Maagballon


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Een van de eenvoudigste en meest effectieve methoden om gewicht te verliezen is het aanbrengen van de maagballon. Een ballon gevuld met vloeistof of lucht wordt in de maag geplaatst met behulp van een endoscoop onder invloed van milde anesthesie in de werking van de maagballon. Dit duurt 15-20 minuten. Op deze manier wordt de voedselinnamecapaciteit van de maag verminderd en wordt de maag snel verzadigd. Met deze operatie kunnen cliënten binnen enkele maanden 7-8 kilo afvallen. De maagballon kan echter tussen 6 maanden en 12 maanden in het lichaam blijven.

  Wanneer deze tijd voorbij is, kan het endoscopische pad binnen 5 minuten worden verwijderd. Het blijvende effect op het lichaam en de eenvoudige toepassing ervan is het voordeel van de methode. Als de cliënt de eet structuur niet verandert en zijn / haar dieet niet voortzet na het verwijderen van de ballon, kan het gegeven gewicht op dezelfde manier worden hersteld. De cliënt zal door de arts worden geïnformeerd over hoe te eten met en na de ballon.

  Tegenwoordig verliest deze operatie methode geleidelijk zijn effect. De maagballon wordt gebruikt als voorbereiding op basale morebide obesiteitschirurgie bij cliënten met ziekten die te riskant zijn om een ​​operatie te ondergaan of bij super-obese personen. De body mass index is ideaal voor mensen met 30-40 kg / m2.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79