Obesitas Chirurgie


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Obesitas kan worden gedefinieerd als een abnormale en overmatige ophoping van vet in het lichaam en een teveel aan vet in het lichaam. Milieu- en genetische factoren beïnvloeden ook direct obesitas. Een andere definitie is dat obesitas meer dan 25% is bij mannen en 30% bij vrouwen.

Obesitasprobleem, is nu een probleem geworden, niet alleen in Turkije, dat zich bezighoudt met de hele wereld. In aanvulling op het ongezonde en onevenwichtige dieet van mensen, krijgen ze te veel gewicht omdat ze een zittend leven leiden. Gebruik van kant en klare maaltijden verhoogt de gewichtstoename meer.

Degene die snel begint aan te komen en hier geen maatregelen voor neemt wordt steeds dikker. Dan krijgt een persoon obesitas. Als hier geen maatregelen voor worden genomen is er een grote kans op meerdere ziektes.

Obesitas brengt veel ziekten met zich mee. Daarom sterven jaarlijks gemiddeld 300 duizend mensen als gevolg van obesitas. Obesitas, een van de snelst verspreide ziekten ter wereld, wordt gerangschikt als de tweede ziekte die het meest na de dood ten gevolgen van roken het levensechtst.

Obesitas staat bekend als een chronische ziekte. Genetische en omgevingsinteracties. Obesitas, dat zich ontwikkelt als gevolg van de toename van vetweefsel in het lichaam, is de hoofdoorzaak van veel verschillende ziekten, behalve obesitas. De

belangrijkste oorzaken van obesitas zijn:
Slapeloosheid
Stres
Drugsgebruik
Ziekte
Menopauze
Het eten van extreme hoeveelheden voedsel
Fastfood
Geen voedig structuur
Ongezond eten
Niet bewegen en sporten


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.