Neklift


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Of het nu mannelijk of vrouwelijk is, iedereen krijgt rimpels wanneer ze na een periode ouder en moe zijn, zo niet psychologisch maar fysiek. Tegelijkertijd kun je het beschouwen als een indicator van leeftijd. Zwaartekracht en los huidweefsel zijn slechts een paar redenen van rimpels waardoor elke persoon er ouder uitziet dan ze in werkelijkheid zijn. Door de genoemde problemen verlies je je jonge huid tegen de tijd dat je eraan toe bent. Er is er maar één te beschuldigen. Deze boodschappers van veroudering zullen niet alleen op je gezicht gebeuren.

  Het halsgebied zal ook minstens als het gezicht rimpels krijgen en elasticiteit beginnen te verliezen door te hangen. De grootste fout die veel vrouwen maken, is het nekgebied overslaan. Een nekgebied dat geen dagelijkse verzorging omvat, zal rimpel veel gemakkelijker dan gezicht en zal de leeftijd van de persoon onthullen. Om deze reden moet het nekgebied belangrijk worden geacht tijdens de dagelijkse huidverzorging en moet ervoor worden gezorgd dat er niet vroeg rimpels komen. Er zijn veel behandelingen voor de behandeling van nekrimpels. Nek lift operatie is hiervan het beste voorbeeld.

  De rimpels, nek en hangende huid die aanwezig zijn, kunnen verholpen worden door enkele lift methodes. Op dit punt zal het nekgebied van de persoon er weer jong en gespannen uitzien. Er zijn veel vragen over de halslift bewerking die in alle opzichten van voordeel zijn. De meest populaire van deze vragen is hoe de bewerking is voltooid of dat het riskant is.

  Nek strekken esthetische werking dient hetzelfde doel als andere chirurgische strekhandelingen. Deze operatie, die de huid er jonger laat uitzien door het gebied uit te rekken, brengt enkele risico’s met zich mee, maar de kans dat deze risico’s zich voordoen is extreem laag. Wanneer de esthetische chirurgie in de juiste handen wordt uitgevoerd, zullen er geen problemen zijn en zal de persoon gemakkelijk doorgaan met zijn / haar dagelijks leven.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79