Grove Poriën Behandeling


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Poriën Aanspannen
  Aanscherping voor poriënbehandeling is het herstel van poriën die in de tijd zijn geopend. Voor een betere en stevige huid wordt huidverstrakking uitgevoerd. De verwijding van de huid, de groei van poriën, huidverzorging toont ook de ontoereikendheid. Het kan een goed begin zijn om van toepassing te zijn op artsen die deskundig zijn op dit gebied en een bepaald behandelproces te starten.

  Poriën kunnen verstopt zijn door het gebruik van make-up bij vrouwen. Verstopte poriën worden gerimpeld en vermoeider. Dit ongemak, waardoor de persoon er oud en moe uitziet, wordt behandeld met enkele klinische onderzoeken. Met deze behandeling voor een mooie doeleinden voorkomen we de ontstopping van de poriën.

  De huid, die wordt gebruikt om schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen (zweetfunctie), is het beginpunt van de haarzak en de talgklieren. Verstopping van de poriën veroorzaakt acne en zorgt ervoor dat de huid gerimpeld en ouder wordt. De poriën van een gezonde huid zijn open. Het helpt de huid continu te voeden.

  Het verwijderen van zweet en vetten in het lichaam hangt af van de ademhaling van de huid en de openheid van de poriën. De uitzetting van de poriën in de huid wordt veroorzaakt door de reductie van collageenmateriaal. De toename of afname van deze stof beïnvloedt de poriegrootte.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79