Behandeling Voor Vlekken op de Huid


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Bruine vlekken op de huid komen voor in veel delen van ons lichaam, vooral in de hand en in het gezicht. Zelfs als deze vlekken geen gezondheidsproblemen veroorzaken, voelen veel mensen zich er ongemakkelijk bij. Huiduitslag, gewoonlijk zonnevlekken en levervlekken genoemd, worden veroorzaakt door een verhoogde ophoping van melanine in de huid. De huid, die zich probeert te beschermen tegen de zonnestralen, geeft dergelijke reacties.

  Hoewel huidkleuring niet als een ziekte wordt gezien, moet in sommige gevallen aandacht worden besteed. Als de persoon niet jonger is dan 50 jaar en niet onder te veel zon blijft, vertonen huidvlekken eerst de leverziekte. Afgezien daarvan kan het een indicator zijn van verschillende ziekten. In dit geval moet u naar een arts gaan.

  Om huidvlekken te voorkomen, is het noodzakelijk om de zon te vermijden. Voor dit doel moeten we absoluut zonnebrandcrème (SPF) gebruiken in het dagelijks leven. Bovendien is het nuttigen van antioxidant voedsel dat gunstig is voor de lever ook belangrijk voor een gezonde huid. Behalve genetische factoren spelen geboorte-, veroudering- en wondgenezingvlekken echter ook een belangrijke rol bij de vorming van huidvlekken. In dergelijke gevallen dient de persoon een huidvlekkenbehandeling te ondergaan.

  Tegenwoordig zijn er veel soorten behandelingen voor de behandeling van huidvlekken. Chemische peeling, mesotherapie, clearlif en mesolift zijn de leidende methoden. Personen worden gevraagd om informatieve vragen te stellen, zoals de status, de grootte en de locatie van de vlek. De juiste behandelmethode wordt toegepast met inachtneming van deze informatie.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79