Nasale Groei (Neusschelp Operatie)


Bezoek Ons

Werktijden
Contact Ons


+90 553 314 01 60

data@dorahospital.nl

Book appointment


De neus is een belangrijk orgaan in het midden van het gezicht. Dit orgaan, dat zowel de ademhaling verzorgt en helpt om geuren te onderscheiden, is in alle opzichten van groot belang. Elk probleem dat zich hier kan voordoen, kan tot tal van problemen leiden.

Één van deze problemen is het probleem van de groeiende neus. Het probleem van de groeiende neus is een intransaal probleem dat veel problemen met zich meebrengt. Er zijn precies 6 holtes in de neus.

Dit is vlees ook wel concha genoemd. Dat dient als de airconditioning van het lichaam, zal worden gebruikt met het doel van luchtfilter. Wanneer je zonder deze organen inademt, komen microben en bacteriën samen met de lucht binnen.

In deze zin zal de concha die groeit in de neusschelpen, wat van groot belang is, voorkomen dat de persoon ademt en tot veel meer problemen leidt. Daarom, als een persoon niet kan ademen en constant wordt gedwongen om door de mond te ademen tijdens het slapen, moet een otolaryngoloog worden geraadpleegd en moet u zichzelf laten onderzoeken op een behandeling.Neem contact op

Neem nu contact met ons op

U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.Whatsapp

Free call & text 24/7
+90 549 650 51 02


Onze Locatie

Fulya Mah, Yavuz Sk.
No:7, 34758 Şişli/İstanbul


Volg Ons

Onze Activiteit

Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.