Laserontharing


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Er zijn verschillende oplossingen geprobeerd voor haar- en haaraandoeningen die al eeuwenlang in ongewilde gebieden van vrouwen en mannen zijn opgekomen. Harsen, scheren, ontharingscrèmes geven het gewenste beeld een tijdje, maar het veroorzaakt enige schade in het gebied dat wordt gebruikt bij continu gebruik. Helaas vormen deze methoden geen oplossing voor een lange termijn.

  Om deze reden heeft laser ontharing in de afgelopen jaren, veilig, niet-pijnlijk, zonder bijwerkingen en is een definitieve oplossing vaak de voorkeur.

  Het eenvoudigste, meest permanente en pijnloze proces om ongewenst of onaangenaam haar overal op je lichaam te ontharen, is laserontharing. De haren scheren, waxen en andere niet-medische methoden zijn pijnlijk en niet definitief.

  Laserontharing is een van de meest gebruikte methoden van ons land. Een succesvolle en effectieve behandeling. Bij deze behandleing worden de haarwortels vernietigd met behulp van de laser.

  De laser ontharingsmethode, die 20 jaar geleden werd toegepast, is goedkoper geworden. De behandelingen zijn pijnloos en effectief.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79