Maagdenvlies Herstellen


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Het maagdenvlies is heel speciaal voor veel vrouwen. Het maagdenvlies is een gebogen vorm van 3 cm naar binnen is gebogen, van het buitenste gedeelte van de vagina. Heeft ongeveer een dikte van 2 tot 3 mm en is samengesteld uit dunne vaten. In dit gebied is er geen wetenschappelijke functie in termen van plicht.

Tijdens een geslachtgemeenschap, Breidt het zich uit en veroorzaakt het bloedingen. Dit wordt ook wel de maagdelijkheid genoemd van een vrouw.

Als dit anatomische weefsel is beschadigd, wordt er in het algemeen gezegd dat het maagdelijkheid van de vrouw verstoord word. Hoewel deze situatie bekend is, is het niet mogelijk om te kunnen begrijpen of een vrouw een geslachtsgemeenschap heeft gehad.

Het is mogelijk om de vervormde maagdenvlies opnieuw te vormen met een hechting. Het is echter belangrijk wanneer de breuk is plaats gevonden heeft, of hoe de weefsel reageerden.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.