Lip Filler


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Tegenwoordig worden dikke en volle lippen beschouwd als een symbool van schoonheid. Het geeft een aantrekkelijkheid, een sexy uitstraling, schoonheid. Het is een eigenschap geworden van de vrouwen.

Lippen zijn één ook van de belangrijkste aanvullende elementen van het gezicht. Het zorgt voor het complete plaatje in het gezicht. De grootte, volheid, dun of dukte van de lippen evenredig zijn met de neus, ogen, wenkbrauwen, kaken en tanden.

Dikke volle lippen zijn de uitdrukkingen van de jeugd. Volle lippen zijn erg belangrijk voor het uiterlijk van de gezicht.

Sommige personen hebben sinds hun geboorte dun onzichtbare lippen. Bij sommige mensen volgt dit probleem de natuurlijke processen door het lipweefsel dunner te maken door het letterlijk te smelten. Daarom verliest het uiterlijk van een jeugd en frisheid en laat dan niets dan rimpels over de grootste reden voor deze nachtmerrie is de onvermijdelijke veroudering en vermindering van gezichtsspier, huid en vet.

De huid van het gezicht, wangen, huid van de nek, oogleden, wenkbrauwen en natuurlijk de lippen verzakken door zwaartekracht. Als gevolg van de lippen tijdens het lachen en praten worden de ondertanden zichtbaar. Bij jongere is dit een ander geval dan zijn de boventanden zichtbaar, dit is een uitdrukking van het jonge gezicht.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.