Borst Operatie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Wanneer er wordt gesproken over een borst operatie is het eerste wat in ons opkomt een borstvergroting. Maar de borst operatie is niet beperkt. Er zijn vrouwen die zich niet op hun gemak voelen door te kleine of juist te grote borsten. In dit soort gevallen worden er ook uiteraard borstverkleings operaties gedaan.

  Dit probleem kan de bewegingsvrijheid van een persoon beperken, en invloed hebben op uw gezondheid. Als er sprake is van de opgenoemde klachten adviseren wij een borstverkleing operatie, indien het van toepassing is ook een tepelcorrectie op advies van uw arts. Soms kunnen zelfs de grootte van de twee tepels variëren.

  Borstoperatie kan worden aanbevolen vanaf 18 jarige leeftijd. Tijdens een borstoperatie spelen veel factoren een rol zoals, het gewicht en de lengte van een cliënt. Dit wordt overwogen zodat de deskundigen goede maatregelen, kan nemen om het juist uit te kunnen voeren.

  De borstvergroting wordt uitgevoerd door siliconen. De siliconen worden geplaatst in een lege ruimte onder de spier. Omdat de siliconen in een lege ruimte geplaatst worden heeft het geen invloed op het borstweefsel en, het goed functioneren van de melkkanalen.


  • Waarom worden borst operaties gedaan?
  Waarom worden borst operaties gedaan?

  Over het algemeen wordt een borstverkleing overwogen door gevolgen van een slechte lichaamshouding of gezondheidsproblemen die in het lichaam veroorzaken. In verband met het gewicht kan het pijn in de nek en eromheen veroorzaken. Afhankelijk van hoe de borstklier wordt ingenomen, zullen de resterende sporen (littekens) variëren. Deze littekens mogen alleen worden afgerond aan het uiteinde van de tepel, of eventueel een lijn die vanaf de punt van de tepel omlaag loopt.

  Een borstlift operatie is een methode die wordt gebruikt bij hangende borsten met een slappe huid. Oorzaken waardoor de huid van de borsten kunnen verslappen zijn, het aankomen en afvallen in korte periode, zwangerschap en borstvoeding. Het weefsel huid wat verwijderdt word kan variëren ivm. de vorm van de borst. Hierdoor kunnen de borsten kleiner ogen waardoor er implantaten geplaatst kunnen worden.

  Borst operaties kunnen ook uitgevoerdt worden als de borsten niet dezelfde grootte hebben, dit is heel normaal. Het kan zo zijn dat de borsten door het verschil van de grootte niet op dezelfde schaal zitten. Dit kan opgelost worden door de goede borst als voorbeeld te nemen en de andere borst daarop te corrigeren (vergroten/ verkleinen).

  Het is van groot belang om de juiste beslissing te kunnen nemen. De prothese kan worden gebruikt om de kleinere en meer verzakte borst te vergroten. Voor een eenvoudige oplossing kan de toepassing zoals een vetinjectie gedaan worden.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79