Tattoo Verwijderen met de Laser


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Tatoeage heeft tegenwoordig een grote belangstelling. Het is echter mogelijk om je te vervelen en zelfs spijt te hebben van tatoeages die in de loop van de tijd zijn gemaakt. In dergelijke gevallen wordt de tatoeage met succes verwijderd door de methode voor het verwijderen van de tatoeage van de laser aan te brengen.

Er zijn echter enkele dingen die moeten worden overwogen met betrekking tot verwijdering van tatoeage met de laser. Een onzorgvuldig, onproffesionele arts kan zorgen voor permanente schade op de huid.

Om dergelijke problemen te voorkomen, zou u een proffesionele salon moeten kiezen, net als bij cosmetische operaties. Het is heel belangrijk om de verwijdering van de tattoo met de laser in de goede instelling te laten doen, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige service. De resultaten zullen u bevallen met een proffesionele ervaren team.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.