Gecombineerde Operaties


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Gecombineerde esthetische operaties komen over het algemeen op de voorgrond als een methode waarbij meer dan één esthetiek tegelijkertijd wordt toegepast. Daar zijn natuurlijk een aantal redenen voor. Voor sommige mensen heeft het lichaam echt zo’n operatie nodig. Maar voor de mensen wordt het gedaan in de naam van een bepaald verfraaiingsproces volgens de wensen van de persoon. Voor een dergelijke operatie passeert de persoon echter eerst enkele tests. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of bloedwaarden voldoen aan de criteria voor een dergelijke bewerking. De persoon wordt gecontroleerd op eventuele ziekten die een belemmering kunnen vormen voor deze operaties.

  Er zijn veel situaties waarin er veel verschillende punten zijn over gecombineerde esthetische chirurgie. Het wordt bijvoorbeeld toegepast op het borstgebied voor borstverkleining of vergroting tot een voldoende niveau of, in de naam van het abdominale gebied, worden processen zoals reconstitutie van puntige punten uitgevoerd. Er zijn rekoefeningen op de armen en benen, esthetische variaties van de lippen of neus die vaak worden uitgevoerd op de dames en lifthandelingen die op de billen kunnen worden uitgevoerd.

  De redenen voor de grote vraag naar gecombineerde chirurgie zijn de positieve reacties op de esthetiek in het begin. Het feit dat het in een sneller proces gebeurt en dat mensen er blij mee zijn, is een goed voorbeeld, omdat het financieel gezien een meer geschikte methode is. Wanneer echter elke esthetische bewerking wordt uitgevoerd, heeft een enkele herstelperiode de voorkeur in plaats van afzonderlijk op de herstelperioden te wachten.

  Natuurlijk is tegenwoordig dankzij de technologie zo ver gekomen dat verschillende operaties niet in saparaat-perioden hoeven te worden uitgevoerd. Na een combinatie van esthetische ingrepen zijn het advies van de arts en vooral de rusttijd uiterst belangrijk, afhankelijk van het metabolisme van het individu.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79