Ultrashape Plaatselijk Afvallen


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Een van de meest vervelende situaties in het leven van mensen is dat ze niet gemakkelijk overgewicht kunnen verliezen. Veel mensen proberen verschillende behandelingen. Niet alle behandelmethodes geven echter dezelfde resultaten.

  Er zijn ook enkele sportactiviteiten. In feite is dit de eerste methode die moet worden uitgevoerd. Het heeft echter geen volledig effect op het menselijk leven, zoals gewichtsverlies en herstel van spieren.

  Afgezien van dit, met de ontwikkeling van technologie in de afgelopen jaren, worden positieve ontwikkelingen ervaren in termen van gewichtsverlies en het herstel van de spieren. Één daarvan is Ultrashape-afslanken, wat een positief effect heeft als niet-chirurgische methode.

  Het verschil tussen dit systeem en andere methoden voor gewichtsverlies is dat er niet wordt gesneden in het lichaam. Bovendien wordt na deze behandeling een langdurige persistentie bereikt.

  Het werkingsprincipe van dit behandelingsproces is het opdelen van vetweefsel. Als gevolg van de geluidsgolven die worden toegediend door radiofrequentie, worden de vetweefsels onder de huid gedesintegreerd en door bloed uit het lichaam afgevoerd. Deze methode, die momenteel wordt gebruikt voor veel verschillende ziekte toestanden, scheurt de vetweefsels uiteen in kleinere stukjes.

  Zo helpt het om bloed uit het lichaam te kunnen krijgen.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79