Gezicht Operatie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Operaties in het gezicht heeft de afgelopen jaren veel aandacht getrokken van zowel mannen als vrouwen. Een operatie in het gezicht corrigeerd vervorming en rimpels.

  Naarmate de jaren is het niet mogelijk om rimpels en verslapping te voorkomen in het gezicht. Naar mate de jaren zal het steeds meer worden. Rimpels kunnen voorkomen in gebieden zoals, rond de ogen en randen van de mond.

  Soms kunnen er fronsrimpels zijn zoals op de voorhoofd dit soort rimpels treffen we vaak aan. Dit kan te maken hebben met zonlicht, eetgewoonten, weeromstandigheden. alcohol, roken, stres deze factoren kunnen voor een snelle veroudering zorgen.

  In dergerlijke gevallen biedt de operatie de meest geprefereerde methode voor dames. Waarbij er op de meest kleine details wordt opgelet. Met een lift in u gezicht kunt een zorgen voor een jong, levendig ,dynamieke uistraling krijgen.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79