Botox


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Ondanks de leeftijd van de beroemdheden stralen ze toch met hun schoonheid. De methode van de beroemdheden (Botox) ligt eigenlijk niet ver van u af. Met deze methode kunnen er makkelijk rimpels verwijderd worden en u kunt uw huid revitaliseren. Botox is een eenvoudige, niet- chirurgische applicatie die na verloop van tijd rimpels en lijnen verminderd. Net 10 minuten kunnen de spieren die rimpels veroorzaken, tot 6 maanden ontspannen.

Botox is een revolutie in cosmetische chirurgie. Dit is het meest voorkomende cosmetische proces ter wereld. Dit is een uitvinding dat pijnloos is en maar slechts 10 minuten duurt. Botox wordt ook met een groot succes gebruikt voor voorkomen van zweten. Overmatig zweten onder oksels, zweethanden en zwetende voeten met geurafname, kan nu succesvol ermee behandeld worden.

De procedure moet worden uitgevoerd door een plastisch chirurg, binnen een steriele omgeving. Botox-injecties verminderen de rimpels en lijnen door het ontspannen van de spieren. Er zijn veel redenen waarom Botox één van de meest gebruikte cosmetische behandeling is geworden. De kraaiienpootjes, rimpels die optreden tussen de slapen, wangen en voorhoofd worden veroorzaakt door de beweging van de spieren onder de huid.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.