Carbon Peeling


Visit Us

WORKING HOURS
  Contact Us


  +90 549 650 51 02

  info@dorahospital.co.uk

  Book appointment


  In tegenstelling tot chemische peeling, is carbon peeling een alternatieve cosmetische bewerking waarbij laserstralen worden gebruikt om poriën in de huid te verwijderen en vlekken te verwijderen. De temperatuur wordt geregeld door speciale behandelingsessies met Q-switchlasers.

  Tevredenheid met de cliënt en de timing van de oplossing zijn echter een geprefereerde vorm van cosmetische reiniging wanneer ze worden berekend.

  De eerste stap in Carbon Peeling is het proces waarbij de schone huid wordt gezuiverd met de koolstof. Koolstof wordt door de huid opgenomen en geeft de huid de juiste kleur. In de voortzetting van de toepassing wordt de huid die de koolstof absorbeerde gescreend met de vastgestelde laserschoten.

  Met de initiatie van regenererende activiteit onder de huid, wordt de synthese van collageen geactiveerd, worden de poriën strakker, de elasticiteit en glans in de huid verhoogd. Met dit proces begint regenererende activiteit onder de huid. De synthese van het collageen wordt geactiveerd, de elasticiteit van de huid neemt toe, de poriën worden frequenter en de helderheid van de huid neemt toe.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79