Halitosis


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Problemen in de mond, met name tanden, zullen niet alleen pijn veroorzaken, maar ook een slechte adem veroorzaken. Het probleem van de mondgeur is een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen, mannen en zelfs kinderen.

  Er zijn veel redenen voor dit probleem. Een slechte adem, die kan optreden als gevolg van veel andere lichamelijke problemen, waaronder gebitsproblemen, zal het sociale leven van de persoon beperken en ongemak veroorzaken voor zijn / haar omgeving.

  In dergelijke gevallen denken veel mensen niet na over de behandeling. Om deze reden zijn de meeste mensen geïnteresseerd in kruidenbehandelingsmethoden. Het is echter niet bekend hoe effectief kruidenbehandelingen zullen zijn.

  Het is niet mogelijk om dit te behandelingen zonder onderzocht te worden wat de oorzaak is. Om deze reden moet een zorginstelling worden geraadpleegd en moet de oorzaak van het probleem worden bepaald. Op deze manier is het mogelijk om de handeling in te stellen om slechte adem te behandelen.


  • Waarom treedt halitose op?
  • Wat zijn de verschillende geuren uit de mond?
  • Hoe slechte adem behandelen?
  Waarom treedt halitose op?

  Halitose is één van de meest voorkomende problemen die zich om vele redenen kunnen voordoen. De eerste van deze problemen zijn gebitsproblemen. Cariës op tanden veroorzaakt direct geurvorming.

  Hiernaast is het belangrijk dat de mondverzorging goed uitgevoerd wordt. Tanden die niet regelmatig gepoetst worden zorgen voor een slechte adem. Maar de tanden zijn niet de enigste oorzaak die geur veroorzaken.

  Diabetes kan ook zorgen voor een slechte adem. Overmatige zuur en metabolisme problemen in de maag zijn ook bronnen van geur, er zijn nog meerdere redenen wat de oorzaak zou kunnen zijn. Daarom is het van toepassing om noodzakelijk uit te zoeken door welke reden de slechte adem zorgt.

  Op deze manier wordt er onderzoek gedaan en wordt er een bijpassende behandelig toegepast.

  Wat zijn de verschillende geuren uit de mond?

  Het probleem van halitose is een probleem in zijn soort. De eerste van deze categorie is fysiologische halitose. Deze geur komt elke dag voor en kan worden veroorzaakt door het dieet. Zulke mensen moeten aandacht besteden aan mondverzorging en geurige voedingsmiddelen zoals knoflook en ui vermijden tijdens het voedingsproces.

  Een ander categorie van de slechte adem is Pathologische halitose. Pathologische halitose is een van de permanente problemen die moet worden behandeld, in tegenstelling van fysiologie. Deze geur heeft niets te maken met mondverzorging.

  Het is mogelijk om dit bij mensen te zien die regelmatig hun mond verzorgen. Om deze reden is het noodzakelijk dat een specialist wordt geraadpleegd, om te behandelen. Naar aanleiding van de behandeling kan het probleem permanent opgelost worden.

  Personen die geïnteresseerd zijn in mondzorg moeten worden geraadpleegd voor pathologieën van pathologische oorsprong, die men ook herkent maar niet kan vernietigen. Op deze manier kan het probleem op een radicale manier worden opgelost.

  Hoe slechte adem behandelen?

  Behandeling van halitose zal variëren afhankelijk van de oorzaak van de geur. Als de geur wordt veroorzaakt door inwendige organen zoals maag of longen, moeten de problemen die in de organen aanwezig zijn worden onderzocht en moeten de behandelingsmethoden die nodig zijn voor de verwijdering ervan worden toegepast.

  Wanneer de problemen in de organen worden geëlimineerd, zal er ook geen sprake meer zijn over een slechte adem. Maar als de geur niet wordt veroorzaakt door de organen maar door de mond zelf, moeten tandheelkundige behandelingen worden gedaan en de geurproblemen in de tanden worden geëlimineerd. Het wordt aanbevolen om aandacht te besteden aan intraorale zorg om de hoeveelheid geur tijdens het behandelingsproces te verminderen.

  De tanden moeten minstens 3 keer perdag gepoets worden totdat de aromatherapie is voltooid. Tijdens het reinigen van het gebit is er ook sprake van flossen.

  Het gebruik van mondwater helpt ook om de geur te verminderen. Sommige maatregelen zijn tijdelijke oplossingen voor pathologische problemen met halitose. Om de behandeling te voltooien, moet de onderliggende aandoening worden gevonden en verwijderd.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79