Cosmetische Vet Injectie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Het is mogelijk dat problemen die niet cosmetisch lijken in bepaalde delen van het lichaam kunnen voorkomen. Het gebied waar iedereen klaagt is anders in het lichaam. Sommigen hebben geklaagd over hun borsten en sommigen hebben geklaagd over dunne lippen. Deze situatie verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen worden cosmetische operaties als functie gebaseerde bewerking gescheiden volgens het te construeren gebied. Maar er zijn ook esthetische toepassingen die de remedie zijn voor bijna al uw esthetische klachten. Het beste voorbeeld is vetinjectie.

  Vetinjectie is een van de esthetische toepassingen die de laatste jaren algemeen zijn geworden. Deze toepassing, die meestal wordt gemengd met het vulmiddel, wordt feitelijk in een iets andere vorm toegepast, hoewel deze vergelijkbaar is. Zoals uit zijn naam kan worden begrepen, wordt deze injectie gemaakt met lichaamsweefsel, d.w.z. vet, gemaakt met de vetcellen die zijn afgenomen uit het eigen lichaam van de persoon. Vetcellen worden meestal ingenomen door liposuctie. De buik- en taillegebieden zijn de meest vettige delen van het menselijk lichaam.

  Vaak wordt het vet dat in de gebieden wordt ingenomen gebruikt in de vetinjectie en worden de cellen in de vereiste gebieden geïnjecteerd. De lichaamsgebieden waar dergelijke olie-injectietoepassingen de voorkeur hebben, zijn de belangrijkste. Vetinjectie, die meestal wordt uitgevoerd met behulp van lokale anesthesie, maar die in sommige gevallen naast andere operaties kan worden toegepast, is op veel manieren een voordelige toepassing.

  Het is eenvoudig aan te brengen en één van de voordelen is om het verschil onmiddellijk te zien. Om deze reden geven veel mensen de voorkeur aan een vette injectie in plaats van vulstoffen, en dit type toepassing is gericht.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79