Neusvlees


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Neusvlees is het weefsel dat verantwoordelijk is voor de bevochtiging, verwarming en zuivering van lucht aan beide zijden van de neusholte. Het functioneert continu van voren naar achteren aan beide zijden.

  Deze organen hebben de neiging om in de loop van de tijd groter te worden door drugsgebruik, omgevingsomstandigheden en infecties.

  Als gevolg van nasale hypertrofie met nasale vergroting, kan de weerstand van de lucht die uit de neus wordt geïnhaleerd geleidelijk toenemen. Daarnaast kunnen veel symptomen optreden zoals slapen in de mond, verstopte neus, slechte adem, monddroging bij nacht, zweten. De ernst van deze symptomen hangt af van de grootte van de neus. Volgens de klachten die ontstaan ​​door de groei van de neus, wordt een neusoperatie uitgevoerd.

  Als er bij cliënten sprake is van neusgroei, kan dit uw dagelijks leven verstoren. Bijvoorbeeld, neusreductie en neusreductie kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van het feit dat de klachten zoals vermoeidheid tijdens het lopen, moeite met het gebruik van de trap, drogen van de keel, vermoeide en faryngitis-infectie deze klachten kunnen verholpen worden om de neusvlees te verkleinen.  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79