Haar


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Problemen zoals haarverlies zijn direct de problemen die direct invloed hebben op het uiterlijk. Het is bekend dat deze termen geen problemen veroorzaken van de gezonheid. Het probleem is juist cosmetisch. Veel mensen dromen van gezond, veel en dik haar. Haaruitval is de grootste vijand van deze droom. Dit probleem is bij de meeste mannen overal in turkije zichtbaar.

  Belangrijkste oorzaak van het haarverlies is genetisch bij de mannen. Problemen van het haarverlies bij iemands vader of andere familieleden is een duidelijk bewijs dat hij deze nachtmerrie in de toekomst ook zal hebben. Daarnaast kunnen er ook andere oorzaken zijn, bijvoorbeeld bij vrouwen die haarvlies hebben. De oorzaak hiervan is meestal door ongezonde voeding.

  Wanneer het probleem van haaruitval veroorzaakt door dit en zoveel andere redenen tot kaalheid leidt, is de enige overgebleven behandeling haartransplantatie. Haartransplantatie zorgt ervoor dat de huid bedekt kan zijn met haar. Dankzij deze volledig permanente behandeling kan het haar lange tijd worden gebruikt alsof het uw eigen hoofdhuid is.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79