanden langer lijken. Gingivale uitsparing is heel normaal, omdat het tandvlees de resterende delen van de tanden blootlegt. In geval van een dergelijk vermoeden, is het raadzaam om een ​​specialist te raadplegen en een behandeling voor tandvlees aan te vragen.

  Het is ook mogelijk om zwelling en roodheid in de tanden te hebben. Het tandvlees kan worden geabsorbeerd door de opname en dit kan leiden tot zwelling van het vlees. Dit type symptoom is het duidelijkste bewijs van gingivale recessie.

  Onttrekking van de tandvlees kan ook de slechte adem van de persoon beïnvloeden. Als er sprake is van een aanhoudende halitose in de persoon en dit is het geval, is de kans groot dat de recidive in het tandvlees al is begonnen. Al deze symptomen zijn indicatief voor het optreden van de ziekte.

  Mensen die dergelijke symptomen opmerken, worden geadviseerd om tandvleesbehandeling te ondergaan bij een gekwalificeerde tandarts. Op deze manier verdwijnen alle problemen en krijgt de persoon een gezond gebit.

  Hoe wordt gingiva behandeld?

  Tandvleesbehandeling is onderverdeeld in verschillende soorten. Allereerst moet de patiënt op sommige details letten. Tandenpoetsen moet in een volgorde worden geplaatst en mag niet worden verwaarloosd.

  De borstel die tijdens het borstelen wordt gebruikt, moet een zachte punt hebben en harde borstels die het tandvlees kunnen beschadigen, moeten worden vermeden. Dergelijke details zullen het behandelingsproces vergemakkelijken. Het is ook mogelijk om tandvleesbehandelingsmethoden toe te passen.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79