Tanden Bleken


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  The white teeth are everyone’s dream. The methods that have been applied in the past are not very permanent. Moreover, it is a fact that continuous brushing or cleaning does not give the expected results in every person. The use of chemicals that are frequently promoted on the market and on social media is also a unique threat.

  Teeth whitening kits, which are also sold in pharmacies or on the Internet, are also very big risks. The dental enamel can be permanently damaged. Instead, it is the most accurate and healthy to perform this procedure by a specialist team through fully-equipped examinations.

  Of course, even if these procedures are carried out, the regular maintenance of the tooth should not be avoided.


  • Onderzoek van tandenbleekmethodes
  • Thuis tanden bleken
  • Korte proces van tanden bleken
  • Hoe lang blijven de tanden wit?
  Onderzoek van tandenbleekmethodes

  Een van de bleekmethodes die bij de tanden worden uitgevoerd, worden ook bij het onderzoek toegepast. Deze methode van bleken wordt in enkele sessies uitgevoerd in het ziekenhuis of bij tandarts praktijken. In de proces wordt het tandvlees eerst geïsoleerd. Daarna wordt er een gel op de tanden aangebracht die voor het witter maken van de tanden zorgt.

  Nadat de gel een tijdje op de tanden zit, wordt er met een laserlicht gestraald op de tanden. Bleek apparaten die veiliger zijn en geen warmte kunnen afgeven, kunnen worden gebruikt in plaats van de laserlicht. Deze apparaten laten ook toe dat de gel absorbeert en witheid verschaft. Deze processen duren ongeveer enkele uren. Als onvoldoende witheid wordt bereikt, kan de sessie worden herhaald.

  Thuis tanden bleken

  Deze tandenbleek methode is een proces toegepast thuis onder controle van de tandarts. Ten eerste neemt de tandarts de maten van de tand en maakt speciale strips in de praktijk of in het ziekenhuis. Dankzij deze strips die aan de tanden geplakt worden en dankzij de speciale gel in die de tanden bleekt. Kunnen de dromen van de patiënt uitkomen. Deze procedure moet echter onder toezicht van een arts staan ​​gedurende de tijd dat deze zal worden voortgezet.

  In het bijzonder gevallen moeten er medische onderzoeken worden uitgevoerd op de incheckdatums. Poetsen moet ook gebeuren met een speciale gel die door de arts wordt gegeven. Tegelijkertijd is deze methode erg belangrijk om het lichaam met voldoende vocht binnen te dringen.

  Korte proces van tanden bleken

  Een nieuw ontwikkeld apparatuur verminderd de duur van het bleken van tanden tot 30 min. Eerst wordt er op de tanden gel aangebracht en door de hittegolven die het apparaat geeft nemen de tanden het snel op, en levert het effectieve resultaten op. Dit proces wat maximaal 1 uur duurt, is ok de methode en de meeste voorkeur. Wij adviseren dit voor verkleurde gele tanden. Het gebruik van antibiotica en de ontwikkeling van de licht therapie zullen er effectieve resultaten worden bereiket na een aantal sessies.

  Omdat deze tanden gevoeliger zijn, voorkomt deze methode een schade aan het tandglazuur. Met deze methode zal één sessie niet voldoende resultaat bereiken, er word geadviseerd om meerdere sessies te nemen. Met deze producten is het belangrijk dat u begeleid word door een gespecialiseerde arts. Anders zullen er ernstige gevolgen zijn , zoals tandverlies.

  Hoe lang blijven de tanden wit?

  De tanden blijven 1 tot 2 jaar wit. Deze periode daalt echter tot 3 maanden vanwege alcohol, sigaretten en onevenwichtige voeding. Voedingsmiddelen met alcohol en cafeïne de meest effectieve stoffen die de natuurlijke witheid van de tanden vernietigen. Het ligt dus heet persoonlijk hoe lange duur het wit zal blijven.

  Bovendien, ondanks dat gebalanceerde voeding of geen schadelijke stoffen worden gebruikt, moet de tandverzorging zonder onderbreking worden voortgezet en minstens tweemaal per dag worden poetsen. Voeding die kleurstoffen bevatten, moeten absoluut worden vermeden. Anders zullen zich blijvende kleurveranderingen voordoen.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79