Buikcorrectie


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


Some areas of the human body can be more easily deformed. The best example is the abdominal region. The abdomen will easily sag and deform due to weight gain. Generally, sagging due to this cause is seen especially in women who have given birth.

Sommige delen van ons lichaam kunnen gemakkelijk verslappen. Het beste voorbeeld is de buikstreek. De buik kan heel makkelijk verslappen en doorhangen. Over het algemeen komt deze verslapping vooral voor bij vrouwen na een bevalling.

Dit soort problemen zorgen veel ongemak. Vooral bij vrouwen komt dit voor. Ze kunnen zich niet kleden hoe ze willen, omdat de buik erg hangt. Op dit moment is de buikcorrectie de meest populaire en langdurige operatie.

Het strekken van de buik is volledig permanent. De buik zal er strakker uitzien. Het is niet alleen een voorkeur voor de vrouwen, maar ook bij mannen die een verslapping bij de buik hebben. Een buik correctie zal uw uiterlijk erg verbeteren!

Verslapping in de buik komt vaak voor met overmatig gewichtverlies. Wanneer het overtollig vet verdwijnt zal de huid heel erg verslappen. De enige oplossing hiervoor is een buikcorrectie. Dankzij deze operatie is het mogelijk om een strakke platte buik te krijgen.


Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.