Baard Transplantatie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Plantage van haarwortels is niet alleen van toepassing voor het hoofd. Haartransplantatie is het eerste dat in je opkomt bij het uitspreken van een transplantatie. Helaas is haaruitval niet alleen op de top van het hoofd, maar ook baard- en snorgebieden. Daarom worden andere transplantatieprocedures uitgevoerd en met name door jonge mannen gekozen.

  De baard is een van de belangrijkste elementen die de make-up van de man wordt genoemd. Elk probleem dat deze persoon volledig kan veranderen en ervoor kan zorgen dat het er volwassener uitziet, het heeft een directe impact op het uiterlijk van de persoon.

  Kale plekken en haarverlies in de baarden vereisen de bediening van de baardtransplantatie. Baard en snor transplantatie operaties zijn zeer vergelijkbaar met haartransplantatie. De praktijk van baardransplantatie, die met dezelfde logica werkt en ervoor zorgt dat de persoon een permanente baard heeft, zal de baarddromen van de persoon echt maken.

  Als het gaat om baardtransplantatie, denk ik aan de fue-techniek. Deze techniek is de meest populaire en voordelige haartransplantatietechniek die wordt gebruikt bij haartransplantatie. Daarom zal deze techniek, die ook wordt gebruikt op het gebied van baard en snor, helpen om permanente baarden te verkrijgen.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79