Been Lift


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Het is mogelijk voor personen die in een korte veel gewicht afname hebben gehad om verschillende verzakkende problemen tegen te komen. Huid wat slap valt op de buik, bijvoorbeeld de binnenkant van de armen en zelfs de benen veroorzaken enorme problemen voor deze personen. De personen die niet veel overgezicht hebben is in staat op het losse huidweefsel te gaan stretchen door te gaan sporten. Voor de personen die een gewicht afname hebben gehad van ongeveer 40- tot 50kg is het niet op te lossen door te sporten, waardoor de huid begint te hangen vooraal bij de binnenkant van de benen.

  De binnenkant van de benen zijn het moeilijkste om te herstellen. Wanneer een persoon plaatselijk bij de benen aankomt, dan zal dat het meeste hangen met een gewichtafname. Bovendien is het mogelijk ook om kraakproblemen te voorkomen. En juist hierom zal deze operatie heel erg van toepassing voor u zijn. Het doel van deze operatie is om overtollige huid te verwijderen. Waardoor de benen er slanker uit zullen zien.

  Dit soort operaties worden meestal uitgevoerd als het niet zal verbeteren met sporten. Om deze redenen wordt het geprefereerd door cliënten die overmatige problemen hebben. Been lift operatie wordt uitgevoerd na veel gewichtverlies. Als u na de operatie weer veel gewichtstoename heeft, dan is het risico groot dat de huid weer slap wordt.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79