Huidbehandelingen


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  In de afgelopen jaren, evenals de huidverzorging voor vrouwen, die ook door mannen wordt geprefereerd, is het een toepassing die iedereen die zich fit wil voelen op het gebied van geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een mooie huid is niet gecamoufleerd met cosmetische producten, de huid is glad, schoon en kleurrijk, zelfs zonder make-up.

  In verband met slechte weersomstandigheden, stress, roken, alcoholgebruik en ondervoedingsgewoonten, raakt onze huid helaas in korte tijd verstopt. Er is een toename van acne, rimpels verschijnen op jonge leeftijd. In dergelijke gevallen moeten we onszelf aan professionele handen onderwerpen en de nodige huidverzorgings methode`s voor onze huid hebben. Alleen op deze manier kunnen we ons geestelijk en lichamelijk positief voelen.

  Professionele aanrakingen zijn essentieel voor huidverzorging.

  Verschillende huidtype`s kennen en de behoeften bepalen, het juiste product gebruiken en de juiste toepassingen maken, zijn de toepassingen die alleen door de experts kunnen worden gedaan. Anders moeten we weten dat we met veel slechtere resultaten geconfronteerd kunnen worden als we sommige praktijken onbewust proberen. Daarom is het erg belangrijk om met een getraind en ervaren team te werken.

  Bovendien bieden technologische apparaten in de afgelopen jaren de mogelijkheid om huidverzorging eenvoudig toe te passen. Dankzij onze beauty afdeling , die u de beste service biedt en van de technologie profiteert, kunt u met een gerust hart aan uw huidverzorgingsbehoeften voldoen. U zult het voorrecht voelen om een ​​leuke en kwaliteitsvolle behandeling te hebben.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79