Voorhoofd Lift


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Net als bij andere cosmetisch operaties, is het van belang dat dit ook medisch en cosmetisch toegepast kan worden.Wanneer de chirurg de voorhoofd strakker maakt wordt de overtollige huid verwijderd. Op deze manier zullen rimpels op de voorhoofd verdwijnen, en zal het een shape aan de wenkbrauwen geven.

  Indien het nodig is zal uw chirurg ook de wenkbrauwen liften die fronsrimpels veroorzaken. Dit zorgt voor een jongere resultaat, en zorgt voor een zachtere uitstraling. Om het eindresultaat te kunnen zien, leg je beide handen op de zijkanten van je wenkbrauwen en ogen en strekt u de huid naar boven toe.

  Deze ingreep is gunstig voor personen met vermoeide sombere ogen en wenkbrauwen die verzwakt zijn. Meestal wordt het uitgevoerd op personene tussen de 40 tot 50 jaar. In sommige gevallen kan het noodzakkelijk zijn voor de jongere personen. De littekens blijven in de hoofdhuid en sommige gevallen in de haarlijk. Uw chirurgie biedt u de de beste optie wat bij u past.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79