Lichaams Plastisch Chirurgie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Lichaam plastisch chirurgie zijn operaties die meestal worden uitgevoerd, om deformaties te corrigeren die resulteren in een breed scala aan oorzaken. Na de cosmetische opeaties van het lichaam, worden de weefsels onder de huid glad gemaakt. En wordt het overtollige vet opgenomen zodat er een cosmetische uiterlijk bereikt wordt. Het verwachte uiterlijk na de operatie is een natuurlijke uiterlijk met vloeiende lijnen die beheersen.

  Lichaamsesthetiek wordt ook ondersteund door verschillende gecombineerde operaties. Op dit punt worden de ongemakken in het lichaam in één keer gecorrigeerd en wordt een proportioneel lichaam verkregen. Zonder een verschil in geslacht, is het verlangen van elke vrouw en man om een ​​mooi lichaam te hebben. Vrouwen stellen zich een lichaam voor met een dunne en duidelijke tailleput, een platte buik, een afgeronde en ronde bil en ronde borsten.

  Bij de behoefte van de mannen is het om er atletisch uit te zien met deze procedure. Hun lichaamscurves moeten worden versterkt om dromen werkelijkheid te laten worden. Deze lichaamsoperaties moeten worden ondersteund met trainingen en een uitgebalanceerd dieet.

  Esthetische chirurgie moet worden beschouwd als een uitweg uit ongelijke looks, en vervorming vanwege het verkrijgen en verliezen van excesieve hoeveelheden gewicht. De plicht om het laatste resultaat en de toestand van het lichaam te beschermen, behoort de cliënt zelf toe.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79