Secundaire Neuscorrectie


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Dit betekend dat een persoon een tweede operatie moet ondergaan na een eerdere neusoperatie te hebben ondergaan. Om welke reden dan ook iemand die van neus veranderd kan later kan krijgen op ademhalingsproblemen.

  Om deze situatie te overwinnen, kan er een tweede handeling uitgevoerd worden. Als gevolg van de tweede operatie is het ademhalingsprobleem volledig opgelost!

  Onder neus operaties is er ook een correctie van de kromming van de neus. waarbij ook de grootte van de neus, neusvleugels en de neusgaten kunnen worden gecorrigeerd. Uiteindelijk kan het zijn dat na afloop het probleem bij de ademhalingligt, hiervoor is een tweede handeling nodig.

  Soms wordt het gezien dat de neus kleiner of groter is dan het gelaat van de persoon. Hier worden neusoperaties voor gedaan. Een neusoperatie is gevoelige en belangrijke operatie die zeer serieus moet worden genomen. En zeker als het een tweede neusoperatie is, moet er goed opgelet worden.

  De reden hiervoor is het deel van het botweefsel of kraakbeen in de neusoperatie dat bij de operatie wordt gezocht, maar het wordt gebruikt als het in sommige delen van het kraakbeenweefsel van het lichaam te vinden is omdat het bij de eerste operatie wordt verbruikt. en dit wordt gebruikt in de naam van de tweede neusoperatie.

  Bovendien, aangezien de kraakbeenweefsels die uit dergelijke verschillende plaatsen zijn genomen, de eerst overeenkomstige neus zal worden gevormd, is de grootste zorg vereist om de gewenste conditie tijdens de operatie te verkrijgen. Om deze reden zijn dergelijke tweede neusoperaties één van de belangrijkste en meest veeleisende operaties.


  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79