Tandenbleken (Bleken)


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Tandheelkundige problemen hoeft niet specifiek medisch te zijn. Dit kan ook te maken hebben met de kleur van de tanden.Vergeelde problemen met de tanden wordt vooral gezien bij gebruikers van sigaretten. Mensen die veel thee en koffie drinken krijgen ook te maken met vergeling.

  De vergeling wat op de tanden voorkomt wilt zeggen dat de glazuurlaag slijtage heeft. Ongeacht hoe gezond de tanden zelf zijn veroorzaakt dit cosmetische problemen.

  Tegenwoordig hebben ontwikkelingen op het gebied van gezondheid ook invloed gehad op tandheelkundige behandelingen, er zijn veel methoden voor het bleken van tanden ontwikkeld. De meest opvallende methode om tanden wit te krijgen is bleken. Deze behandeling, die door de technologie is ontwikkeld en zelfs de meest intense vergeling kan elimineren.

  Het grootste voordeel van deze tandbleekbehandeling is dat het slagingspercentage veel hoger is dan bij andere methoden. Bleekbehandeling met bleken, wat om deze reden opmerkelijk is, zal het tandoppervlak een natuurlijke witte kleur geven en een niet-kunstmatige glans zal worden bereikt zonder de eigen tanden van de patiënt te beschadigen.


  • Hoe wordt tandenbleken gedaan?
  • Voor wie is tandenbleken van toepassing?
  • Is bleken permanent?
  Hoe wordt tandenbleken gedaan?

  De vergeling van de tanden wordt veroorzaakt door externe factoren en genetisch. De kleur van sommige tanden is mogelijk donkerder dan normaal. Dit veroorzaakt een probleem bij het glimlachen en leidt tot ongemak. Het probleem van vergeling en verkleuring kan om vele andere redenen optreden. Zelfs de ouderdom is een van deze redenen.

  Dit is wanneer het tanden bleken van toepassing komt. Een blekende behandeling met een natuurlijke witte kleur en glans. Er zijn 2 verschillende technieken voor deze behandelijk. De eerste is de bleaching techniek. De constructie van deze behandeling is iets anders dan de andere techniek.

  Voor de bleaching behandeling zullen speciale vormen worden voorbereid in de mond van de patiënt. Een speciaal medicijn zal in het bitje worden geplaatst om de tanden witter te maken. Deze medicinale vorm wordt gedurende 8 uur gedurende de dag gedragen en de tanden zullen naar verwachting bleken. De behandeling kan 3-4 weken duren, afhankelijk van de toestand van het geel worden van de tanden. Een ander type bleekbehandeling is een tandverzorgingsbehandeling die in de praktijk wordt toegepast.

  Deze behandeling zal worden uitgevoerd in de tandartsstoel. Er zal speciale medicatie met een witmakende functie op het tandoppervlak worden aangebracht en vervolgens worden speciale laserstralen op dit medicijn gestraald. Na een paar sessies worden de tanden witter en hebben ze een aangenamere uitstraling.

  Voor wie is tandenbleken van toepassing?

  Tandenbleken is geschikt voor iedereen met gele tanden. Hoewel de behandeling bij veel mensen effectief is. is deze in sommige gevallen ook niet effectief. Op dit punt moet een gedetailleerd onderzoek worden uitgevoerd en moet er bepaald worden of de tanden geschikt zijn voor een bleekbehandeling. De behandeling is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar. Hiervoor moeten de tanden goed ontwikkeld zijn. Met zwangerschap en borstvoeding adviseren wij om een arts te raadplegen.

  Is bleken permanent?

  Een tanden bleekbehandeling is één van de meest opmerkelijke toepassingen van tegenwoordig. De bleekbehandeling is niet permanent. De witheid van de tanden kunnen gemiddeld een duur hebben van 2 jaar.

  Het is mogelijk om de tijd te verlengen zolang er rekening wordt gehouden met bepaalde factoren. Als u direct na de behandeling begint te roken of niet oplet met het drinken van thee en koffie, verkort het de witheidsuur.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79