Armlift

Een armlift (brachioplastie) is een chirurgische ingreep waarbij de overtollige huid, het vet en het weefsel dat onder uw elleboog hangt, worden verwijderd, wat resulteert in een betere vorm en contour van uw bovenarm. Het helpt ook om de losse huid onder de bovenarmen strak te trekken. Het overtollige vet onder de bovenarmen kan moeilijk te verwijderen zijn door diëten en lichaamsbeweging alleen. Maar een armlift is de beste oplossing voor dit probleem.

Deze operatie kan ook worden uitgevoerd om de verslapte huid na gewichtsverlies of als gevolg van het ouder worden te corrigeren. De ingreep kan de vorm van uw armen verbeteren en ze er strakker en jeugdiger uit laten zien.

Bij een armlift worden overtollig vet, huid en weefsel van de bovenarm verwijderd. De operatie kan ook inhouden dat overtollige huid uit de oksels (axilla) wordt verwijderd. Er wordt een kleine incisie gemaakt in de buurt van de okselzone waar het overtollige vet en de huid worden verwijderd. Deze incisie kan worden gesloten met hechtingen of krammen.

Een armliftoperatie wordt uitgevoerd om overtollig vet en huid te verwijderen, waardoor de contouren gladder worden.

Voelt u zich zelfbewust over het overtollige vet en de huid die aan uw armen hangen? Een armliftoperatie kan u helpen gladdere contouren te krijgen.

Veel mensen hebben overtollige huid op hun armen, vooral na gewichtsverlies of als ze ouder worden. Deze toevoeging van vet en huid kan uw armen er uitgezakt en gerimpeld uit laten zien.

Met een armliftoperatie wordt het overtollige vet en de huid van uw armen verwijderd, wat resulteert in een gladder, jeugdiger uiterlijk!

Deze ingreep kan alleen worden uitgevoerd of in combinatie met andere lichaamscontouren zoals een borstlift, borstverkleining of abdominoplastiek (buikwandcorrectie).

Bent u op zoek naar een strakkere huid en wilt u het overtollige vet in uw armen kwijt? Zo ja, overweeg dan een armlift. Deze ingreep kan alleen worden uitgevoerd of in combinatie met andere lichaamscontouren zoals een borstlift, borstverkleining of abdominoplastiek (buikwandcorrectie).

De armlift is een van de laatste trends in de plastische chirurgie en wordt steeds populairder bij vrouwen die op zoek zijn naar een snelle manier om hun lichaamsvorm te verbeteren. De procedure geeft de oksels een nieuwe vorm door het verwijderen van overtollige huid en vetweefsel om ze een strakker uiterlijk te geven. De ingreep wordt meestal gecombineerd met liposuctie om de hoeveelheid vet die na de operatie overblijft te verminderen.

Bij deze ingreep worden kleine incisies gemaakt onder elke arm, waar ze worden verplaatst voordat ze worden gesloten met hechtingen met behulp van oplosbare hechtingen. Het herstelproces na dit type operatie is over het algemeen zeer kort omdat er geen hechtingen achterblijven na het verwijderen ervan, wat betekent dat er geen littekens achterblijven!

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor meer informatie over hoe u er geweldig uit kunt zien zonder meer tijd in de sportschool te hoeven doorbrengen!

Armen die stevig zijn, maar losse huid en een gebrek aan definitie hebben, zullen baat hebben bij een armliftoperatie.

Als u er genoeg van heeft om uw armen aan het eind van elke dag te zien, dan is het tijd om een armlift te overwegen.

Armen die stevig zijn, maar losse huid en een gebrek aan definitie hebben, zullen baat hebben bij een armlift operatie.

Misschien bent u een van de vele vrouwen die proberen af te vallen en hun lichaam strakker te maken, maar nog steeds het gevoel hebben dat hun armen niet zijn waar ze willen dat ze zijn. Veel mensen hebben problemen met hun armen omdat ze niet genoeg trainen of niet goed eten, maar voor sommige mensen is dat gewoon niet genoeg. Als jij dat bent, dan is een armlift misschien iets voor jou!

Een armlift kan helpen om de losse huid van de bovenarmen strakker te maken en ze er strakker en gedefinieerd uit te laten zien. Deze ingreep kan ook de okselzone een nieuwe vorm geven, zodat deze er aantrekkelijker uitziet bij het dragen van mouwloze topjes of jurken. Sommige mensen kiezen zelfs voor een extra ingreep, een brachioplastie (armlift), waarbij ook extra huid onder hun oksels wordt verwijderd.

Iedereen met een losse of verslapte huid op de bovenarmen kan in aanmerking komen voor een armlift.

Iedereen met een losse of verslapte huid op de bovenarmen kan in aanmerking komen voor een armlift.

Deze ingreep kan u helpen weer vertrouwen in uw uiterlijk te krijgen en uw gevoel van eigenwaarde te vergroten. Arm liften worden meestal uitgevoerd bij vrouwen, maar het is niet ongewoon om te zien dat mannen deze procedure ook overwegen.

Hoewel er andere chirurgische opties zijn voor het verwijderen van overtollige huid, wordt een armlift beschouwd als een van de meest effectieve procedures voor het verbeteren van de vorm van uw bovenarmen.

De procedure omvat het verwijderen van overtollige huid van het bovenste deel van elke arm (meestal beginnend bij de oksel), het strakker maken van spierweefsel en het verplaatsen van vetophopingen om meer aantrekkelijke contouren te creëren. Een klein litteken wordt meestal geplaatst langs de bovenrand van elke arm waar het overtollige vetweefsel is verwijderd.

Als u meer wilt weten over hoe een armlift uw uiterlijk en zelfvertrouwen kan verbeteren, maak dan vandaag nog een afspraak voor een consult in onze praktijk!

Het duurt normaal gesproken ongeveer een week voordat patiënten klaar zijn om weer aan het werk te gaan.

De armlift procedure wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie, dus u zult slapen en comfortabel zijn tijdens de operatie. De ingreep duurt ongeveer twee uur in de operatiekamer. Normaal gesproken duurt het ongeveer een week voordat patiënten weer aan het werk kunnen.

De incisies worden gemaakt langs de natuurlijke huidlijnen van de oksel en langs elke kant van de borst. Dit helpt ervoor te zorgen dat de littekens na de operatie minimaal zijn.

Overtollige huid en vetweefsel worden zorgvuldig verwijderd via deze incisies. Spierverstrakking kan tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Na de operatie zijn er enkele dagen blauwe plekken, zwellingen en ongemak. Gedurende ten minste een week na de operatie hebt u hulp van iemand anders nodig om te herstellen van de narcose en om te wennen aan bewegen.

Complicaties zijn zeer zeldzaam, maar kunnen infecties, bloedingen, zwellingen of allergieën omvatten.

Armlift, ook bekend als brachioplastie, is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet van de bovenarmen wordt verwijderd.

De operatie kan helpen om de losse huid van de bovenarmen te verbeteren en ze er strakker en steviger uit te laten zien.

Chirurgen kunnen ook liposuctie uitvoeren om vetophopingen uit de armen te verwijderen. De resultaten van een armlift zijn vaak dramatischer dan afvallen, omdat er weinig tot geen spierweefsel is in dit deel van het lichaam.

Een armlift wordt over het algemeen uitgevoerd bij mensen die ten minste 18 jaar oud zijn en realistische verwachtingen hebben over de resultaten van de operatie. De procedure vereist algehele anesthesie, dus patiënten moeten stabiel genoeg zijn om dit type anesthesie te ondergaan voordat ze de operatie ondergaan.

Complicaties bij armliftoperaties zijn zeer zeldzaam, maar kunnen infectie, bloeding, zwelling of allergie omvatten.

Arm Lift Chirurgie: Is het iets voor u?

Als u een armlift overweegt vanwege losse huid, bent u niet de enige. Talloze vrouwen hebben zich in dezelfde situatie bevonden en hebben besloten deze ingreep te ondergaan.

Als u erover denkt een lift te laten uitvoeren en niet weet waar u moet beginnen, zijn wij er om u te helpen! In dit artikel zullen we bespreken hoe armliften worden uitgevoerd en waarom ze zo populair zijn. We zullen ook enkele dingen bespreken die u moet overwegen voordat u deze procedure ondergaat, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over of het al dan niet geschikt is voor uw lichaamstype.

Wat is een armlift?

Een armlift, of brachioplastie, is een cosmetische chirurgische ingreep om overtollige huid en vet in de bovenarmen te verminderen. De procedure omvat het verwijderen van huid en vet van onder de bovenarmen, evenals liposuctie van andere contouren gebieden van het lichaam. De operatie wordt meestal onder algehele anesthesie uitgevoerd en kan tot drie uur in beslag nemen.

Na de ingreep zal uw chirurg compressiekleding aanbrengen om de zwelling en blauwe plekken tot een minimum te beperken. U moet deze kleding gedurende ten minste twee weken na de operatie dragen.

Een armlift kan worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen die ontevreden zijn over hun bovenarm, maar komt vaker voor bij vrouwen.

Hoe wordt een armlift uitgevoerd?

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet uit de okselstreek wordt verwijderd. De ingreep kan helpen om de verslapte huid en het overtollige vet in de okselstreek te verbeteren.

De ingreep wordt meestal poliklinisch uitgevoerd, zonder dat een overnachting nodig is. De procedure neemt meestal één tot drie uur in beslag, maar duurt langer als er meer dan één zone wordt behandeld.

Tijdens de ingreep maakt de chirurg kleine insnijdingen in het te behandelen gebied. Eventuele vetophopingen worden via deze incisies verwijderd en overtollige huid wordt weggesneden. De incisies worden gesloten met hechtingen en afgedekt met verband om ze te beschermen tegen infectie.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op een armliftoperatie?

Een armliftoperatie is een populaire procedure waarmee u zich kunt ontdoen van ongewenst vet, huid en spieren in de bovenarmen. Hoewel de ingreep meestal onder algehele anesthesie wordt uitgevoerd, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw lichaam klaar is voor de operatie. Hier zijn enkele dingen die u kunt doen voor uw armlift procedure:

  • Eet een gezond dieet. U moet een evenwichtig maaltijdplan hebben met fruit en groenten, volle granen, magere eiwitbronnen zoals vis of kipfilet en veel water.
  • Blijf gehydrateerd. Drink ten minste acht glazen water per dag voor uw armlift procedure zodat uw lichaam goed gehydrateerd is voor de operatie. Dit helpt uitdroging tijdens de operatie te voorkomen, wat het risico op complicaties zoals infectie of de vorming van bloedstolsels in uw longen kan verhogen. Het helpt ook om u daarna gehydrateerd te houden zodat u geen ongemak voelt na de ingreep!
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging! Lichaamsbeweging is geweldig om te voorkomen dat er zich overtollige huid bovenop uw spieren vormt na een groot gewichtsverlies als gevolg van diëten of andere factoren die snel gewichtsverlies veroorzaken (zoals anorexia nervosa). Lichaamsbeweging helpt ook bij het opbouwen van spierspanning, waardoor het voor chirurgen gemakkelijker wordt om overtollig vetweefsel te verwijderen bij het uitvoeren van een armlift.

Is er iets dat ik na de operatie moet vermijden?

Het is belangrijk dat u na de operatie de instructies van uw arts opvolgt. Er zijn een aantal dingen die u moet vermijden, en andere dingen die u juist meer moet doen. Hier zijn enkele tips om complicaties na uw ingreep te vermijden:

  • Til 6 weken lang niets zwaarders dan 5 pond.
  • Rijd 6 weken niet.
  • Doe tot 3 maanden na de operatie geen oefeningen, tenzij uw arts u daarvoor toestemming geeft.
  • Heb geen seksuele activiteit gedurende ten minste 1 maand na de operatie, en dan alleen met bescherming totdat uw arts u toestemming geeft.

Zijn de resultaten van een armlift blijvend?

De resultaten van een armlift zijn blijvend.

Als u overweegt een armlift te laten uitvoeren, is het belangrijk om te onthouden dat de resultaten blijvend zullen zijn. Dit betekent dat u een chirurg moet kiezen die ervaren is in de procedure en bewezen resultaten heeft.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet van de bovenarm wordt verwijderd. De ingreep kan u helpen er slanker, strakker en strakker uit te zien in dit gebied. De ingreep maakt het ook gemakkelijker voor u om in uw kleren te passen en heeft geen invloed op andere delen van uw lichaam en veroorzaakt geen littekens.

Wie is een goede kandidaat voor een armlift?

Wilt u het uiterlijk van uw armen verbeteren? Met een armlift kunt u de extra huid, vet en spieren weghalen die zich in de loop der tijd hebben opgehoopt. Deze procedure kan helpen overtollige huid te verwijderen en uw bovenarmen weer een jeugdigere vorm te geven.

Als u een armlift overweegt, is het belangrijk te begrijpen dat niet iedereen in aanmerking komt voor deze operatie. Hoewel de meeste mensen die deze ingreep ondergaan zeer goede resultaten boeken, zijn er enkele factoren die de ingreep voor sommige patiënten ongeschikt kunnen maken.

Als u bijvoorbeeld losse huid op uw bovenarmen heeft door gewichtstoename of -afname, maar nog wel wat onderliggend vet, dan kunt u een goede kandidaat zijn voor een armlift. Als de meeste overtollige huid op uw bovenarm echter het gevolg is van gewichtsverlies of veroudering (d.w.z. verslapping), dan is het misschien niet geschikt voor u. Bovendien, als uw bovenarmen aanzienlijke hoeveelheden vetophopingen (lipomen) bevatten, dan zal een armlift waarschijnlijk niet effectief zijn in het verwijderen van al dit overtollige weefsel van onder het huidoppervlak.

Wat is het herstelproces na een armlift?

De herstelperiode na een armlift is afhankelijk van de uitgevoerde procedure en uw gezondheidstoestand.

Na de operatie wordt uw arm in een compressieverband gewikkeld dat u enkele dagen draagt. Zodra u zich goed voelt, kunt u zonder hulp uit bed komen.

U kunt zwelling en blauwe plekken verwachten in het geopereerde gebied. Dit kan enkele weken aanhouden.

Uw chirurg moet u specifieke instructies hebben gegeven over wanneer u het verband moet verwijderen en hoe u uw incisieplaats moet verzorgen.

Uw chirurg kan u pijnstillers voorschrijven, maar het is belangrijk dat u alleen de nodige pijnstillers neemt, omdat veel pijnstillers misselijkheid of constipatie kunnen veroorzaken, waardoor de genezing langer kan duren.

Het is normaal dat patiënten wat ongemak ondervinden na een armlift, maar als u veel pijn heeft of uw armen moeilijk kunt bewegen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Krijg ik littekens van een armlift?

Het goede nieuws is, het antwoord is nee. U houdt geen littekens over aan een armlift. (Tenzij u er ook een borstlift bij krijgt!)

Als u de mogelijkheden voor een armlift bekijkt, zult u merken dat sommige chirurgen een zogenaamde littekenloze procedure aanbieden. Dit betekent dat ze speciale hechtingen gebruiken die na verloop van tijd in het lichaam oplossen – er is dus geen zichtbaar litteken. Dat is geweldig als u in de toekomst andere plannen heeft met uw armen – u wilt niet achterblijven met een zichtbaar litteken! In veel gevallen gebruiken chirurgen echter standaardhechtingen die in de spreekkamer van uw arts kunnen worden verwijderd zodra het genezingsproces is voltooid (meestal na ongeveer twee weken).

De belangrijkste reden voor littekenvorming na een armlift is ofwel een slechte chirurgische techniek of te veel spanning op de huid tijdens de operatie. Als uw chirurg tijdens de operatie te veel spanning op de huid uitoefent, kan dit leiden tot een zekere mate van uitrekking van de huid – en deze uitrekking kan leiden tot kleine hoeveelheden littekenvorming. Als u zich zorgen maakt over littekenvorming bij een armlift, vraag uw chirurg dan naar zijn of haar techniek en ervaring, zodat u weet wat u kunt verwachten voordat u onder het mes gaat!

Waarom een armlift?

Als u het zat bent om uw armen te zien wiebelen als u loopt, of als u zich schaamt voor de kleine rolletjes huid die aan uw lichaam hangen, dan is een armlift misschien iets voor u.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet van de bovenarmen wordt verwijderd, wat resulteert in strakkere en meer gespierde armen. De operatie kan worden uitgevoerd onder algehele anesthesie, of met plaatselijke verdoving met sedatie. Afhankelijk van de omvang van de operatie, zullen patiënten één of twee littekens op elke arm hebben.

Na de operatie ondervinden de patiënten meestal enige zwelling en blauwe plekken rond hun incisies. Zij zullen ook gedurende enkele weken na de operatie compressiekleding moeten dragen om de zwelling te helpen verminderen en hun nieuwe contouren te ondersteunen.

Arm liften zijn ontworpen om zowel de vorm als het volume van uw bovenarmen en schouders te verbeteren. Ze kunnen worden gecombineerd met andere ingrepen zoals liposuctie om de resultaten nog te verbeteren en de littekens tot een minimum te beperken door de hoeveelheid overtollige huid die tijdens de operatie wordt verwijderd te beperken.