Ooglid Correctie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Een ooglid correctie kan van toepassing zijn als er wallen met rimpelvorming en hangende oogleden plaats vinden. Dit zijn de eerste symptonen van het ouderdom. Met de technologie en vooruitgang heeft een ooglidcorrectie een kortere hersteltijd. Ook kunnen Aziatische oog soorten gecorrigeerd worden. Ooglid deficiëntie, wat ook een teken is van veroudering kan ook door een ooglid correctie gecorrigeerd worden.

  Na een bepaalde leeftijd wordt de huid dunner en verliest zijn elsticiteit. De huis rond het oog is gevoeliger en laat veroudering zien. De ooglid correctie verminderd de hangende oogleden en zal zorgen voor een frisse uitstraling.
  Kleine ingreep
  Voorhoofd en rondom de ogen.

  Bij ouder worden treedt een verzakking rondom de ogen. De verzwakte gelaatspieren resulteren een gezakte ooglid. Maakt vetbultjes rondom het oog. Het zorgt ervoor dat het wenkbrauwgebied zakt. Naast de gezakte oogleden wordt het uiterlijk beïnvloedt, het verminderd de gezichtsvermogen en geeft een vermoeide uitstraling.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79