Implantaatbehandeling


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  De implantaat kan worden gedefinieerd als kunsmatige tandwortels die zijn gemaakt om de prothesen te ondersteunen en worden in het kaakbot geplaatst. De schroeven worden gemaakt van titanium die zonder problemen levenslang gebruikt kunnen worden. Met een kleine chirurgische worden de implantaten in het kaakbot geplaats, dit moet gebeuren in een steriele omgeving.

  Binnen 2 tot 3 maanden in het implantaat volledig bevestigd aan het kaakbot. Na deze periode kan de implantaat die een echte tandowrtel vervangt de prothese dragen die er op wordt geplaatst. Soms kan er anesthesie op patiënten worden toegepast. Een van de voorwaarden voor deze implantaatbehandeling is een botstructuur die het implantaat ondersteunt en de andere is het gezonde tandvlees.

  Als deze aandoeningen niet aanwezig zijn, wordt ook extra botchirurgie met het implantaat uitgevoerd. Het slagingspercentage is vrij hoog.


  • Wat zijn de voordelen van een implantaatbehandeling ?
  • Wat zijn implantaatsoorten?
  • Wie is implantaatbehandeling?
  • Is een implantaatbehandeling pijnlijk?
  • Na hoelang is een implantaatbehandeling voltooid?
  • Moet ik belang hechten aan reinheid in de implantaatbehandeling?
  • Hoe plaats je een permanente prothese op het implantaat?
  • Geeft implant een natuurlijk uiterlijk?
  • Hoelang is de levensduur van een implantaatbehandeling?
  • Heeft een implantaatbehandeling bijwerkingen?
  • Is implantaatbehandeling een dure toepassing?
  • Welke gezondheidsproblemen worden niet toegepast in de implantaatbehandeling?
  Wat zijn de voordelen van een implantaatbehandeling ?

  Het grootste voordeel hiervan is natuurlijk de implantaatprothese. Kortom, de patiënt heeft vaste en nieuwe tanden met dezelfde kenmerken in plaats van de tand die hij/ zij kwijt is. Implantaatprothesen die op een aantal verloren tanden worden aangebracht, kunnen betere resultaten geven dan normale tanden.

  Om de implantatieprocedure gedurende een lange tijd voort te zetten, moet het implantaat onder geschikte omstandigheden worden gedaan. Patiënten die een implantaatprothese implanteren, kunnen deze tanden net als hun tanden behandelen en ze zonder problemen gebruiken. Bovendien werkt het bot waaruit de tand wordt getrokken niet op tijd en lost het op in de loop van de tijd.

  Na het uit trekken van de tand wordt de implantaat geplaatst, dan zal de botresorptie beginnen af ​​te nemen en in de toekomst volledig stoppen. Om deze reden wordt het bot beschermd door het implantaat. Dit is een belangrijk voordeel van implantaatbehandeling.

  Wat zijn implantaatsoorten?

  Endosteal-implantaten: deze implantaten worden chirurgisch geplaatst in het kaakbot. Daarna wordt een tweede procedure uitgevoerd wanneer het tandweefsel geneest en het tandvlees wordt gevormd. In de laatste fase die moet worden toegepast, zijn kunstmatige tanden verbonden met het implantaat in de vorm van prothetische groepen of bruggen. Deze implantaten zijn in de praktijk de meest gebruikte vorm van implantatie.

  Subperiostale implantaten: deze implantaten bestaan ​​uit een metalen frame geplaatst in het onderste deel van het tandvlees (in het kaakbot). Na de genezing van het tandvlees, is de metalen frame bevestigd aan het kaakbot. De metalen frame steken uit het tandvlees. Implantaten worden ook in deze delen geplaatst. De meest gebruikte zijn endostale schroeven.

  Wie is implantaatbehandeling?

  Er zijn twee voorwaarden. De eerste is de aanwezigheid van de botstructuur van de implantaten. Een andere is de afwezigheid van een ziekte om de genezing van wonden te voorkomen. Onder deze omstandigheden kunnen zoveel implantaten worden aangebracht. Aangezien de schroeven die gepland zijn om te worden geplaatst moet het kaakbot voldoende lengte en breedte hebben.

  De toepassing van een succesvol implantaat is volledig gerelateerd aan de toestand van het kaakbot. Natuurlijk moet het tandvlees voor en na de implantaatbehandeling in een gezonde toestand verkeren. Omdat implantatie parallel loopt met de gezondheid van de botten, mag het niet worden gebruikt bij patiënten met onvolledige botontwikkeling. Deze ontwikkeling is voltooid op ongeveer 18 jaar oud. Implantaatbehandeling kan eenvoudig worden toegepast vanaf 18 jaar.

  Is een implantaatbehandeling pijnlijk?

  Als gevolg van de anesthesietoepassing die moet worden uitgevoerd bij de behandeling zal de behandeling pijnloos voltooid worden. Pijnstillers kunnen de voorkeur hebben voor pijn na een operatie. De omvang van deze pijn is de pijn die wordt ervaren na een typische tandextractie. Het genezingsproces wordt binnen 1 tot 3 maanden na plaatsing van het implantaat waargenomen. In deze periode worden tijdelijke prothesen aan de patiënten bevestigd zonder permanent te zijn.

  Na hoelang is een implantaatbehandeling voltooid?

  De doorlooptijd van de procedure is afhankelijk van de toestand van de patiënt en de uit te voeren procedures. De operatie kan een half uur tot 2 uur duren. Permanente protheses worden ingevoegd tussen 1 tot 3 maanden, afhankelijk van de toestand van de tanden en botstructuur van de patiënt en de behandeling is voltooid.

  Moet ik belang hechten aan reinheid in de implantaatbehandeling?

  Je moet meer belang hechten aan vreemde materialen die nieuw zijn en dan meer in je mond worden ingevoegd dan je eigen tanden. De implantaten die niet veel tijd kosten en gemakkelijk kunnen worden gereinigd, bieden dankzij deze functie een groot voordeel. Een van de belangrijkste factoren voor een succesvolle tandheelkundige behandeling is de tand- en mondhygiëne. Het vernietigende effect van roken mag nooit worden vergeten. Roken moet worden vermeden.

  Hoe plaats je een permanente prothese op het implantaat?

  De plaatsing van permanente prothesen is afhankelijk van twee hoofdfactoren. Één daarvan is de vorm van de prothese en de andere is de eigenschappen van de prothese. Soms worden permanente prothesen bevestigd met porseleinen prothesen. De patiënt kan de prothese als zijn eigen tand gebruiken. Bij een prothese.Bij een kunstgebit kunt u zelf bepalen wanneer er gebruik van gemaakt wordt.

  Geeft implant een natuurlijk uiterlijk?

  ls een natuurlijk beeld gewenst is, dan zijn de porseleinentaden van toespassing die op een implantaat toepassing wordt toegepast. Als een natuurlijk uiterlijk van de voortanden gewenst is, zal de keuze van porseleinstanden natuurlijk zijn. Porseleintanden zorgen voor een natuurlijk en mooi uiterlijk.

  Als de kiezen op de gewenste sterkte zijn. titanium abautments zorgen voor de bescherming van de protheses en absorbeert bijkrachten. Het malen en kauwen van voedsel gaat gemakkelijker. Om deze redenen geven wij de voorkeur aan titanium abautment-prothesen.

  Hoelang is de levensduur van een implantaatbehandeling?

  Er zijn verschillende factoren die de levensduur van het implantaat bepalen. De ervaring van de arts die de operatie uitvoert, het belang dat wordt gehecht aan de tanden en de mondgezondheid van de patiënt die de operatie ondergaat, en roken bepalen de levensduur van de implantaattand. De levensduur van de implantaten zal kort zijn als de mond- en tandgezondheid niet wordt waargenomen. Implantaten die onder de juiste omstandigheden worden geplaatst, behouden hun functie gedurende een lange periode.

  Een andere toepassing die de levensduur van het implantaat verlengt, is de kwaliteit van de botverhouding van de patiënt. Als deze verhouding constant onder controle is, zal de levensduur van het implantaat langer zijn. Als gevolg hiervan kan het, hoe wel het kunstmatige tanden heeft met een implantaatbehandeling, een levenlang wordt gebruikt als gevolg van een juiste toepassing en gezonde zorg.

  Wordt er niet goed gereinigd, dan kunt u tandvleesaandoeningen en minder lang van de implanten gebruik maken. Net als bij natuurlijke tanden heeft roken van sigaretten en alcohol een negatief effect op de implantaten.

  Heeft een implantaatbehandeling bijwerkingen?

  De operatie moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerde tandarts in een gesteriliseerde omgeving. Zoals met elke procedure, kunnen complicaties worden gezien na een operatie in een slechte omgeving. Als de bewerking niet mogelijk is onder geschikte omstandigheden, vermindert het implantaat de weerstand van het kaakbot.

  Het algemene doel van implantaatbehandelingen is het verkrijgen van de beste resultaten met de minste implantaattoepassing.Als er te veel onnodige implantaten worden geplaatst, zal zowel de patiënt er last van hebben zal de risico’s vergroten.

  Is implantaatbehandeling een dure toepassing?

  Zoals bij elke operatie, zijn de kosten van groot belang voor patiënten. Hoewel op het eerste gezicht de kosten hoog zijn, zult u begrijpen met de tijd dat de kosten normaal zijn als de behandeling vele jaren effectief zal zijn. Porseleinen tanden gemaakt met klassieke methoden, kunnen problemen veroorzaken in de volgende jaren. Als de patiënt echter na de implantatiebehandeling goede zorg krijgt, kan diegene sterke tanden hebben die een leven lang meegaat.

  De prijzen van implantaten zijn afhankelijk van het merk, het model, het land van fabricage en het land van gebruik.Implant behandelingen in Zwitserland die ook in Turkije gedaan worden zijn 10 keer goedkoper, als dit verschil is in Duitsland zakt is het 5x duurder als in Turkije. Hierdoor komt turkije op de eerste suggestie met een redelijke prijs en de arts als expert van andere landen.

  Welke gezondheidsproblemen worden niet toegepast in de implantaatbehandeling?

  Diabetische patiënten behoren tot de belangrijkste gezondheidsproblemen die de implantaatbehandeling kunnen belemmeren. Een implantaatbehandeling kan worden toegepast als de reguliere controle van deze patiënten regelmatig wordt gedaan en de ziekte in controle wordt gehouden. De herstelperiode is verlengd bij mensen met diabetes. Op dezelfde manier vertraagt ​​roken ook het genezingsproces.

  Het gebruik van sigaretten moet vóór de behandeling worden stopgezet en roken mag niet worden gestart tijdens de postoperatieve herstelperiode. Patiënten die geneesmiddelen gebruiken en een botontsteking hebben, moeten ook worden gestart onder toezicht van een arts.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79