Neustip Correctie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  De erfelijkheid of de noodzaak om de nasale operatie van het volk te realiseren kan ontstaan door de oorzaak van verschillende ongevallen die zich voordoen in een periode van leven.

  Bovendien, met de bejaarde leeftijd, kunnen zwakte en verlies van elasticiteit in de gezichtsspieren leiden tot aandoeningen, zoals; een vallende neustip, doorhangen, en dus is de seniliteitsverklaring opvallender.

  Wat de reden ook is, de visuele vorm van de neus is een structuur die het individu, psychologisch en sociaal, positief of negatief kan beïnvloeden. Om deze reden kunnen individuen op een bepaald moment in hun leven de toepassing van nasale esthetiek nodig hebben. Hoewel de esthetische toepassingen voor dit gebied gebaseerd kunnen zijn op de structuur van bot en kraakbeen, kan het soms worden beperkt tot alleen nasale choncha esthetiek.

  Nasale esthetiek is een esthetische toepassing die gemakkelijk kan worden uitgevoerd als het praktisch haalbaar is in situaties zoals lage neus, strakke neusgaten, nasale benauwdheid en andere noodzakelijke omstandigheden. Er zijn nieuwe methoden ontwikkeld, met name met chirurgische en technologische ontwikkelingen, en er zijn verschillende opties begonnen voor diegenen die een neusesthetiek willen hebben.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79