Bil Operatie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Heupen en billen zijn een van de belangrijkste lichaamsdelen van het vrouwelijke figuur. De vrouwen van vandaag willen het heupgedeelte van het lichaam hebben; het moet rond, vol en rond oogsten in de kleding. Tegenwoordig worden deze operaties niet alleen toegepast voor vrouwen, maar ook voor mannen die niet tevreden zijn met hun uiterlijk. Er is geen discriminatie voor meer gevormde heupen.

  Welke technieken hebben de voorkeur in heup operaties en en wie doet het?

  Liposuctie produceert mogelijk onvoldoende vet van mensen die mager zijn. In dergelijke gevallen wordt de bil gevormd met siliconenprothesen. Op deze manier hebben mensen met een platte en rechte kont een vollere en ronde bil.

  Een persoon die in een korte tijd veel gewichtverlies heeft gehad heeft kans dat de billen platter worden. Als gevolg ; De heup, de buik, de billen en de binnenkant van de benen worden uitgerekt door een combinatie van procedures. De sporen die kunnen voorkomen worden verborgen in de bikinilijn van de taille.

  Om genetische redenen kan de ronding van het uiteinde en de taille van de man breed zijn. De kont ziet er plat uit vanaf de achterkant en vanaf de zijkant. De persoon heeft echter voldoende vet in zijn heupen. In dergelijke gevallen kan iemands vet in de heupen worden ingenomen met liposuctie en worden gebruikt voor het vormen van de billen.

  Zoals bij alle cosmetische ingrepen, varieert de toepassing afhankelijk van de cliënt. De andere naam van heup operatie, gluteoplastie, is een esthetische methode toegepast op de vollere en meer zichtbare heupen.

  Over het algemeen is de heup operatie onderverdeeld in 3 hoofdgroepen.
  Formatteren en afronden
  Billift
  Bilverkeining


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79