Braziliaanse Billenlift

U werkt hard om het vet op uw middenrif kwijt te raken, en u doet dat uitstekend. Maar uw belangrijkste doel is niet om buikvet te verliezen, het is om een kleine taille met grote billen te hebben. U kunt fit zijn terwijl u uw doelstellingen voor een Braziliaanse billenlift en een bikinilichaam bereikt, zonder ooit koolhydraten te hoeven opgeven.

De Brazilian Butt Lift, ook bekend als BBL, is een chirurgische procedure om de billen te vergroten door vet uit andere delen van het lichaam van de patiënt over te brengen. Er wordt vet uit de buik, dijen en heupen getransplanteerd naar de gebieden rond de billen om een vollere, rondere bilpartij te creëren.

Het is een ideale ingreep voor vrouwen die op zoek zijn naar een rondere vorm van hun achterwerk maar geen liposuctie willen ondergaan. Het werkt ook goed met bestaande bilimplantaten of bilvergrotingsprocedures.

Voordelen van een Braziliaanse billenlift

Het belangrijkste voordeel van een Braziliaanse billenlift is dat het onmiddellijke resultaten oplevert zonder veel downtime of hersteltijd. Het kan worden uitgevoerd in het comfort van uw eigen huis zonder lange ziekenhuisverblijven en hersteltijden zoals bij liposuctie. U kunt meteen na de operatie weer opstaan en bewegen, dus u hoeft uw werk of school niet te missen!

Naast het feit dat de Brazilian Butt Lift minder kost dan liposuctie, biedt het ook vele andere voordelen ten opzichte van traditionele methoden, zoals:

Geen incisies – Bij de vettransfertechniek worden geen incisies gemaakt, dus er zijn naderhand geen zichtbare littekens op uw lichaam.

We beginnen met een liposuctie van het gebied waar u meer vet wilt laten verwijderen.

Als u op zoek bent naar een Brazilian Butt Lift, wilt u een arts die weet hoe hij uw rondingen er natuurlijk uit kan laten zien. U wilt er niet uitzien alsof u een operatie hebt ondergaan, en u wilt ook niet eindigen met meer dan u hebt gevraagd.

In het Dora Ziekenhuis beginnen we met een liposuctie van het gebied waar u meer vet wilt laten verwijderen. We gebruiken deze techniek omdat we op die manier complicaties vermijden die kunnen optreden wanneer vet rechtstreeks in uw lichaam wordt geïnjecteerd. Zodra we al het vet uit uw gebied hebben verwijderd, injecteren we het in uw billen met een speciale injectiespuit. Daarna masseren we het op zijn plaats, zodat het er natuurlijk uitziet en er geen opvallende knobbels of bulten achterblijven.

Een kleine canule wordt gebruikt om het vet in de billen over te brengen.

De Braziliaanse billenlift is een procedure waarbij volume aan de billen wordt toegevoegd om ze er beter te laten uitzien. De ingreep kan bij veel verschillende soorten patiënten worden uitgevoerd, maar wordt meestal toegepast bij vrouwen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht hebben verloren en hun mooie figuur willen terugwinnen.

Het doel van deze ingreep is de algehele lichaamscontour van de patiënt te veranderen door de omvang en vorm van de billen te vergroten. Deze ingreep kan ook worden gebruikt als onderdeel van een groter gewichtsverliesprogramma, of kan alleen worden gebruikt als een cosmetische verbetering.

Bij de Braziliaanse billenlift wordt vet uit andere delen van het lichaam overgebracht naar de billen. Een kleine canule (een smalle buis) wordt gebruikt om het vet naar de billen over te brengen. Het vet wordt dan onder de huid geïnjecteerd zodat het dit gebied opvult en een rondere aanblik creëert.

De liposuctie, het oogsten en de injecties nemen ongeveer 2 uur in beslag.

De hersteltijd varieert van persoon tot persoon, maar over het algemeen kunt u verwachten dat u binnen twee weken weer op de been bent.

Er zijn verschillende manieren om zwelling en blauwe plekken te verminderen. Wij bevelen Arnica Montana zalf of gel aan. Het is een natuurlijk kruid dat al vele jaren wordt gebruikt voor het genezen van wonden en het verminderen van zwellingen en blauwe plekken. U kunt ook Aloë Vera gel of hydrocortison crème gebruiken gedurende de eerste dagen na de operatie. Andere methoden zijn het aanbrengen van cold packs, het dragen van een elastisch wikkelverband of compressiekleding (die door uw chirurg zal worden verstrekt), en het vermijden van het omhoog brengen van uw benen boven harthoogte terwijl u ligt (niet slapen met uw benen omhoog). Uw arts kan u ook een ontstekingsremmend medicijn zoals ibuprofen of aspirine voorstellen.

Liposuctie is het meest effectief bij patiënten met hun ideale gewicht of met licht overgewicht. Als u aanzienlijk overgewicht (30 pond of meer) dan liposuctie alleen zal niet resulteren in een significante contour verandering in uw lichaam vorm omdat er gewoon niet genoeg vet beschikbaar voor verwijdering uit deze gebieden van uw lichaam.

U kunt op uw billen zitten maar niet op uw rug gedurende 3 weken na de operatie omdat dit complicaties kan veroorzaken.

De Brazilian butt lift, ook wel gluteal transfer genoemd, is een cosmetische chirurgische ingreep waarbij vet uit een deel van het lichaam wordt gehaald en naar een ander deel wordt overgebracht. Het wordt steeds populairder in Zuid-Amerika en Europa, waar het voor het eerst werd ontwikkeld.

De belangrijkste reden hiervoor is dat veel mensen het moeilijk vinden om te begrijpen hoe vet kan worden overgebracht en hoeveel vet er nodig is voor de procedure.

Om er zeker van te zijn dat u de resultaten krijgt die u wenst van uw Braziliaanse kontlift, moet u altijd een consultatie krijgen met een plastisch chirurg die gecertificeerd is en die gespecialiseerd is in dit soort chirurgie. Deze chirurgen hebben een jarenlange opleiding gevolgd en hebben duizenden Braziliaanse kont liften uitgevoerd bij mannen en vrouwen van alle soorten en maten. Zij weten precies wat voor resultaten u van deze ingreep kunt verwachten en hoeveel tijd het zal duren voordat deze resultaten zichtbaar zijn zodra de zwelling na de operatie is afgenomen.

De resultaten zijn blijvend, tenzij u te veel gewicht wint of verliest.

De Brazilian Butt Lift is een chirurgische ingreep die volheid en volume aan de billen toevoegt door vet van het ene gebied van het lichaam naar het andere over te brengen. Het kan worden gebruikt voor cosmetische doeleinden of voor reconstructieve behoeften, zoals het corrigeren van aangeboren misvormingen of het verbeteren van het uiterlijk van liposuctie littekens.

BBL wordt meestal onder algehele anesthesie uitgevoerd, maar kan in sommige gevallen ook onder plaatselijke verdoving met sedatie worden uitgevoerd. De chirurg maakt een incisie aan weerszijden van de heupzone, verwijdert vervolgens overtollig vet uit andere delen van het lichaam en injecteert dit in de billen via kleine incisies die rond de buitenranden van elke bil worden gemaakt (vettransplantatie). Indien nodig kan de chirurg ook liposuctie toepassen om overtollige huid van de billen te verwijderen voordat er extra vet wordt ingebracht.

In de meeste gevallen wordt vet geoogst uit een deel van uw lichaam – vaak uw taille of dijen – en overgebracht naar uw billen via kleine incisies die rond de buitenste randen worden gemaakt. Deze procedure kan worden uitgevoerd onder algehele anesthesie of plaatselijke verdoving met sedatie, afhankelijk van hoe groot het gebied is dat moet worden behandeld.

De resultaten zijn blijvend, tenzij u te veel aankomt of afvalt.

De BBL procedure is ontworpen om patiënten een merkbaar vollere, rondere en parmantigere achterkant te geven.

De Brazilian Butt Lift (BBL) is een populaire cosmetische ingreep waarbij de billen worden gelift en hervormd. Het werd oorspronkelijk in Zuid-Amerika ontwikkeld door Dr. Ivo Pitanguy.

De BBL procedure is ontworpen om patiënten een merkbaar vollere, rondere en parmantigere achterkant te geven. De procedure kan ook helpen cellulitis te verwijderen en de heupen slanker en vrouwelijker te laten lijken.

De BBL wordt meestal onder algehele verdoving uitgevoerd en duurt één tot twee uur. Voor de operatie tekent uw chirurg op uw lichaam waar hij of zij de vettransplantaten in uw billen wil plaatsen.

Zodra u slaapt, maakt uw chirurg kleine incisies rond het gebied van uw billen waar hij of zij de vettransplantaten wil plaatsen. De incisies zijn klein genoeg zodat ze na genezing verborgen blijven door ondergoed.

Na het maken van deze incisies zal uw chirurg ze gebruiken om vet uit andere delen van uw lichaam te halen (meestal uit gebieden zoals de buik of dijen) met behulp van een spuitvormig apparaat dat een aspirator of canule wordt genoemd.

Uw chirurg zal dit vet vervolgens in elke incisieplaats injecteren met behulp van een injectiespuit gevuld met zoutoplossing.

Een Brazilian butt lift is een combinatie van liposuctie op specifieke plaatsen van uw lichaam en vettransplantatie op uw billen.

Een Brazilian butt lift is een combinatie van liposuctie op specifieke delen van uw lichaam en vettransplantatie op uw billen. Deze procedure wordt meestal uitgevoerd bij mensen die zijn afgevallen en losse huid op de billen en heupen hebben.

De ingreep kan worden uitgevoerd onder algehele anesthesie of plaatselijke verdoving met sedatie. De chirurg zal incisies maken rond de billen en heupen om overtollig vet uit deze gebieden te verwijderen. Het verwijderde vet wordt vervolgens verwerkt, gezuiverd en opnieuw in de billen geïnjecteerd. In sommige gevallen kan extra vet worden verzameld uit andere delen van het lichaam (zoals de maag) en worden gebruikt voor een vergroting.

De ingreep neemt ongeveer drie uur in beslag en vergt enkele weken herstel voordat u uw normale activiteiten, zoals sporten of hardlopen, kunt hervatten. Het is ook raadzaam dat u zich gedurende ten minste zes maanden na de operatie onthoudt van inspannende activiteiten, zodat uw lichaam goed kan genezen zonder dat er nog meer spanning of stress op wordt uitgeoefend.

De hersteltijd varieert van persoon tot persoon, maar de meeste mensen kunnen na twee weken weer aan het werk.

Brazilian butt lift chirurgie is een procedure die liposuctie combineert met het injecteren van vet in specifieke delen van het lichaam. Het wordt gebruikt om billen, heupen en dijen meer vorm te geven.

De ingreep duurt enkele uren en kan poliklinisch worden uitgevoerd in een ziekenhuis of chirurgisch centrum. De hersteltijd varieert van persoon tot persoon, maar de meeste mensen kunnen na twee weken weer aan het werk.

Bij een Braziliaanse billenlift wordt vet uit meerdere delen van uw lichaam (meestal uw buik, rug of onderrug) weggezogen, verwerkt en vervolgens in uw billen geïnjecteerd via een incisie bij de heupplooi. De procedure kan ook vetinjecties in andere delen van uw lichaam omvatten, zoals de heupen of dijen, voor nog dramatischer resultaten.

De hoeveelheid vet die u nodig heeft, hangt af van uw gewenste uiterlijk, maar ligt meestal rond de 1 liter (ongeveer 1/4 gallon). De hoeveelheid vet die uit elk gebied wordt verwijderd, hangt af van hoeveel vet u van andere delen van uw lichaam naar uw bilgebied verplaatst wilt hebben.

Wie is een goede kandidaat voor een Braziliaanse billenlift?

De Brazilian Butt Lift is een chirurgische ingreep die de billen verbetert door vet in de submammaire plooi (onder de borsten) of in de bilspieren in te brengen.

De procedure kan poliklinisch worden uitgevoerd, hoewel sommige patiënten een nacht in het ziekenhuis moeten blijven.

De Brazilian Butt Lift wordt poliklinisch uitgevoerd en duurt meestal ongeveer twee uur. De patiënt moet na de operatie zes weken lang compressiekleding dragen. De compressiekleding helpt de zwelling te minimaliseren en bevordert de genezing door blauwe plekken en zwelling op het moment van de operatie te verminderen.

Een Brazilian Butt Lift is een procedure waarbij liposuctie wordt gecombineerd met vulstofinjecties om uw lichaamscontouren een nieuwe vorm te geven. Het wordt vaak uitgevoerd bij mensen die zijn afgevallen, maar geen vet van hun dijen of billen hebben verloren. Bij de ingreep wordt vet verwijderd uit een deel van uw lichaam – meestal uw buik, heupen of rug – en geïnjecteerd in uw bilstreek, zodat deze er voller en ronder uitziet.

Hoe zal ik er onmiddellijk na de operatie uitzien?

U zult er gekneusd en gezwollen uitzien gedurende ongeveer drie weken. De eerste twee weken zult u behoorlijk pijnlijk en ongemakkelijk zijn. Na 24 uur zou u moeten kunnen opstaan en rondlopen, maar u zult niet kunnen sporten, autorijden of iets doen waarbij u moet zitten tot de derde week. Ongeveer twee weken na de operatie zult u drains in uw rug hebben; deze moeten door uw arts of het kantoorpersoneel worden verwijderd.

U zult ook wat gevoelloosheid in uw billen hebben van de plaats waar we het vet hebben ingespoten; dit gaat meestal binnen een week of twee weg, maar u kunt een paar dagen na de operatie een branderig gevoel hebben als u op uw buik gaat liggen.

Na drie weken zou u zich weer uzelf moeten beginnen te voelen, maar het zal zes maanden duren voordat u de meeste resultaten van uw Braziliaanse Billenlift ziet.

Hoeveel vet heeft u nodig voor een BBL?

De hoeveelheid vet die nodig is voor een Braziliaanse billenlift is afhankelijk van vele factoren. De belangrijkste factor is de grootte van uw billen en de hoeveelheid vet die u in het gebied heeft. De tweede belangrijkste factor is de hoeveelheid vet die veilig kan worden verwijderd uit andere gebieden zoals de buik, dijen of heupen.

De derde belangrijkste factor is hoeveel vet er veilig in uw billen kan worden geïnjecteerd zonder het risico van een infectie of weefselafsterving (necrose).

De vierde belangrijkste factor is hoeveel tijd u hebt tot uw operatiedatum en wanneer u uw normale activiteiten weer wilt hervatten. Als u veel tijd hebt voor uw operatiedatum, dan kan het mogelijk zijn dat ik meer vet verwijder uit andere gebieden en meer vet in uw billen injecteer met behulp van liposuctiecanules. Liposuctiecanules zijn dunne buisjes met kleine gaatjes erin die gebruikt worden om het vet weg te zuigen in plaats van er stukjes uit te snijden met een scalpel zoals bij gewone liposuctie gebeurt.

Als u niet genoeg tijd heeft voor uw operatiedatum, zullen we gewone liposuctiecanules moeten gebruiken, wat betekent dat er minder uit andere gebieden kan worden verwijderd en meer in uw billen kan worden geïnjecteerd zonder het risico van een infectie of het afsterven van weefsel (necrose).

Wat is een goede leeftijd om BBL te ondergaan?

De Brazilian Butt Lift is een operatie die populair is gemaakt door Dr. Glogau, die de procedure in 2005 heeft uitgevonden. De procedure wordt gebruikt om perfecte ronde billen te krijgen door vet uit een ander deel van het lichaam over te brengen en het in de billen te plaatsen. Dit kan worden gedaan door middel van liposuctie of een kleine chirurgische incisie, afhankelijk van hoeveel vet er nodig is voor de procedure.

De Brazilian Butt Lift wordt beschouwd als een cosmetische ingreep en wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen niet gedekt. Echter, veel patiënten die deze procedure hebben ondergaan zijn zeer tevreden met de resultaten en zijn bereid om te betalen voor de operatie omdat ze het gevoel hebben dat het hun leven sterk verbetert.

Het is belangrijk te weten dat er veel factoren zijn die een rol spelen bij het bepalen of u dit type operatie wel of niet zou moeten ondergaan. Als u bijvoorbeeld te zwaar bent, kunt u beter afvallen voordat u een dergelijke plastische ingreep ondergaat. Als u in goede vorm bent maar toch grotere billen wilt, dan is een Braziliaanse billenlift misschien iets voor u!

Kan uw kont verslappen na een BBL?

Een Brazilian Butt Lift kan u een grotere, parmantigere kont geven, maar het is geen permanente verandering. Uw kont kan na een Brazilian Butt Lift verslappen als u geen gezond dieet volgt en niet aan lichaamsbeweging doet.

Een Brazilian Butt Lift is een cosmetische ingreep waarbij vetweefsel wordt gebruikt om de omvang van uw billen te vergroten. Vet wordt uit een deel van uw lichaam gehaald (meestal uw buik) en in uw billen geïnjecteerd. De procedure wordt vaak uitgevoerd in combinatie met liposuctie om overtollig vet uit andere delen van het lichaam te verwijderen.

Brazilian Butt Lifts kunnen worden uitgevoerd bij vrouwen van elke leeftijd die hun uiterlijk willen verbeteren. De procedure duurt meestal ongeveer twee uur en vereist algehele anesthesie. Een follow-up afspraak is meestal gepland voor zes weken na de operatie om te controleren op complicaties en om ervoor te zorgen dat alles eruit ziet zoals verwacht.

Na de operatie wordt patiënten aangeraden zoveel mogelijk rond te lopen om te voorkomen dat zich bloedstolsels vormen in hun benen of armen. Zij kunnen gedurende enkele weken na de operatie wat gevoelloosheid of tintelingen in hun benen hebben als gevolg van zenuwbeschadiging in het gebied waar het vet uit hun lichaam is verwijderd.

Hoe lang blijven de resultaten?

De resultaten van een Braziliaanse billenlift zijn over het algemeen blijvend, hoewel sommige vrouwen na verloop van tijd enige veranderingen in hun lichaam kunnen ervaren.

Als u een Braziliaanse billenlift overweegt, is het belangrijk om te weten dat de procedure u niet van de ene dag op de andere een perfecte kont zal geven. De resultaten zullen zichtbaar zijn na enkele maanden van herstel en behandeling.

De gemiddelde tijd die nodig is voor een vrouw om resultaten te zien is 6 maanden. Sommige vrouwen zien de resultaten echter al binnen 3 maanden, terwijl anderen tot een jaar nodig kunnen hebben voordat ze de volledige effecten van hun operatie kunnen zien.

De hoeveelheid tijd die nodig is hangt af van uw lichaamstype en hoeveel vet er tijdens de operatie is verwijderd. Als er meer dan een pond vet is verwijderd tijdens uw operatie, dan zal het langer duren voordat u de volledige effecten van uw procedure kunt zien.

Wat is een Braziliaanse Billift ?

Een Braziliaanse Billift is een chirurgische ingreep waarbij vet van het ene deel van het lichaam naar het andere wordt verplaatst. Het kan worden gebruikt om de omvang van dijen of heupen te verminderen, of om volume aan de billen toe te voegen.

Een Braziliaanse billenlift kan worden uitgevoerd bij een vrouw die veel is afgevallen of van nature kleine billen heeft. Vrouwen die deze operatie overwegen moeten in goede gezondheid verkeren en realistische verwachtingen hebben over hoe hun resultaten eruit zullen zien.