Arm Operaties


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Heerlijk om je armen te strekken zonder er zorgen over te maken.

Ouderdom, gewichtsverlies, gewichtstoename door dit soort redenen is het allemaal mogelijk om een verslapping te krijgen in de huid. Hiervoor hoeft u zich geen zorgen meet over te maken. Wij verwijderen overtollige huid met een arm correctie.

Met deze operatie wordt een eliptische incisie gemaakt, in het binnenste en achterste deel van de arm (in het hangende gebied). Ouderdom, gewichtstoename, gewichtsverlies en de zon kan zorgen voor een verlappende huid. Deze verslapping wordt gecorrigeerd met een arm correctie, door de huid te strekken en spanning te geven aan de huid.

Deze methode is aanbevolen voor cliënten met gevorderde vervorming en verslapping. Het corrigeren van de arm wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie of plaatselijke anesthesie. De langwerpige elliptische huid en vetweefesel, worden van de binnenkant en achterkant van de arm verwijderd.

De incisie plaats wordt gehecht met twee naden (inwendig en uitwendig). Vervolgens verbanden wij een elastische verband om de armen. De cliënt mag dezelfde dag naar huis. Het wordt aanbevolen om na de operatie enkele dagen de armen hoog te houden. De hechtingen worden na 1 week verwijderd. Na enkele dagen kunt u weer starten met uw dagelijkse activiteiten.

In een korte periode afvallen of aankomen kan er voor zorgen dat de huid gaat hangen bij de armen. Ook kan het zo zijn dat het genetisch is, of door ouderdom. Oefeningen kunnen helpen om de armen strakker krijgen, het zal ervoor zorgen dat de armspieren gaan ontwikkelen. Zodra u merkt dat de huid niet meer flexibel is dan in een armcorrectie ideaal voor u.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.