Wenkbrauw Lift


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Wenkbrauw verzakking, rimpels op de voorhoofd, en fronsrimpels zijn een teken van ouderdom en vermoeidheid. Wenkbrauwen met volume, niet fronsende wenkbrauwen en een strakke voorhoofd zijn eiggenschappen van jeugd en schoonheid. Verticale en horizontale mimische lijnen gevormd op het voorhoofd, verdiepen in het gezicht en straalt ouder uit. Naast het geven van een vermoiede uitdrukking, voegt ook een sombere blik toe.

  De lijnen op het voorhoofd zorgen niet alleen voor een oudere uitstraling maar ook en vermoeide uitstraling.

  Wenkbrauwlift is een cosmetische operatie die net zo populair is als andere cosmetische operaties. Deze cosmetische behandeling manifesteert zich meestal als wenkbrauw liftinde techniek. Wenkbrauw lifteng is een cosmetische operatie die meestal toegepast wordt door gevolgen als ouderdom.

  Kleine spiergroepen die in het voorhoofd zitten worden door de tijd getroffen en ontspannen waardoor we te maken krijgen met verzakkingen. Afhankelijk hiervan wordt de cosmetische operatie wenkbrauw lift uitgevoerd.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79